Néhány apróság |
Alika Fogadója
Fórum alapú szerepjátékos oldal,
ahol 7 különleges faj közül választhatsz,
illetve lehet emberi karaktered.
Nincs megszabva, hány játékod lehet egyszerre,
viszont ne vállalj be többet,
mint amennyire heti legalább egy
hozzászólást írni tudsz!
Légy kedves és tartsd be a szabályzatokat,
próbálj beilleszkedni a közösségbe
és érezd jól magad!
|
Az oldal legfontosabb részlegei |
× karakter regisztrációjához kitöltési segédlet ×KATT×
× fajok és elemek leírásáért ×KATT×
× avatarképed regisztrációjához ×KATT×
× ha kész a karakterlapod, jelentkezéshez ×KATT×
× itt találod a szintlépés ponthatárait ×KATT×
× séma NJK-k készítéséhez ×KATT×
× hírekért és újdonságokért ×KATT×
× és végezetül, ha kérdésed van ×KATT×
|
Top posting users this week | |
Legutóbbi témák | » A Galaxis HódítóiSzer. Ápr. 18, 2012 11:30 pm by Vendég » Lucy & Tyros - hegy-völgy, elhagyott motelSzer. Márc. 21, 2012 6:15 am by Lucy Clarke» Noah Berger - Lucy Clarke mk.Szomb. Feb. 25, 2012 11:53 am by Lucy Clarke» KarakterkeresőSzomb. Feb. 25, 2012 10:07 am by Larielle C. Seaden» Nia & Marcel, hídfőPént. Feb. 24, 2012 9:16 pm by Marcel Escorpius» Alika & Jasen /+18/Pént. Feb. 24, 2012 9:00 pm by Alika Scarlett O'Neil» Breaking DawnSzer. Feb. 15, 2012 8:54 am by Vendég » Szellem HajóSzer. Feb. 08, 2012 7:19 am by Vendég » Roy-Ally-MarcelPént. Feb. 03, 2012 10:44 pm by Marcel Escorpius |
Társoldalak |
|
|
| Tya & Roy utcákon | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Roy Mustang Staff - démon
Szintlépés-pontszám : 202 Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Oct. 09.
| Tárgy: Tya & Roy utcákon Csüt. Nov. 10, 2011 10:33 am | |
| Az utcák a városban a helyek között való mozgást teszik lehetővé, és könnyebbé. A város rendben van tartva, ezért az utcák is szép rendezettek és tiszták, mondhatni öröm közlekedni ebben a szép összképben. Igaz, hogy vannak autók és egyéb füstöt ki adó gépezetek, de mivel a város mellett ott az erdő ezért szép tiszta a levegő.
| |
| | | Roy Mustang Staff - démon
| Tárgy: Re: Tya & Roy utcákon Vas. Nov. 13, 2011 7:45 am | |
| Tya
/Kiértünk a Nyaraló területérőr, már az úton sétálunk egymás mellett, nem is lehetett volna alkalmasabb időt ki találni erre a kis randira. De közben olyat mondott a lány amit még jobban fokozni tudok, meg is teszem, mert ha nem tenném akkor nagyon egy hülye lennék./ -Neked csak bókolni tudok, rád rosszat nem lehet mondani. /Mosolygok rá még mindig kedvesen és a tekintetemmel mindig az övét próbálom követni, mivel nem mondta, hogy ne tegyem. Ezért ameddig csak tudom a szép arcát nézem, nem tudok vele be telni. De az biztos, hogy ha valaki rosszat mer rá mondani annak én fogom a kezét el törni. Aztán mondok valamit újra az elesés témára vissza térve./ -Nevetnél is ? /Vágok egy álca szomorú képet, de nem megy sokáig ez se, ezt is el mosolygom, tényleg nem tudok most mást csak mosolyogni. Meg nem is lenne most máshoz kedvem sem, olyan varázslatos ez az érzés ami körül jár, azt akarom, hogy soha ne legyen vége. Aztán meglepődve hallom, hogy van autója./ -Azt hittem nincs autód, mert nagyon szereted a természetet. /Nézek rá, kíváncsian, mert ez tényleg meg lepett, nem gondoltam, hogy pont ő járkál