Néhány apróság |
Alika Fogadója
Fórum alapú szerepjátékos oldal,
ahol 7 különleges faj közül választhatsz,
illetve lehet emberi karaktered.
Nincs megszabva, hány játékod lehet egyszerre,
viszont ne vállalj be többet,
mint amennyire heti legalább egy
hozzászólást írni tudsz!
Légy kedves és tartsd be a szabályzatokat,
próbálj beilleszkedni a közösségbe
és érezd jól magad!
|
Az oldal legfontosabb részlegei |
× karakter regisztrációjához kitöltési segédlet ×KATT×
× fajok és elemek leírásáért ×KATT×
× avatarképed regisztrációjához ×KATT×
× ha kész a karakterlapod, jelentkezéshez ×KATT×
× itt találod a szintlépés ponthatárait ×KATT×
× séma NJK-k készítéséhez ×KATT×
× hírekért és újdonságokért ×KATT×
× és végezetül, ha kérdésed van ×KATT×
|
Top posting users this week | |
Legutóbbi témák | » A Galaxis HódítóiSzer. Ápr. 18, 2012 11:30 pm by Vendég » Lucy & Tyros - hegy-völgy, elhagyott motelSzer. Márc. 21, 2012 6:15 am by Lucy Clarke» Noah Berger - Lucy Clarke mk.Szomb. Feb. 25, 2012 11:53 am by Lucy Clarke» KarakterkeresőSzomb. Feb. 25, 2012 10:07 am by Larielle C. Seaden» Nia & Marcel, hídfőPént. Feb. 24, 2012 9:16 pm by Marcel Escorpius» Alika & Jasen /+18/Pént. Feb. 24, 2012 9:00 pm by Alika Scarlett O'Neil» Breaking DawnSzer. Feb. 15, 2012 8:54 am by Vendég » Szellem HajóSzer. Feb. 08, 2012 7:19 am by Vendég » Roy-Ally-MarcelPént. Feb. 03, 2012 10:44 pm by Marcel Escorpius |
Társoldalak |
|
|
| Nia & Roy - Városliget | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Nia Collins Őrangyal
Szintlépés-pontszám : 31 Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Dec. 18.
| Tárgy: Re: Nia & Roy - Városliget Kedd Jan. 03, 2012 8:24 am | |
| - Roy. Rendben. Ha bántasz... - megkeserülöd. Folytattam magamban, mert képtelen voltam hangosan is kimondani akármilyen fenyegetést is, ugyanis attól bűntudatom lett volna. És rájöttem, hogy Roy "kóstolgat" engem. Hát az biztos, hogy nagyot fog lepődni rajtam. - Roy. - szóltam neki összeszorított szájjal. Akármit is akart nálam elérni,nem igazán voltam vevő semmifelé kapcsolatra az ismerősökön kívül. Magamra sem volt időm, egy másik személyre pedig pláne, hogy nem lett volna, ráadásul nincsen olyan lény, aki elviselne engem, a természetvédőt. Roy bókkal válaszolt a kérdésemre. - Az nem bók.Az az igazság. Nem szokásom bókolni, sem flörtölni. És mint láthatod, nehezem szabom meg a határokat. - mondtam neki komolyan, és csak egy halvány mosolyt engedtem az arcomra. Ha mégis akarna tőlem valamit, jobb ha tudja, hogy én nem vagyok valami kis cafka, aki az első három mondat után egy motelbe kívánkozik. - Igen. Ezért jó bizonyos szempontból nekünk, angyaloknak. Mi nem igazán fázunk... - mosolygok rá már kedvesebben, és képtelen vagyok haragudni az emberekre. Roy jó démon, akármilyen ördögi jelleme lehetett évekkel ezelőtt. - Azért csak ne irigyelj minket. Ti senkiért sem vagytok felelőséggel, mi pedig sokak életélt, egyesek pedig csak egy személyt őriznek. - nem is értem, hogy miér voltam vele kissé ridegebb, de mintha megéreztem volna valamit, ami egyáltalán nem lett volna az ínyemre. Őszintén kedveltem Roy-t, és nem mellékesen jóképű is volt, csak valahogyan belőlem hiányzott