Néhány apróság |
Alika Fogadója
Fórum alapú szerepjátékos oldal,
ahol 7 különleges faj közül választhatsz,
illetve lehet emberi karaktered.
Nincs megszabva, hány játékod lehet egyszerre,
viszont ne vállalj be többet,
mint amennyire heti legalább egy
hozzászólást írni tudsz!
Légy kedves és tartsd be a szabályzatokat,
próbálj beilleszkedni a közösségbe
és érezd jól magad!
|
Az oldal legfontosabb részlegei |
× karakter regisztrációjához kitöltési segédlet ×KATT×
× fajok és elemek leírásáért ×KATT×
× avatarképed regisztrációjához ×KATT×
× ha kész a karakterlapod, jelentkezéshez ×KATT×
× itt találod a szintlépés ponthatárait ×KATT×
× séma NJK-k készítéséhez ×KATT×
× hírekért és újdonságokért ×KATT×
× és végezetül, ha kérdésed van ×KATT×
|
Top posting users this week | |
Legutóbbi témák | » A Galaxis HódítóiSzer. Ápr. 18, 2012 11:30 pm by Vendég » Lucy & Tyros - hegy-völgy, elhagyott motelSzer. Márc. 21, 2012 6:15 am by Lucy Clarke» Noah Berger - Lucy Clarke mk.Szomb. Feb. 25, 2012 11:53 am by Lucy Clarke» KarakterkeresőSzomb. Feb. 25, 2012 10:07 am by Larielle C. Seaden» Nia & Marcel, hídfőPént. Feb. 24, 2012 9:16 pm by Marcel Escorpius» Alika & Jasen /+18/Pént. Feb. 24, 2012 9:00 pm by Alika Scarlett O'Neil» Breaking DawnSzer. Feb. 15, 2012 8:54 am by Vendég » Szellem HajóSzer. Feb. 08, 2012 7:19 am by Vendég » Roy-Ally-MarcelPént. Feb. 03, 2012 10:44 pm by Marcel Escorpius |
Társoldalak |
|
|
| Tya & Succubus a tónál | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tya Petite Staff - Vízszellem
Szintlépés-pontszám : 53 Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Oct. 10.
| | | | Tya Petite Staff - Vízszellem
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál Szer. Okt. 26, 2011 7:43 am | |
| Suki
/A mai napja körülbelül a semmit tevésből áll, viszont nem szeretné tétlenkedéssel tölteni.Beült az autójába és elkocsikázott a várostól nem messze lévő Halastóhoz.Mikor kiszált úgy döntött fő a biztonság, körbe járt egy kisebb rész ,és mikor megbizonyosodott róla ,hogy nincs a környéken senki aki megzavarhatná kisétált egy stégre , ami jó messzire belóg a víz fölé.Letelepedett a szélére.Azért jött ki ,hogy itt tudjon gyakorolni.Kis vízgolyót , meg kell tanulnia rendesen használni ezt a képességét , mert nem is olyan régen majdnem bakiba lépett át az ,hogy túl sokat gondolkodott a vízen.A víz felszínén tartja körülbelül tíz centire.Mozgatta jobbra balra , koncentrált nem is nagyon foglalkozott most azzal ,hogy esetleg arra jár kel valaki.Már éppen el akarta úgy mond lőni az egyik irányba , mikor egy hatalmas hal csapott ki és levadászta a vízgolyót./ -Jesszus. /Tyára a frászt hozta a hal.Hirtelen nem tudta mi az ami kiugrott a vízből./ | |
| | | Succubus Szivola
Szintlépés-pontszám : 26 Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Oct. 18.
