Alika Fogadója
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alika Fogadója

Fórum alapú szerepjátékos oldal, ahol hétféle lény valamelyikének bőrébe bújhatsz bele, vehetsz részt kalandokban, ismerkedhetsz, harcolhatsz és élheted ki a kreativitásodat!

KezdőlapKezdőlap  GalleryGallery  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Néhány apróság
Alika Fogadója
Fórum alapú szerepjátékos oldal, ahol 7 különleges faj közül választhatsz, illetve lehet emberi karaktered.
Nincs megszabva, hány játékod lehet egyszerre, viszont ne vállalj be többet, mint amennyire heti legalább egy hozzászólást írni tudsz!
Légy kedves és tartsd be a szabályzatokat, próbálj beilleszkedni a közösségbe és érezd jól magad!
Az oldal legfontosabb részlegei
× karakter regisztrációjához kitöltési segédlet
×KATT×
× fajok és elemek leírásáért
×KATT×
× avatarképed regisztrációjához
×KATT×
× ha kész a karakterlapod, jelentkezéshez
×KATT×
× itt találod a szintlépés ponthatárait
×KATT×
× séma NJK-k készítéséhez
×KATT×
× hírekért és újdonságokért
×KATT×
× és végezetül, ha kérdésed van
×KATT×
Top posters
Roy Mustang
Jazz és Lucy I_vote_lcapJazz és Lucy I_voting_barJazz és Lucy I_vote_rcap 
Lucy Clarke
Alika Scarlett O'Neil
Tyros Arcael Nott
Marcel Escorpius
Tya Petite
Nia Collins
Gaia Asszony
Succubus Szivola
Jasen O'Conell
Top posting users this week
No user
Legutóbbi témák
» A Galaxis Hódítói
Jazz és Lucy I_icon_minitimeSzer. Ápr. 18, 2012 11:30 pm by Vendég

» Lucy & Tyros - hegy-völgy, elhagyott motel
Jazz és Lucy I_icon_minitimeSzer. Márc. 21, 2012 6:15 am by Lucy Clarke

» Noah Berger - Lucy Clarke mk.
Jazz és Lucy I_icon_minitimeSzomb. Feb. 25, 2012 11:53 am by Lucy Clarke

» Karakterkereső
Jazz és Lucy I_icon_minitimeSzomb. Feb. 25, 2012 10:07 am by Larielle C. Seaden

» Nia & Marcel, hídfő
Jazz és Lucy I_icon_minitimePént. Feb. 24, 2012 9:16 pm by Marcel Escorpius

» Alika & Jasen /+18/
Jazz és Lucy I_icon_minitimePént. Feb. 24, 2012 9:00 pm by Alika Scarlett O'Neil

» Breaking Dawn
Jazz és Lucy I_icon_minitimeSzer. Feb. 15, 2012 8:54 am by Vendég

» Szellem Hajó
Jazz és Lucy I_icon_minitimeSzer. Feb. 08, 2012 7:19 am by Vendég

» Roy-Ally-Marcel
Jazz és Lucy I_icon_minitimePént. Feb. 03, 2012 10:44 pm by Marcel Escorpius

Társoldalak
Jazz és Lucy Lsvt10

Jazz és Lucy

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

Szintlépés-pontszám : 162
Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Oct. 09.

Jazz és Lucy Empty
TémanyitásTárgy: Jazz és Lucy   Jazz és Lucy I_icon_minitimeVas. Jan. 01, 2012 9:46 am