valami. - Nem félek. - jelentettem ki bátor hangon. - Csak már láttam a szemedet. - nevettem rá, és tényleg így is volt. Más fogadás pedig eszembe sem jutott, mert tudtam, hogy a végén én szívom a rövidebbet. Kedvesen mosolyog rám, és mint már mondtam, én képtelen vagyok a bunkóságra. Roy "sziporkázott", és látszott rajta, hogy valamin nagyon agyal. Aztán, egy mondat után csak úgy lerántotta magáról a pólóját. Először köpni-nyelni nem tudtam a döbbenettől, csak néztem a tökéletesen kigyúrt felsőtestet, és azokat az izmokat... De szerencsére nem ment el a józan eszem. Egy határozott mozdulattal Roy-hoz léptem, és lekevertem neki egy pofont. Nem direkt, csak úgy reflexből jött. A döbbenetemet zavar, majd düh váltotta fel, miközben Roy csak úgy a kezében pörgette a felsőjét. - Nem vagy te vetköző fiú! Akármilyen jól is nézel ki, ne vetkőzz le! Könyörgöm Roy, azért még is csak egy utcán vagy egy nővel. - mondtam neki nagy szemekkel, és kikaptam a kezéből a pólóját, majd mint egy anya a kisgyereket - bújtattam bele a pólójába, bár amikor nem figyelt, egyszer odapillantottam arra a kockás hasra, és a kezén dagadó izmokra. Lenyűgöző látvány volt, de ezt sem magamnak, sem neki nem vallottam be volna. Soha. - Ne vetkőzz lejjebb. Talán kurvának nézel? - kérdeztem tőle szörnyülködve, és nem néztem a szemébe. Ennyire lealacsonyító volt a viselkedésem? - Roy. Ezt most miért csináltad? - enyhült meg a hangom, miközben az egyik hajtincsemmel babráltam. | |
| | | Roy Mustang Staff - démon
Szintlépés-pontszám : 202 Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Nia & Roy - Városliget Kedd Jan. 03, 2012 9:59 am | |
| -Nyugi van, azért nem kell hirtelen harapni. /Mondom, ezzel vigyorgással is válaszolok a lány szavaira, mert hiába ilyen komoly, mégiscsak egy angyalka marad. Nekem nagyon tetszik ez a kis játék, de eléggé látszik is rajtam, mert a képemről nem lehet lemosni a mosolyt, és annak egyéb válfajait. Nem tudom, hogy ilyenkor mi leli az agyamat, de nagyon bolond tudok lenni. Igazság szerint engem nem zavar, ezzel is csak az a baj, hogy másnak valószínűleg más a véleménye erről./ -Oké, akkor köszönöm az igazságokat. /Sziporkáztam ismét, mivel sok dolgot nem lehet kihagyni. Amit meg nem lehet az én nem is hagyom ki, mert legalább vigyorgok rajta egy kellemeset. Az meg, hogy ezt a partnerem hogy értékeli, abba csak utólag gondolok bele./ -Jaj, nem irigyelhetlek. /Mosolygok továbbra is, és nem hagyom abba a szójátékot./ -Meg tiltod ? /Kérdeztem álca szomorú képet vágva, amit nem sikerült sokáig tartani, mert elnevettem magam hamar. Sajnos ilyenkor már nem megy a színjáték, de nem is baj, legalább Nia láthatja azt, hogy nem akarok neki rosszat semmiféleképpen. Legalábbis remélem, hogy ezt nem kel neki külön mondani, mert nem szeretnék egymás félreértése miatt csúnyán járni./ -Nem is kell, hogy félj, mert az nem lenne jó, mivel nem vagyok ijesztő. /Jelentettem ki ezt is, és eközben is határozott mosoly figyel arcomon, mint ahogyan azt eddig tette./ -Hát a szemem csekély erény a többihez képest. /Nézek frissen meztelenített felsőtestemre, amiről most vettem le azt ami takarta. Erre lekevert egy nyakast, hirtelen ért a