| Tárgy: Tya Szer. Okt. 26, 2011 8:50 am | |
| Ma egy kis magányra vágytam.Egyedül szerettem volna lenni.Hallottam egy stégről,ami hosszan benyúl a víz felé. Elindultam körbenézni.Megláttam a stéget.-Hát ez tényleg érdekes.Ilyen hosszú stéget még nem láttam.Vajon miért nyúlik be ennyire? Mikor kiléptem volna a fák árnyékából észre vettem valakit a stégen.Soha életemben nem láttam.Mit csinálhat??-kérdeztem magamtól, Kicsit közelebbről megtekintettem.Mozog a víz.Egyik pillanatról a másikra egy kis,vízből készített gömb lebegett a tó fölött.Álmélkodom -vajon hogy csinálja?! Hangos szót hallok. -Jesszus!!!-kiáltotta az ismeretlen Ijedtében megfordult és hosszan,szívére tett kézzel a fák közé nézet,ahol bujkáltam.Visszabújtam rejtekembe,de lehet ,hogy már késő volt. -Vajon észrevett?-mondtam suttogva.
| |
| | | Tya Petite Staff - Vízszellem
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál Szer. Okt. 26, 2011 9:14 am | |
| /Igaz a hal megijesztette , de halott valamit a háta mögül.Hosszasan néz a fák közé.Nagyon reméli ,hogy nem látta meg senki azt amit az imént csinált.Tudhatta volna ,hogy egy ilyen szép napsütéses napon jönnek majd a halandók.Szeme folyamatosan a fás részt nézi , nem veszi el tekintetét, tudni akarja ,hogy van vagy nincs ott valaki.Lassan leporolja magát és tesz egy tétova lépést vissza fele a stégen.Kezét felemeli a szeméhez ,amolyan napellenzőként használva ujjait.Ha egy ember van a fák között , akkor ki kell magyaráznia valahogy.Tesz egy próbát, azzal nem veszíthet semmit ,ha csak oda kiabál./ -Van ott valaki? /Kérdezi , majd vár hátha kap valamilyen választ.Ha állat van ott a hangjára biztos ,hogy elfut, de egyelőre nem látott senkit , és nem is kapott választ.Tesz még pár lépés , így most a stég felénél jár , majd megáll./ -Hahó. /Ez az utolsó próbálkozása, ha nem lesz semmi reakció ,akkor vissza sétál és folytatja amit elkezdett./ | |
| | | Succubus Szivola
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál Szer. Okt. 26, 2011 9:36 am | |
| Fejemben csak úgy cikáztak a gondolatok.Lehet,hogy észrevett,de lehet hogy nem?-gondoltam.Mire agyamban átfutott ez a mondat ismét hallottam a nő hangját.Nagyot nyelek.Hozzám szólt vagy mást látott?Nem tudom!!!Gondoltam nem szólok.......gondoltam elrohanok,de akkor ismét hallottam,hogy szólít valakit a fák közül. Nem volt merszem kilépni a fa rejtekéből.Nem tudtam mire képes az az ember.Vigyáznom kell! Egy kisebb kavicsot fogtam a kezembe és elhajítottam a tó keleti része felé annak érdekében ,hogy tekintete más felé irányul míg elszaladok. -Remélem felfigyel rá! | |
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál Szer. Okt. 26, 2011 11:00 pm | |
| /Semmi válasz nem érkezik Tya irányába.Lehet ,hogy csak egy állat volt.Ha ember lett volna az már válaszolt volna ,még akkor is ,hogyha meglátja amit Tya csinál ,mivel abból az egészből nem sokat lehetet látni.Egy egyszerű bűvész trükknek is be lehet tudni.Csobbanást hallott, balra kapta a fejét./ +Mi ez az egész?+ /Szemöldöke a homlokára csúszik , értetlenül áll az események előtt.Lehet ,hogy most már csak üldözési mániája van, és lehet ,hogy senki nem volt ott csak félre hallotta a dolgokat, és persze az is meglehet ,hogy csak ismét egy hal ugrott ki a tóból ,hogy Tya oda kapja a fejét./ -Na persze, én meg most jöttem le a falvédőről. /Bal karját kinyújtva a víz felé, Vízsugár képességét használ vagy egy jól irányzott intéssel a fák közé küldi a vizet , ahonnan nem is olyan régen a hangokat hallotta.Az,hogy van e valaki ott vagy sem, most ki fog derülni./ | |