Végre hétágra süt a Nap! Ilyen is rég volt már. Ez a nap pont egy kellemes sétára való valahol a hegyekben. Az idő kellemes. Nincs az a csontig hatoló hideg. Lassan ballagok, a fák között talpam alatt halkan ropog az a pici hó. Annyira gyönyörű most az erdő. Minden csillog, szikrázik attól, ahogy a napsugarak rásütnek a hóra. Valahol a távolban halkan csiripelnek a madarak. Megnyugtató. Néha elgondolkozom, milyen lehet földszellemként élni. Ennek az erdőnek a "ura" lenni. Bár nem panaszkodhatok hisz az angyallét a világon a legjobb. Mégis néha az ember vágyik valami újra, valami olyat, amit nem csinál minden nap. Olyan dolog ez amit az ember szívesen kipróbálna hacsak egy napra is. Nem messze meglátok egy kidőlt, hatalmas fatörzset. Odaballagok, hozzá lesöpröm róla a havat és felugrok rá. Így távolabbra látok. Billegve felállok rajta. Szinte az egész erdőt belátni! Elsétálok, a másik végéig közben lábammal lesöpröm róla a havat. Iszonyúan csúszik, de sikerül megállni rajta. Visszafelé indulok, útközben felkapok egy marék havat a kezembe és gombóccá gyúrom. Milyen rég hógolyóztam… kb. 84-85 éve. A távolban megpillantok egy nagyobbacska sziklát. Célba veszem és elhajítom a hógolyót, ami telibe talál. Nevetve hajolok le egy újabb kupacér és formázom ezt is kis labdává.
Vissza az elejére Go down
Jasen O'Conell

Jasen O'Conell

Szintlépés-pontszám : 18
Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Dec. 28.

Jazz és Lucy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jazz és Lucy   Jazz és Lucy I_icon_minitimeVas. Jan. 01, 2012 10:01 am

A nap hét ágra süt, én pedig félig kómásan kelek ki az ágyamból, amiben egy vörös démon fekszik. Persze pucéran.
Jobb lenne innen hamar elhúzni, mivel nem akarok vele összefutni, és arról vitatkozni, hogy miért csak ennyi időre kellett nekem.. azt elég ha én tudom.
Halkan felkeltem, és vigyáztam, hogy ne keltsek zajt, miközben gúnyos mosollyal az arcomon vettem elő a szekrényemből egy sötétkék v-kivágású rövid ujjút, és egy sima, csőszárú farmert, bár buzinak nem lehetett nevezni, amikor mindenkinél nagyobb nőfaló voltam, és még az is vagyok.
Kisietek a házból, de előtte még magamra kapok egy télikabátot, meg egy bakancsot, és már indulok is egy friss kocogásra, esetleg egy prédavadászatra, miközben remélem, hogy az a nő hamar el is húz onnan, ugyanis fogalmam sincsen a nevével kapcsolatban, de őszintén szólva nem is igazán érdekelt.
Senkinek sem érdekelt a neve, ugyanis csak alkalmi partnereim voltak, akiket vagy Drágámnak, vagy csak édesemnek szólítottam.
Az erdő felé megyek, pontosabban kocogok, amikor egy nagy sziklánál lepihenek, de szinte beleolvadok, így meglepődök, amikor egy gyönyörű ,barna hajú lány hógolyót hajít felém, ami rendesen el is talál.
Szájtátva nézem a gyönyörű lányt, és mosolyra húzódik az ajkam.
- Hölgyem! Képtelenség, hogy nem vett észre... - mondtam mosolyogva, és felkaptam egy kis havat, majd könnyű labdát formáztam belőle, és finoman megcéloztam vele a szépséget.
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

Jazz és Lucy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jazz és Lucy   Jazz és Lucy I_icon_minitimeVas. Jan. 01, 2012 10:25 am