személygépjárművel. De aztán folytatom is a gondolatmenetemet./ -Hát jobb is, hogy sétálunk, mert több időnk jut beszélgetni. /Meg csúszott a lábam alatt egy kavics, a fene essen bele a végén csak sikerül el esni, nem kéne le égetnem magam előtte. Szerencsére csak egy picit csúszott meg az egyik lábam, sóhajtottam is egyet, hogy el tudtam kerülni a fenékre esést. Megint rá nézek és folytatom a szövegemet, mintha semmi sem történt volna./ -Szóval kérdezni fogsz minden félét? /Ezt inkább ki jelentettem mint kérdeztem, mert tudom, hogy nem viccel, remélem azért nem szed ki túl sok bensőséges információt belőlem. Mindegy ettől sem fogok meg hátrálni, mert nem engedhetem meg magamnak még ha akarnám se, de nem is akarok. Az a baj, hogy tudom, hogy tényleg mindent meg fog kérdezni ami csak eszébe jut. Már kezdi is, még időt sem hagy, hogy ezt fel tudjam dolgozni, de nem baj meg birkózom a feladattal. Mikor mondta, hogy részeteket akar akkor azért egy kicsit magabiztosabban el mosolyodtam, mert úgy is csak azt mondom amit akarok./ -Hát kérdezzél akkor részleteket, az sem baj ha az életemben próbálsz turkálni./ /Hangsúlyoztam ki a "próbál" szót a mondanivalómból, hagy érezze, hogy ez elég nagy kihívás lesz belőlem ilyesmiket ki szedni. Mondjuk akkor sikerül ha ő is hagy ilyeneket nekem ki húzni magából, de ha erre nem fog rájönni akkor majd mondom neki ha a helyzet úgy hozza. Aztán mondok egy nem ide illőt is, hogy egy kicsit lazítsam a témát./ -Na és meddig fog tartani az út?
| |
| | | Tya Petite Staff - Vízszellem
Szintlépés-pontszám : 53 Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Oct. 10.
| Tárgy: Re: Tya & Roy utcákon Vas. Nov. 13, 2011 8:24 am | |
| /Mikor lábukat kitették a városba ahol már beton volt a talpuk alatt a civilizáció zajai a fejükre szakadt.Autók tömbkelege és emberek mindenhol.A járdák nem valami szélesek , éppen hogy kényelmesen elfér rajta két ember.Itt meg ,hogy fel alá járkálnak sietve a népek nem sok esély maradt arra , hogy Tya ne érjen hozzá Royhoz , mikor valaki szembe jött velük.Szinte folyamatosan össze ér a válluk./ -Szeretem a természete , de nem járhatok mindenhova gyalog.Van amikor szükség van a tömegközlekedésre, de ha megtehetem akkor természetesen a lábbuszt használom. /Mutat le lábára jobb kezével.Majd megvonja vállát./ -Fogok , csak még nem tudom melyik részéről közelítsem meg az adott dolgokat. /Nem akar tolakodó lenni így megpróbálja tapintatosan feltenni a benne sorakozó jó pár kérdést./ -Neked nincs kocsid? /Kérdezi bár ez nem tartozik a kíváncsiságai közé de a kezdetnek megfelel./ -Kétlem , hogy egy másik távoli helyről ahonnan származol és amit nem vagy képes megnevezni , tehát onnan gyalog jöttél. /Amikor Roy majdnem hanyatt vágja magát , Tya leplezi arcán az örömet és nem magyaráz a férfi arcába, hogy "én megmondtam" inkább elnéz más felé , mintha észre sem vette volna.Nem akarja kínos helyzetbe hozni , de tudja ,hogy most igaza volt , még is vissza fogja magát.Elmosolyodik a férfi kérdésén , mintha sejtené , hogy nem lesz egy rövid út ami előttük áll.Figyelem nélkül hagyja ezt a kérdést, nem szeretne rá válaszolni, minek , majd megtudja./ -Szóval, milyen zenét szoktál hallgatni, természetesen az is egy fajtája a művészetnek. /Erre valóban kíváncsi , mivel ha rá néz Royra nem egy tucc-tucc zenés alkatot lát és nem is egy olyat aki operát hallgat magában egyedül az otthonában egy vasárnapi délutánon teát iszogatva./ | |