| | | Succubus Szivola
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál Szer. Okt. 26, 2011 11:33 pm | |
| Mikor eldobtam a követ egy pillanara kidugtam a fejem a fák mögül.Láttam amit a nő fejét a kö irányába kapta.Sikerült.Nem vett észre.Futásnak eredtem volna ,de akkor hirtelen fejem mellett egy hatalmas vízsugár ment el. -Anyám ez mi volt?-elkiáltottam magam. | |
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál Szer. Okt. 26, 2011 11:58 pm | |
| /A vízsugár sikeresen bevált , egy ismeretlen női hangot vél felfedezni a fák rejtekéből.Gyors léptekkel halad végig a stégen és a hang irányába megy.Meglát egy lányt aki meghökkenve áll./ -Az kérlekszépen víz volt. /Mondja neki nyugodtan./ -Miért nem szólaltál meg amikor kérdeztem ,hogy van-e itt valaki? /Kérdezi tőle, amiatt nem aggódik ,hogy a lány meglátta azt ,hogy ő csinálta a sugarat.Ennyire a fák közül ezt nem láthatta , így Tya akár egy vödörrel is csinálhatta volna, mondjuk ilyen távolságból eléggé lehetetlen ez a fajta küldetés./ -Látom nem áztál el. /Mosoly jelenik meg arcán./ | |
| | | Succubus Szivola
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál Csüt. Okt. 27, 2011 7:33 am | |
| Víz???-kérdeztem magamban.Meghökkenve álltam lélegzet vissza fojtva. -Azért nem szóltam vissza mert féltem.Láttam amint a vízből kijött egy gömb és nem tudtam hova tenni.-feleltem a lánynak. -Nem nem áztam el,de ezt mégis hogy csináltad?Ekkora erővel ilyen messziről?-kérdeztem értetlen arccal. Meghökkenve álltam a válaszra várva.Értetlen fejjel kiléptem a fák mögül és hosszan a lányra néztem. | |
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál Csüt. Okt. 27, 2011 10:28 am | |
| +Tehát , azt látta hogy vízgolyót csináltam , de azt már nem ,hogy a vízsugarat is én küldtem.Ez egész jó helyzet.Kivéve ,hogy nem tudom neki megmagyarázni.+ /Tya úgy dönt ,hogy jobb ha a jól bevált elterelésnél marad.Eleve nem lenne semmi ép eszű magyarázata , csak az ,hogy ha bevallja mi is ő valójában , és ezt ugye nem teheti meg.Hátrébb lép ,ahogy a lány kijön a fák takarásából ,nem szeretne rá ijeszteni ,így a legegyszerűbb választ fogja neki mondani./ -Az csak egy trükk volt. /Legyintett.Még mielőtt a lány aki ismeretlen még mindig , megkérdezné ,hogyan is csinálta esetleg megkérné Tyát ,hogy mutassa meg még egyszer , gyorsan hozzá tesz a mondatához egy keveset./ -Sajnos mivel a bűvészek nem szokták elárulni a titkukat , nem mondhatom el ,hogyan csinálta. /Elmosolyodik ezen a kis füllentésén , mely a cél érdekében van, és a cél szentesíti az eszközt./ -Megmutatni sem tudom ,mivel a hal elorozta a kelléket. /Mutat hátra a háta mögé a tóra.Viszont ,ha már így beszélgetnek Tya úgy gondolta ,az lenne a legillendőbb ,ha bemutatkozna.Felemelte a kezét , kézfogásra invitálva a lányt./ -Egyébként Tya vagyok. | |
| | | Succubus Szivola
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál Pént. Okt. 28, 2011 3:41 am | |
| -Áh szóval trükk.Értem.Ez mindent megmagyaráz.-mondtam mosolygós arccal Tyara nézve. De valahogy még sem tudtam elhinni hogy ez csupán egy "trükk" volt.Éreztem,hogy valamiről próbál hallgatni.Nem fogom faggatni. -Jaj,de modortalan vagyok.-vakartam meg a fejem kicsit szégyenlősen. -Szia én Succubus vagyok,de mivel elég fura így mindenki csak Sukinak hív. -Itt szoktál gyakorolni bűvészkedni?-kérdeztem kicsit burkoltan,hisz egyszerűen nem bírom ki, hogy ne tudjam meg valójában ,hogy csinálta. | |