dolog, de őszintén nem lepett meg a reakció. Szinte erre számítottam, vagy valami hasonlóra, de az még megint nem jó, hogy vissza adta rám rövid úton azt amitől megváltam./ -Ezt miért kaptam ? /Kérdezem határozott és lemoshatatlan vigyorral a képemen, mert nem is fájt, meg vicces is volt ez a helyzet számomra. Igazából még jól is esett ez a kis csípős pofán verés, felpezsdítette még a véremet is./ -Pedig a kedvedért vetkőztem volna. /Szóltam be újra a lánynak, aki nem tudom, hogy meddig fogja ezt kibírni. De remélem nem lesz komolyabb baja velem ezután a jó kis beszélgetés után. Nem kéne, hogy ennyin múljon a barátságunk, vagy ki tudja, hogy minek hívjam vagy fogom hívni./ -Egy szóval sem mondanék rád ilyet, meg nem is nézlek annak. /Vigyorogva mentegetőzök a vádak elől, mert nem szeretném ha félreértene, vagy valami./ -Csak te mondtad, hogy mutassak valamit, amiben tudsz gyönyörködni. /Folytattam a kibeszélését a dolognak, de sajnos ismételten nem bírom ki egy kis csipkelődés nélkül a dolgot./ -Márpedig tudok egy pár dolgot magamon, amit meg lehet csodálni. /Nézek folyamatosan Nia szemébe és a válaszát várom, ami lehet még egy ütés, vagy akármi más. Közben pedig végigfutott az agyamon az, hogy mennyi mindent lehet még csinálni a testemmel a benne való gyönyörködésen kívül./
| |
| | | Nia Collins Őrangyal
Szintlépés-pontszám : 31 Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Dec. 18.
| Tárgy: Re: Nia & Roy - Városliget Szer. Jan. 18, 2012 8:28 am | |
| - Nem vagyok kutya, én inkább csak karmolok - nevettem rá, de azért mégsem volt az én műfajom a rosszaság, inkább csak incselkedni tudtam az emberekkel, de ha valakit megbántottam az nekem is ugyanúgy fájt. Látom Roy-n, hogy tetszik neki a "játék", és az arcán itt virít az állandó, és letörölhetetlen mosoly. - Nincs mit. - mosolyogtam Roy sziporkázásán, de egészen aranyos volt. Az egyik hajtincsemet az ujjamra tekertem, majd elengedtem, hogy kissé göndörebben zuhanjon a többi szőke fürt közé vissza. - Mit tiltok meg? - zavarodok hirtelen össze, és nagy szemekkel nézek rá, a de a kuncogás csak előtör a torkomból. Hajlamos vagyok a feledékenységre, ami nálam nem igazán jó... Álca szomorú képet vág Roy, de erre is csak akkor jövök rá, amikor elneveti magát. - Esküszöm neked színésznek kellene lenned. - nevetek rá, és dobolni kezdek a lábammal csak úgy megszokásból, a fejemben pedig a kedvenc dalom megy, ami nem igazán publikus, de természetesen nem rock szám, de senki nem hinné el, hogy egy angyal olyan zenét hallgat, mint amilyet én. - Honnan tudod? Mindegy egyes percben van nálad tükör? - kérdeztem tőle meglepődve, de ugyanakkor csak vicceltem, és remélem, hogy nem fog megsértődni, de ő nem az a fajta. - Én pedig gonosz vagyok, mi? - kérdeztem tőle ismét, hatalmas vigyorral az arcomon, és keresztbe fontam a kezemet a mellkasom előtt. És mikor felpofoztam, mintha meg sem lepte volna. Áá... csak ő tudja néha nagyon felhúzni az agyamat. De attól még bírom. Az a lemoshatatlan vigyor a képén még hypo-val sem jött volna le. - Mert te itt vetkőzöl! Hát normális vagy? - néztem rá, miközben a hangon egy oktávnyival feljebb csúszott, és olyan lehettem, mint amikor egy