| Tárgy: Re: Tya & Roy utcákon Vas. Nov. 13, 2011 10:40 am | |
| /Mosolygok rajta amikor azt mondja, hogy szereti a természetet,de azért autója is van. De amikor vissza kérdez akkor azért el gondolkodtam, hogy mit is mondjak neki erre, mert mivel démon vagyok még nem vettem magamnak autót, mert még nem jutott rá időm, meg előtte házat kéne szereznem valahonnan. Meg mióta démon vagyok nincs annyi pénzem, mert feleslegesnek találom, jutott a mámorából elég míg ember voltam./ -Érdekes. /Ennyit jegyeztem meg arra, hogy szokott gépjárművel is közlekedni./ -Nekem nincs autóm, az előzőt el adtam, azóta nem vettem másikat. /Nem adtam azt el semmit, csak nem fogom meg magyarázni neki, hogy démon vagyok és mi volt akkor amikor én éltem. Mert az elég régen volt már, nem is akarok én már arra emlékezni sem./ -És nem szoktam gyalog járni, mert vannak buszok is. /Nevettem egyet, mert nem csak kocsival lehet közlekedni, mondjuk az sem igaz amit most mondtam, de hát ez van. Majd idővel úgy is meg kell tudnia mindent, attól tartok. Na még a zene is fel jön szóba, erre nem gondoltam volna, hogy meg kell neki mondanom, hogy milyen szörnyűségeket hallgatok mostanában./ -Amilyen zenét én meg hallgatok, azt szerintem te nem igazán tudnád értékelni. /Nézek rá, kíváncsian várom a válaszát, és hagyok neki időt is gondolkodni rajta. Addig nem is mondom tovább a mondanivalómat ameddig erre nem mond valamit./
| |
| Tárgy: Re: Tya & Roy utcákon Szer. Nov. 16, 2011 8:10 am | |
| /Nem szól semmit , arra ,hogy láthatólag Roy nem igazán díjazza az autó iránti elkötelezettségét.Nem használja mindennap, ez látható is , hiszen megint gyalog van , nem beszélve arról , hogy csak és kizárólag akkor használja , mikor hosszú utat kell megtennie.A városban a saját lábát használja.Inkább nem foglalkozik ezzel a kérdéssel többet , van kocsija és kész ez van ezt kell szeretni , vagy nem , de akkor is ez van.Kiszúrt egy nőt tőlük úgy tizenöt méterre , aki elég gyors léptekkel tartott feléjük.Mobil telefont tartott a füléhez a vállával támasztotta, bal kezében egy üveg ásványvíz , de csak a kisujjával és a gyűrűsujjával fogta , jobb kezében papírok tömbkelege , közben folyamatosan beszél miközben ajkának sarkában egy égő cigaretta füstölögve károsítja még egyelőre fiatal bőrét.Jobb vállán még egy táska is fityegett, nem mellesleg lábain erősen megközelítette a tíz centis sarkakat a cipője.Csípője már már erőszakosan kilengett , hogy egyensúlyban maradjon és ne dőljön el mint egy zsák krumpli./ -Azért tegyünk egy próbát.Mesélj nekem a zenei stílusodról. /Egy pillanatra oda néz Royra és elmosolyodik.Tekintete vissza tér a szöszke nőszemélyre aki rövid időn belül előttük lesz.Az üvegen már nem volt kupak.Tya csodálkozva nézett végig a nő , hogy tud az még mindig ennyi mindent csinálni , van egy olyan érzése, hogy ennek hamarosan becsapódás lesz a vége, és a nő közelebbről szemlélheti meg a beton szerkezetét a járdán.Már csak öt méter.Ez egyre rosszabb a nő lelép a szemközti utca padkájáról , szét sem néz ez az egyik legnagyobb botorság amit tehet egy ember.Pont ekkor értek ki Tyáék is a kereszteződésbe , és szemük elé tárul , hogy egy teherautó közeledik nagy sebességgel , és nem számított rá, hogy bárki is lelép elé.Hallani lehet a fékcsikorgást , látni lehet ahogy a nő felkapja a fejét és kihullnak ujjai közül a papírok.../ | |