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál Pént. Okt. 28, 2011 7:35 am | |
| /Keze mikor találkozik a lányéval , aki immár nevet is mond , Suki, akkor Tya melegséget érez.De nem azt az egyszerű melegséget, hanem inkább forróságot.Érzett már ilyet nem is olyan régen.Tudja ,hogy ez mit jelenthet, de nem akarja le lőni a poént./ -Hát itt tömérdek víz van , és mégis inkább itt mint otthon ,hogy utána takaríthassam a pocsolyákat. /Mosolyodik el ,majd elindul a stég felé, válla felett hátra szól./ -Nem jössz?Vannak ott padok leülhetnénk. /Tudja nagyon jól ,hogy nem ajánlatos egy idegennek hátat fordítani ,de nem lát benne veszélyt , és ha még is az lenne , ez most Tya terepe./ | |
| | | Succubus Szivola
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál Szomb. Okt. 29, 2011 2:52 am | |
| Kezet fogtunk. Éreztem,hogy Tya nem akar bántani így megnyugodtam.Bár láttam arcán ,hogy valami meglepte.De ez csak röpke pillanat volt. -Igen igen itt csakugyan sok a víz és igazad van én se szívesen takarítottam volna fel,azt a sok vizet,amit elpacsálok.-mondtam mosolyogva. Próbáltam éreztetni ,hogy nem akarok rosszat csupán nagyon egyedül voltam eddig és nem nagyon beszéltem senkivel. Tya mosolygós arca hirtelen eltűnt és a hátát mutatta.Itt hagy?pedig olyan kedvesen szólt hozzám.Bár a bemutatkozás kicsit zötyögős utakon indult.Elmosolyodtam mikor Tya hívott, hogy üljünk le. -I..igen mehetünk.-mondtam egy kicsit félve hisz igazából semmit nem tudtam a lányról. Mikor leültük a padra én egyből a szélére ültem.Nem akartam hogy megérezze a testemből áramló hőt.Ki tudja hogy fogadná-"ja egyépként Démon vagyok"-bele se merek gondolni. -Mond csak Tya. Merre felé laksz?-kérdeztem kicsit erőltetett mosollyal az arcomon. | |
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál Szomb. Okt. 29, 2011 11:07 pm | |
| /Érzékeli Suki hangjában ,hogy nem nagyon akaródzik neki a stégre sétálás , vagy csak bizonytalan.Tya hirtelenjében nem tudja eldönteni, de bízik benne ,hogy a lány nem fog hanyatt homlok elfutni sikítozva.Leülnek a padra Tya a szokásos pózban , lábait felhúzza a mellkasa elé és két karjával átöleli.Egy kicsit furcsálva nézi ,hogy az új ismerős , milyen messzire ül le tőle.Nem zavarja félre értés ne essék , hiszen nem ismerik egymást , és alap dolog ,hogy valaki távolság tartó , főleg ,hogy ha előtte öt perccel látta ,hogy lebegtet a vízfelszíne fölött egy vízgolyót.Minden normális ember így reagálna./ -Itt lakom a környéken , a városban. /Mosollyal az arcán válaszol , nem szeretné még jobban megijeszteni a lányt, nem tudja mit csináljon ,vagy mondjon amivel egy kicsit is megkönnyíthetné a helyzetet.Úgy látja jónak ,ha ő is kérdez ,azzal valamilyen szinten lehet oldani a feszültséget./ -És te átutazóban vagy ,vagy most költöztél ide? /Biztató tekintettel néz Sukira , hogy nem valami pszichopata ,a csak csupán érdekli a környezete./ | |
| | | Succubus Szivola
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál Vas. Okt. 30, 2011 7:04 am | |