Egy apró sikítás hagyja el számat, amikor felfogom, hogy a szikla visszadobott és a hátam közepét találta el. Vagyis az a férfi, akit én sziklának hittem. Először csak azt hittem képzelődök, de amikor megszólalt megijedtem. Attól, hogy mi van, ha begurul és elkezd ordibálni esetleg, megüt, vagy nem tudom. Jogos lenne, mondjuk, de akkor is. Lassan fordulok meg és az idegen döbbent tekintetével találom szembe magam. Szám elé kapom a kezem és leugrok a fatörzsről.
- Jaj! Nagyon sajnálom! Nem volt szándékos!
Szégyenkezve nézek rá. Hogy lehetek ennyire vak! Sziklának nézek egy embert? Kell nekem itt játszadozni! Odaérek elé. Bocsánatkérő tekintettel meredek rá.
- Tényleg… nem vettem észre! Remélem, nem fáj nagyon!
Soha többet ilyet! Vagy előtte körbeordibálom a környéket hogy van-e itt valaki. Miért kell ilyen kislányosan viselkedni
- Annyira belemerültem, hogy nem láttam. Ugye nem találtam el nagyon!
Folytatom tovább a gyors bocsánatkérést. Fene sem gondolta, hogy az erdő kellős közepén egy férfit dobok meg hógolyóval. Kissé megnyugszom arckifejezése láttán. Nem mérges. De jó! Lehiggadva nyújtok kezet neki. Arcomon félénk mosoly terül szét.
- Amúgy üdv! A nevem Lucy!
Mutatkozok be. Megpróbálok új lappal indulni mintha csak most találkoztunk volna.
- ÉS akit megdobáltam mi a neve?
Kérdezem kicsit nyakatekert módon. Jobb ha nem cifrázom épp elég nagy gázban vagyok.
Jasen O'Conell

Jasen O'Conell

Jazz és Lucy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jazz és Lucy   Jazz és Lucy I_icon_minitimeVas. Jan. 01, 2012 10:53 am

Meglepetten nézek a lányra, akinek apró sikítás hagyja el a száját, és ez megmosolyogtat. Olyan kis angyali kinézete van,bár ahogyan láttam, ő nem mért végig egy "sziklát".
- Persze. Sejtettem. - mosolygok rá vidáman, és megkordul a gyomrom. Kéne egy jó erős fekete kávé... az most észhez térítene. Meg egy kis whiskey bele is jól esne...
A lány bocsánatkérően mered rám, és kis híja, hogy ki nem nevetem, amiért ennyire aggódik valakiért.
- Nincsen semmi bajom. Az csak egy hógolyó volt Hölgyem. Nem halok bele. - mondtam neki, és vigyorogva megvontam a vállamat. Lemertem volna fogadni, hogy vagy vízszellem, vagy angyal, ugyanis egy démon itt már rég megfagyott volna, és csak az angyalok ilyen aggódóak, és kedvesek.
És örültem, amikor lehiggadva kezet nyújtott velem, ugyanis nem sokáig bírtam volna a bocsánatkéréseket.
- Üdv! Én Jasen vagyok. - fogadtam el a felajánlott kezet, és finoman megszorítottam, majd gyorsan is elengedtem, nehogy még a végén azt higgye, hogy rámozdultam.
- Mit szólnál Lucy egy kis csatához? - kérdeztem tőle féloldalas mosollyal, és valami fogadáson törtem az agyamat.
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

Jazz és Lucy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jazz és Lucy   Jazz és Lucy I_icon_minitimeVas. Jan. 01, 2012 11:14 am

- Jó…
Örülök, hogy nem harapja le a fejem. Kissé meglepetten meredek Jasenre.
- Hó csata? Oké én benne vagyok! Jasen! De kérek egy kis egérutat, hogy "megszökhessek". Játék első "vérig" vagyis első esésig? Ja és mit kap a győztes? Vagy mit kérsz ha te nyersz? Ha vesztesz akkor én kérek valamit. Így jó lesz?
Hátrálva indulok el. Pár méterre megállok ahol még hallom szavait met a választ ugye már nem vártam meg. Nem megyek olyan, messze mert azért célozni is kéne valahogy. Lehajolok az első marok hóért összegyúrom és várom, hogy ő is ezt tegye. Nem akarom veszettül dobálni. Csak finoman nem vagyunk már gyerekek.
- Na, mehet?
Eldobom a golyót, ami egy fába csapódik jó pár méterrel arrébb. Hopsz ez nem sikerült. A következő már jobban sikerül és csak pár centire suhan el Jasen oldalától. Nagyon vigyázok, hogy ne legyen nagyon kemény a hó, és amikor eltalálom, egyből szétomoljon. Mint régen kislánykoromban. Rég éreztem ilyen jól magam. Ügyeskedve hajolok, el az ő hógolyói elöl. A legtöbb eltalál. Arcom kipirul, és boldog vigyor csücsül rajta. Hogy lehet az, hogy egy vad idegen férfival ilyen jól elszórakozok. Nem látszik rossz embernek. Sőt kedves.
Jasen O'Conell