| Tárgy: Re: Tya & Roy utcákon Szomb. Nov. 19, 2011 7:48 am | |
| /Sétálunk még mindig egymás mellett a lánnyal, már a városban vagyunk, vagy legalábbis annak a szélén. Meg láttam egy nőt aki pont úgy öltözködik, hogy nem nagyon állnék vele szóba sem, közeledik felénk, velünk szemben sétál nincs már sok , hogy ide is érjen. De nem figyelek rá, mert közben a mellettem lévő hölgy a zenei stílusomról kérdezett engem. Rá nézek, rá is mosolygok a tekintetét keresem ahogy szoktam, ez már lassan megszokott dolog lesz nálam./ -Szerintem nem gondoltad át. /Nevetek egy kicsit gonoszan./ -Hát te tudod. /Nézek továbbra is rá, ha már meg kérdezte, erre őszintén fogok neki válaszolni./ -Metált hallgatok, de nem is akár milyet, szerintem azt te meg nem tudnád hallgatni. /Fűzöm hozzá a mondanivalómhoz, mert tényleg nem nézem ki egy ilyen lányból, hogy képes ilyen zenét hallgatni. Mire ezeket ki mondtam addigra már a közelünkbe is ért a velünk szembe haladó nő, látszik, hogy valahová siet, mert csak úgy akármerre nézés nélkül le tette a lábát az útra. Nagy hiba volt, mert pont egy nagyobb tömegű tehergépjármű közeledett felé nagy sebességgel, hirtelen a szemem ki kerekedett, mert nagyon gyorsan cselekednem kell. Szerencsére nincs messze, tőlünk az egyed. Én hirtelen nagy sebességet vettem fel, mert nem is vagyok halandó ember meg, mert segítenem kell neki akármennyire is nem az esetem. Nagy gyorsasággal szinte oda ugrottam, nem is szaladtam, és félre löktem a nőt. Még pont időben érkeztem, mert a gép vezetője is fékezett, meg nekem is sikerült az akcióm. Csak engem ütött meg a gépnek az egyik első oldali ütközője, pont az oldalamat tudta meg ütni, ráadásul elég nagy erővel. Mikor a jármű vezetője látta, hogy sikerül el kerülnie a balesetet meg sem állt, csak azt láttuk, hogy az oldalsó kipufogóból a képünkbe egy nagyobb füstfelhőt nyomott az által, hogy nagy gázt adott hirtelen a gépezetnek és nagy lendülettel el is húzott mintha nem is történt volna semmi. Remélem az, hogy nem vagyok átlagos nem pont ebben a szituációban fog fel tűnni a beszélgetőtársamnak. Fel segítettem a nőt, és közben rá néztem arra akitől el rohantam segítséget nyújtani, ezt követően egy rövidke mondani való után ott hagytam a felelőtlen nőt./ -Jól van, nincs semmi baja ? Remélem legközelebb jobban oda fog figyelni. /Ez után ott hagytam, le poroltam a ruhámat és vissza mentem ahoz a lányhoz akit én kísérek, a ruhámon nincs sok sérülés, mert jó fajta, de azért az oldalamat jól meg koccantotta a gép. Ezt egy átlag ember nem nagyon tudta volna ki bírni ordítás nélkül, én nem mutatok még csak fájdalmat sem a lánynak. Még ráadásul ugyan azzal a mosolygós képpel álltam elé amellyel szoktam./ -Remélem nem gond, hogy segítettem annak a nőnek. /Az egyik kezemmel meg fogtam az oldalamat úgy, hogy lehetőleg azt ne vegye észre a lány, vágtam hozzá azért egy kis fintort is, mert nekem is tudott azért fájni ez a kis "baleset"./ -Szóval metált hallgatok. /Vigyorogtam a lányra mintha nem is történt volna semmi./