| Fejem Tya felé fordítottam,de közben az eget figyeltem és mosollyal az arcomon válaszoltam:-Hát én amolyan "vándor" féle vagyok. Úgy éreztem,hogy Tya elég normális el lehet vele beszélgetni,bár még csak pár szót váltottunk,de akkor is éreztem,hogy végre lehet egy barátom.De persze ez csak egy kósza gondolat. -Nagyon régen még mielőtt.....-mondatom hirtelen abbahagytam,hisz majdnem elszóltam magam valódi létemről. -Szóval régen,ahol laktam a hegyen kimentem a peremre lefeküdtem a fűbe és bámultam a furcsa alakú felhőket.Éjjel meg a csillagok társaságát élvezhettem.-mondtam kijavítva az előző mondatom. -Te csináltál ilyen butaságot?-kérdeztem. Mosoly ült az arcomra.Egyszerűen nem tudtam abbahagyni a mosolygást.Szerintem Tyának is feltűnt,hogy az eddig sivár,erőltetett mimikájú lánynak, igazi érzelem mutatkozik sápadt arcán.Ha meg nem vette észre az erőltetett részét a dolognak akkor elmegyek színésznek.Nagyot kacagtam a butaságokon amik megfordulnak fejemben.-Nah most biztos hülyének néz-gondoltam. | |
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál Kedd Nov. 01, 2011 12:46 am | |
| /Tya hallgatja amit Suki mond , egy elég érdekes átváltásnak lett a tanúja.Úgy vette észre a lány arcán , mint ha nem is azt akarta mondani , mint ami elhangzott.De nem fogja firtatni.Túl sok megerősítésre nincs szüksége, már így is szinte teljesen biztos a megérzéseiben./ -Hát én nem igazán ilyeneket csináltam, de ez nem butaság.Csupán felismered a szépet , és képes vagy rá időt áldozni. /Ő maga is tudja értékelni és tudta régen is értékelni a szépet , és a jót.Csak Tya nem a csillagokban találta meg ezt a megnyugvást , vagy csodálatot.Neki a víz volt világ életében olyan , ami ilyen hatással volt rá mint Sukira./ | |
| | | Succubus Szivola
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál Szer. Nov. 02, 2011 8:26 am | |
| Tya nem mond butaságot. Az élet apró szépségeit csodálni kell,figyelni minden mozzanatot minden képet amit az élet elénk tár.Gondolataimban elmerülve észre sem vettem hogy az öngyújtót kivettem a zsebemből és elkezdtem "játszani" a tűzzel.Kezemet a lángok úgy simogatták,mint a finom szabású selyemsál.Meg sem éreztem. -Nem mondasz hülyeséget.Igazad van.Figyelni kell!!! Határozottan szinte hozzávágta Tyahoz szavaimat. | |
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál Kedd Nov. 08, 2011 10:26 am | |
| /Szeme egyből elszakad ,a szikrázó tisztaságról, az éltető víztől , mely itt a stégen körbe öleli őket , ahogy meghallja az öngyújtó kattanását.Nem kapja oda a fejét , épphogy csak a szem sarkából nézi mit is művel a lány.Játszik a tűzzel , de nem úgy mint egy egyszerű piromániás , oda tartja bőrét a tűzhöz , és még csak a szeme sem rebben a hőtől és forróságtól, mely már egy normális embert rég megégetett volna.Elmosolyodik , nem akar semmi harcot , de így már teljesen biztos a megérzéseiben.Tudja , hogy nem téved és a lány nem egyszerű ember.Valamilyen formában kapcsolatban van a tűzzel./ -Bűvész trükk? /Elneveti magát , még mindig nem néz rá Sukira, nem akar fenyegetőnek tűnni./ -Akár csak az én trükköm.Túl valós nem gondolod? /Kérdezi , majd megemeli jobb kezét kinyitja tenyerét , és lassan az ég felé emeli kezét , nem mozdítja sokat , csak annyira , hogy éppen látható legyen.Egy vékony vízsugár emelkedik ki a tóból.Ujjait hívogatóan mozdítja a víz felé ami megindul Tya irányába.Mutató ujjával megérinti a vizet , majd hirtelen össze zárja tenyerét és a vízsugár vissza hullik a tó mozdulatlan felszínére ezzel zavart keltve és apró hullámokat elindítva a part felé./ -Te mi vagy? /Fordul Suki felé.Ezt a kérdést olyan nyugodtan és egyszerűen tette fel mintha azt kérdezte volna tőle , hogy mi a kedvenc színe./ | |