disney kacsa figurának elcseszik a szinkronját. Szó szerint hápogni tudtam volna a meglepettségtől. - Az én kedvemért inkább öltözz fel. Egy szóval sem mondtam, hogy vetkőzz. Miért értesz félre? - kérdeztem tőle, és megint nevetnem kellett. Olyan vicces szituáció volt ez, de akkor is dühített. - Igen. Meg is néztem, szép jó volt, köszönöm, elég belőle. Roy, akkor sem kértem tőled chipen-dér -sót, bár most tudtam meg, hogy önbizalomból nálad nincsen hiány. - húztam fel az orromat, és amint rajta volt a felső, hátrébb léptem. - Nem vehetsz le semmit magadról. Inkább nézek egy kukába. - kacsintok, de tényleg csak viccelődöm vele. Ha ő is szívat, akkor én miért ne tehetném vele? - Már el is fáradtam tőled... - nevetek rá, és újra helyet foglalok a padon, de most előre dőlök, és a fejemet a kezembe temetem. | |
| | | Roy Mustang Staff - démon
Szintlépés-pontszám : 202 Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Nia & Roy - Városliget Vas. Jan. 29, 2012 6:55 am | |
| /Nem fejezem be az elkezdett stílusomat, de már egy kicsit magamat is fárasztónak tartom, el tudom képzelni, hogy Nia milyen fárasztónak tarthat. Mondjuk ezt szóvá is tette szegény pára, ezt sem csodálom. Mindentől független a vigyor a fejemen maradt változatlan és rendületlen, szinte egy másodperc nem telik nélküle. Azért most, hogy bevetettem a testem megmutatását más nem jut az eszembe, pedig valamit gyorsan nem árt kitalálni annak az érdekében, hogy ne legyen rossz a helyzet./ -Annak örülök, ha legalább tetszett a látvány. /Magabiztos mosollyal fogadtam a felsőtestem véleményezését, ezt hirtelen jól is esett hallani, mondjuk ez még inkább magabiztossá tesz hirtelen. Szegény lány lehet, hogy nem mondta volna, ha ezt tudná. Ha meg direkt csinálja vállalja a következményét is, mert ennek lesz főleg akkor, ha továbbra is kapok hasonlókat. Az előző kérdésére inkább nem válaszolok felesleges lenne, mivel úgy sem vagyok normális így nem látom értelmét még közzé is tenni./ -Olyan fárasztó lennék ? /Változatlan felettébb magabiztos képpel kérdeztem rá erre a kijelentésre csak úgy, abból az indokból, hogy nehogy véletlen abba hagyjam azt amit elkezdtem./ -Nem élvezed a helyzetet ? /Kérdezem meg ezt is, mert arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire egyoldalú az élvezésem. Most inkább nem szólalok meg, mert akkor jönne a következő nyakas, ezért nem ajánlok fel neki több testrész magamon amiben gyönyörködni lehet. Hihetetlen, hogy pont egy angyal az aki nekiáll velem itt ilyen módon játszani, ez érdekes de engem nem zavar, ha őt sem./
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nia & Roy - Városliget | |
| |
| | | | Nia & Roy - Városliget | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| Ki van itt? | Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Kedd Okt. 22, 2024 6:55 am-kor volt itt.
|
Az oldal személyzete |
Az oldal személyzete:
Tulajdonos:
ALIKA Scarlett O'Neil /démon
Staff-tagok:
TYA Petite /vízszellem
ROY Mustang /démon
Keressétek bármelyikünket bátran!
|
Statistics | Összesen 17 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Elric Grassen
Jelenleg összesen 837 hozzászólás olvasható. in 87 subjects
|
|