| |
| Tárgy: Re: Tya & Roy utcákon Vas. Nov. 27, 2011 12:22 pm | |
| /Tya álla valószínűleg a betonon koppant olyan szinten meglepték őt a történtek.Már éppen emelte a kezét , hogy a képességét hívja segítségül mikor Roy megiramodott , és kimentette a nőt a teherautó elöl.Meglepődött , és immár teljesen biztos lett benne , hogy a férfi nem egyszerű ember, mivel egy ilyen ütközést , ha lehet úgy hívni senki nem él át ilyen egyszerűen.A kocsi majdhogy nem letarolta a fél oldalát , és ő még is úgy csinál mintha meg sem kottyant volna neki.Elkerekedett tekintettel nézte végig ahogy Roy oda sétál mellé, majd rendezte arcvonásait./ -Te jó ég. Jól vagy. /Ment oda mellé.Elsöpörte bal kezével a férfi tenyerét az oldaláról , és felemelte annak felsőjét.Ha eddig nem látszódott volna rajta , hogy csodálkozik , most minden bizonnyal le esik mindenkinek.A bőr felületén nem sok minden látszódott , csak egy pár karcolás , vagy inkább horzsolás végig simított rajta tenyerével.Egy ilyen ütközés alaphangon is de eltöri az ember csontját.Fel sem tudott volna kelni egy halandó.Gyorsan vissza rántotta annak felsőjét , hogy a kíváncsi tekintetek ne lássanak semmit.Közelebb hajolt , hogy a hangját se hallja senki./ -Ez nem normális.Jobb lesz ha eltűnünk innen , mielőtt még valaki hívja a mentőket , és téged is meg akarnak vizsgálni. /Kézen fogta és elkezdte húzni maga után./ -Ha nem gond a zenei stílusodat , majd máskor vitatjuk meg.Most tartozol egy kis magyarázattal. /Abban teljesen biztos , hogy nem lehet gonosz , vagy éppenséggel rossz Roy , hiszen megmentette a nőt , és ha az lenne akkor miért tette volna?Erre a kérdésre , még nincsenek válaszai.Az utca sarkán lefordultak jobbra , majd egy sor kirakat mellett elsétálva Tya kereste a helyet , ahol úgy mond eltűnhetnek.Gyors iramban szedte a lábait , majd szirénák távoli zenéjét vélte felfedezni.Jobb ötlete nem volt látott egy sikátort két méterre tőlük.Gyorsan belépett , majd Royt is berántotta maga után.A sikátor mocskos volt és vizes.Két embernek nem igazán kényelmes az elférés.Alig másfél méter van a falak között.Aki klausztrofóbiás annak nem ajánlott egy ilyen helyre betérni , mert még a végén azt fogja érezni , hogy a falak a fejére akarnak dőlni.Tya és Roy egymással szemben állnak , így a lány kénytelen a hátát neki vetni a falnak , hogy tudjon a szemével fókuszálni , és lássa a férfit./ -Ha megvizsgálnak, kétlem ,hogy kiengednek vagy éppenséggel elengednek egy hamar.Teljesen biztos vagyok benne ,hogy találni fognak valamit a testedben ami megmagyarázhatatlan és akkor már csak egy lépés választ el az 51 körzettől. /Elnéz balra , ki a sikátor szájához, hogy ha jön valaki akkor gyorsan tudjon reagálni.Neki sem lenne sok kedve csodabogárként kikötni valamilyen laboratóriumban, így jobbnak látja, ha figyel és még időben neki kezdenek a bőrük mentésében./ -Szóval csiripelj madárkám, ki vagy te?Vagy jobb megfogalmazás lenne ha azt kérdezném mi vagy te? /Az utolsó szavainál vissza fordult a férfi felé , szemeit a kémlelőn bele fúrta az előtte állóéba./ | |
| Tárgy: Re: Tya & Roy utcákon Hétf. Nov. 28, 2011 11:06 am | |