| | | Succubus Szivola
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál Szer. Nov. 09, 2011 7:35 am | |
| Nem is gondoltam arra,hogy az én kis tűzzel való játszásom közben Tya esetleg megláthatja mennyire nem bánt ha tűz simogatja bőrömet.ELbambultam.Megijedtem,hogy mit fog szólni ha meglátta,vajon megijed?Nem tudtam.Zavaromban alig hallottam kérdését. -őőőő IGEN az az volt,milyen különös te is tudsz bűvészkedni és én is....micsoda véletlen. Jézusom.Csak hebegek-habogok azt sem tudom mit mondok. -Hát igen a te trükköd sem volt semmi.Az enyém ehhez képest bakfitty.Te sokkal jobban csinálod.-erőltetett mosoly ül az arcomon. Válaszom alig mondtam ki egyszer csak egy vízoszlop jött elő az addig mozdulatlan tó.Tya csinálja. Tisztán látszott. Keze és tekintete úgy bűvölte a vizet akár a kígyó bűvölő a kobrát.Tenyerét becsukván a víz amilyen hirtelen kijött a tóból olyan gyorsan húzódott vissza. Csak ámulok.Szó se hagyja el a szám.Vajon ő mi lehet mert biztos nem ember.Gondolat menetem közben hozzám szólt és válaszom alig halható hangon jött ki ajkaim közül. -Dé....dé....-nem tudtam hogy mondja meg hogy ne hozzam rá a frászt-Démon.-válaszom megadva lábamat magam alá húztam fejem a térdemre raktam és szemem összeszorítva vártam a reakciót. | |
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál Szer. Nov. 09, 2011 8:16 am | |
| /Mosolya változatlan, hallja ahogy a lány dadogásba kezd, hát végül is nem minden nap kérdezik meg az embertől ,hogy mi is ő valójában.Valószínűleg Tyát is érdekesen érintené egy ilyen kérdés.Erre nem lehet felkészülni , főleg nem egy idegentől.Mikor beáll a nagy hallgatás oldalra pillant Sukira aki csukott szemmel állát támasztva a térdén meg sem moccan./ -Nos Suki a Tűzdémon.Nem kell félned nem foglak bántani. /Megindul keze , hogy a lány vállához érjen majd inkább úgy gondolja jobb ha nem érinti meg.Ki tudja milyen reakciót vált ki belőle.Jobb félni mint megijedni alapon Tya nem igazán akar megijedni így inkább tartja az kötelező "pár lépés" távolságot./ -Én Vízszellem vagyok. /Mondja a neki majd tekintete vissza lejt a tó mozdulatlan tükrére.Még mindig játszik ajkain egy halovány mosoly./ -Én tudom milyen másnak lenni. /Könyökével oldalba böki a lányt , hogy az rájöjjön semmi rossz szándéka nincs./ | |
| | | Succubus Szivola
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál Csüt. Nov. 10, 2011 12:20 am | |
| Meglepődten ülök és meglepedten hallom hogy Tyanak meg se csuklot hangja azon ,hogy mi is vagyok valójában.Oly könnyedséggal fogadta,mintha azt mondtam volna neki hogy szeretem a csokit.Megnyugodtam mikor közölte ne féljek,mert nem fog bántani.Még is hogy bánthatna?Hisz én a tűzet uralom.Még én is félnék ha szembe jönék magammal az utcán.De ő nem.Látszik rajt,hogy higgadt és kiegyensúlyozott. Mekönnyebűlve fogadtam,hogy nem csak én vagyok más,hisz Tya közölte velem,hogy ő egy vízszellem.Könnybe lábadt szemekkel közölte velem mi is ő közben oldalba bököt.Kicsit kuncogtam hisz nagyon csikis vagyok,de végre nem kell egyedül lennem ilyen.......más lénynek. -És te mióta?Mi történt?-kérdeztem kissé tolakodva hisz még soha nem láttam magamhoz hasonlót.Bár én Démon vagyok ő meg Vízszellem,de mégis egynek éreztem magunkat. | |
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál Pént. Nov. 11, 2011 5:21 am | |