| -Persze, hogy jól vagyok. /Vigyorgok ártatlanul a lányra./ -Nem történt semmi bajom ki tudtam kerülni a gépet. /Magyarázkodok a lánynak, meg próbálom menteni a menthetőt. Látszik a szemén, hogy elég rendesen meg van lepődve, nem éppen így terveztem a dolgokat az elején, remélem azért még jó fog belőle kisülni. Tya el tolta a kezemet a sérülésről amit meg fogtam, mert nem volt már nekem sem kellemes érzés. Fel emelte a felsőmet és megpillantotta a nem olyan vészes horzsolást, ami ha tényleg így eltalálnak valakit és csak ekkora az biztos, hogy nem ember. Éppen ebből az okból tagadom rendesen a dolgot és mondom azt, hogy el sem talált./ -Ez semmi, csak akkor szereztem mikor földet értem. /Továbbra is csak menteni próbálom a helyzetemet, de nem tudom, hogy mennyi esély van rá, hogy tisztára tudjam mosni magam. Mikor megpillantotta a sérülésem, gyorsan észbe kapott és vissza rántotta a helyére a ruhámat, nehogy véletlen más is meg nézze az alig sérült oldalamat./ -Mi nem normális? /Kérdezem halkan, és ismét a hülyét játszom a lánynak. Megyek utána, mert elkezdett húzni nagyobb sebességgel és követem is, mert igaza van, csak én ezt nem mondom, mert még mindig el szeretném kerülni a lebukást. Közben azért kapva az alkalmon mégis csak próbálom a témát terelni a dolgokról, nem sok sikerben reménykedem, de azért hátha sikerül./ -Hát, pedig már úgy bele éltem magam a zenébe. /Vigyorgok menet közben, mert más most nem jutott eszembe. Már elég messze járunk a lánnyal a helyszíntől, be vezette utunkat a szűk utcák közé, ahol már nem lenne egyszerű megtalálni minket. Egyszer csak berántott egy sötét szűk sikátorba, ahol csak annyi hely van, hogy elég közelről tudunk egymásban gyönyörködni. Azt nem tudom, hogy ő így tesz e, de az biztos, hogy én gyönyörködöm a szép arcában és alakjában. / -Miért vizsgálnának meg? /Mosolygok megint és nézek mint egy ma született bárány. Közben ha már a vizsgálásnál tartunk én a szememmel teszem ezt rajta./ -Nincs semmi bajom. /Jelentem ki úgy, mintha a kisasszony nem látta volna a balesetet a saját szemével./ -Nem tudom, hogy mi különöset találhatnának egy átlagos fiatalemberben. /Nézek csodálkozva ki a fejemből a velem szemben állóra./ -Nem tudok én csiripelni, nem vagyok madár. /Nevetek halkan a sikátor akusztikájában, nehogy valaki meg hallja, de sajnos már nem bírom ki. Ez már egy kicsit rossz helyzet nekem ezért csak nevetni tudok rajta, mert ár úgy sem fogok tudni menteni szinte semmit a múltamról./ -Mondtam egy átlagos ember vagyok, /Nem sokáig tartott a nevetés, most részemről a kínos hallgatás fázisába léptek a dolgok./
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tya & Roy utcákon | |
| |
| | | | Tya & Roy utcákon | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| Ki van itt? | Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Kedd Okt. 22, 2024 6:55 am-kor volt itt.
|
Az oldal személyzete |
Az oldal személyzete:
Tulajdonos:
ALIKA Scarlett O'Neil /démon
Staff-tagok:
TYA Petite /vízszellem
ROY Mustang /démon
Keressétek bármelyikünket bátran!
|
Statistics | Összesen 17 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Elric Grassen
Jelenleg összesen 837 hozzászólás olvasható. in 87 subjects
|
|