| /Örül neki ,hogy Sukiban oldódott a feszültség , és végre Tya nem azt veszi észre rajta , hogy fél és attól tart , hogy esetleg bántani akarja.A kuncogáson elmosolyodik és észleli ,hogy a lány vállából kiment a merev tartás és izmai elvesztik eddigi görcsös helyzetüket./ -Mióta is ... hát már nagyon rég óta , röpke 325 éve vagyok Vízszellem. /Még most is úgy emlékszik vissza arra a napra , mintha tegnap történt volna , pedig már lassan fél évezrede , hogy azzá vált ami.Nem bánja azt a napot , hisz sokkal szebb életeket élhetett így le mint akkoriban.Ezt az átváltozást egy olyas fajta Isteni áldásnak tekinti./ -Hát , akkoriban Elzászban éltem és egy csúnya baleset áldozata lettem.Közröhej tárgya voltam a falumban , a szokásos megviccelésen estem túl , mikor elbotlottam a folyóban , és körülbelül ötven méter zuhanás után elnyelt a mélység. /Tekintete a távolba mered , maga előtt látja az egészet, mintha egy filmet nézne újra kockáról kockára.Még mindig tisztán látja maga előtt Sebastian arcát , ahogy Tya leesik és a mélybe hull.Megrázza fejét , hogy kiűzzön minden rossz emléket.Észre sem vette ,hogy arcán a mosoly átváltotta egy szomorkásabb kifejezés./ -Régi történet , már nem hoz lázba. /Mondja olyan hangsúllyal , mintha az egészet félvállról venné , pedig nem.De már nem tud vele mit kezdeni , a múltat nem lehet megváltoztatni.Emlékként él tovább amit az ember lánya vagy elrejt jó mélyre és bezárja egy ládikába , vagy az agy gondoskodik az eltörlésről.Tya esetében a ládika maradt , és olykor vet rá egy pillantást , hogy még mindig ott van vagy sem ahol oly rég hagyta.Félig kábultan kérdez Sukitól ,csak hogy ne ő legyen a figyelem középpontja./ -És veled mi történt? | |
| | | Succubus Szivola
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál Pént. Nov. 11, 2011 7:15 am | |
| /Tya miközben válaszát mondta éreztem,hogy előtörnek belőle az emlékek,amik vagy jók vagy rosszak,de láthatóan kiültek az arcára./ -Hát akkor elég régi "motoros" vagy.-mondtam kicsit gúnyosan bár viccnek szánva. /Furcsa volt látni Tya milyen könnyedséggel beszél a múltról miközben én ha visszagondolok a történtekre a hátamon futkos a hideg./ -Én...hát...nem is tudom...Sóciában éltem egy hegyen és a férjem szinte semmibe vett.Még az ágyban se voltam neki jó így nőcskéket hozott a házba.Rosszul vettem ezt és egyik este mikor haza értem...-hangon egy kis időre elcsuklott,de erőt vettem magamon én folytattam-rajta kaptam egy nővel és megöltem mind a kettőt.A következő emlékem,hogy a hegyperemről zuhanok.Nem túl érdekes.-mosolyogtam. /Csodálkoztam magamon,hogy bár vonakodva,de ily könnyedén meséltem el ezt egy szinte idegen lánynak./ -És te,hogy bírod?Mármint hogy éled meg ezt? | |
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál Vas. Nov. 13, 2011 3:42 am | |
| -Ez szörnyű, már mint az , hogy ilyen helyzetbe kerültél. /Valóban szörnyűnek tartja , hogy ilyeneken kellett átmennie Sukinak.Bár Tya nem a gyilkolást választotta volna, ő nem olyan heves lélek , hogy egy ilyennel elkárhoztassa a lelkét.Nem lenne képes senkinek olyan szinten ártani , hogy annak gyilkolás legyen a vége.Soha nem volt haragtartó és még most is ennyi év után is képes bárkinek megbocsájtani, az lehet , hogy már nem olyan felhőtlen a kapcsolatuk mint régen de legalább jóban vannak.Persze azok akik anno rosszat tettek vele , már réges-rég nem élnek , így nem is lehet jóban velük a lány.Kíváncsian hallgatja tovább a démonlányt./ -Szóval téged is egy zuhanás vitt át a másik életedbe. /Elmosolyodik , de csak szomorkásra sikeredik neki.A kérdésen elgondolkodik egy pillanatra.Megrántja a vállát majd felel./ -Nem tudom, úgy értem , szeretem a képességeimet és egész jó életeim voltak eddig.Csak arra tudok gondolni , hogy ez egyfajta áldás volt , hogy ilyen sorssal áldott meg az ég. /Mélázik egy kicsit a régi múlton , hogy milyen volt a régi és egyben valódi élete amiből kiindult ez az egész./ -Tudod , ha én nem kapok egy újabb esélyt , nem tapasztalhattam volna meg , hogy milyen is a boldog élet.Amikor egy fikarcnyi boldogság is volt akkor az életemben , az gyorsan eltűnt és egy sokkal borzalmasabb cselekmények jöttek utána ami elmosott minden szép dolgot az életemből. /Megrázza a fejét.Lehet ,hogy tud mesélni az esetéről , de részletesebben nem szeret bele gondolni.A háta mögött hagyta azokat a csúfondáros éveket, a múltat nem lehet megváltoztatni így nem is érdemes rajta rágódni./ -Non... , nem szoktam a miérteket keresni.Ha ezen gondolkodsz nem lesz soha vidám és boldog életed.Nem éri meg , élni kell a mának.Az számít , hogy mi történik most a jelenben és nem az ,hogy mi volt akkor.Nem gondolod? /Néz rá a lányra egy kicsit kutató tekintettel.Még nem igazán mesélte el senkinek , mi is történt vele.Ne arról ítéljék meg mostani életét , hogy mi is történt vele a múltban.Ráadásul egy egyszerű halandónak ilyeneket nem mondhat el , mert akkor az úgy is azt hinné , hogy nem normális.Tya így nem is próbálkozott azzal ,hogy másokkal megossza mi volt vele.Nem is szeret másokat a gondjaival terhelni./ | |
| | | Succubus Szivola
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál Szer. Nov. 16, 2011 11:57 pm | |
| /Tya arcán érződött az együtt érzés és a sajnálat. Örültem neki,hogy ennyi év után végre....végre valakinek elmondhattam mi is történt velem és,hogy ki is vagyok valójában/ -Most már mind egy ezen rágodni.Az a lényeg,hogy kikerültem abból az életből. /Mosollyal arcomon hallgattam a számomra bölcsességeknek tűnő mondatokat amiket Tya mondott nekem.Végülis jobban belegondolva ő régebb ótta jár ebben a cipőben mint én.Jó egy tapasztaltabb "emberre" hallgatni mit,hogy ne csináljak semmit csak járjam a világot.Örültem az új barátnak.Eddig nem volt senkim.Se életemben se ebben az állapotban.Valószínűleg senkiben nem tudnék megbizni azok után amik történtek velem.De úgy érzem Tya más.Lehet hogy ő az az személy akiban végre sikerül egy támaszra találnom?/ -Igazad van.Igazából én csak annak a miértjét kerestem sokáig,hogy miért volt ilyen gyötrelmekkel teli életem.De igaz ami igaz....fölösleges ezen rágodni. A múlt az elmúlt.Nincs igazam? /Nagyott nevettem.Általábban ilyen helyzetben nevetni szoktam.Ha beszéltem is valakivel nem mutattam neki mennyire törékeny lény vagyok.Nem mutattam soha,hogy mennyi sérelem és fájdalom ért életem során./ | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tya & Succubus a tónál | |
| |
| | | | Tya & Succubus a tónál | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| Ki van itt? | Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Kedd Okt. 22, 2024 6:55 am-kor volt itt.
|
Az oldal személyzete |
Az oldal személyzete:
Tulajdonos:
ALIKA Scarlett O'Neil /démon
Staff-tagok:
TYA Petite /vízszellem
ROY Mustang /démon
Keressétek bármelyikünket bátran!
|
Statistics | Összesen 17 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Elric Grassen
Jelenleg összesen 837 hozzászólás olvasható. in 87 subjects
|
|