Jasen O'Conell

Jazz és Lucy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jazz és Lucy   Jazz és Lucy I_icon_minitimeKedd Jan. 03, 2012 9:38 am

Nem voltam vele bunkó, minek is legyek egy ilyen kis angyali teremtéssel? Ha jó estém volt, akkor a nappalom is derűsebb lesz.
- Egérút? Felőlem. Menjél csak. De maximum 1 perced van, sem több, csak kevesebb . - kacsintok rá cinkosan, aztán hallgatom tovább azt, amit mond . - Ez így jó lesz. Ha nyersz, meghívlak ebédelni ahóvá csak akarod. ha viszont én nyerek... nem is tudom. Mit ajánlasz fel? - a fejemben nem ájrt semmi "olyan" dolog, mivel ez a lány túl angyali teremtés volt ahhoz hogy ilyenre rálehessen venni.
Lucy hátrálva indul el, és én leszek oly' kegyes, hogy megfordulok, miközben az órámon nézem az egy percet. Miközben gyorsan lehajolok, és csinálok egy két hógolyót, majd felé fordulok, és egy határozott mozdulattal eldobom.
- Mint láttad , mehet. - nevetek fel, és rögtön futni kezdek egy szikla felé, ami némileg védettséget nyújt, és van rajta jó sok hó is. Lucí eltéveszt egy dobást, ami engem nem igazán zavar.
A következő viszont pár centire mellettem megy el, míg az enyém egyenesen Lucy felé repül. Ügyeskedve hajol el a hógolyóim elől, miközben az arca kipirul.
- Azért cigiszüntet kaphatok? - kérdezem tőle kiabálva, és ismét egy hógolyót hajítok felé, szinte bombázom azokkal.
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

Jazz és Lucy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jazz és Lucy   Jazz és Lucy I_icon_minitimeKedd Jan. 03, 2012 10:14 am

Elhajolok egy következő golyó elöl. Visszakiabálok neki.
- Cigizel? Persze lehet szünet. Addig kitalálom mit kapsz te ha nyersz. Ja és köszi a meghívást!
Vigyorgok nagyon. Biztos vagyok benne hogy én győzők. Hógolyó csatában jó voltam és ez nem sokat változott ennyi év alatt. Figyelek, hogy ne találjon el egy golyó sem, leülök vissza a törzsre. Lesöpröm róla a maradék havat, hogy Jasen is le tudjon ülni.
- Várj, nem tudom mit ajánlok. Mit akarsz? csak egy ötletet. Olyan amit szeretnél "nyerni" Bármi lehet az úgy is én fogok nyerni szóval…
Vigyorgok gonoszul. Ha ő nyer akkor persze teljesítem az ígéretet. Nem hagyom magam leverni. Jó néha beleélni magad a játékba, kikapcsolni és nem azt nézni, hogy mi a normális. Mondjuk már alap az nem normális, hogy 93 évesen itt rohangálok egy 18 éves képében.
- A cigi káros az egészségre, de gondolom tudtad.
Csak úgy közlöm vele. Már szinte berögződés. Engem túlzottan nem zavar a cigi füst. Azért azt utálom, ha az orrom alá pöfékelnek. Na de térjünk vissza a kérdésre: Mit tudok neki nyereményként adni? Nehezebb mint hittem ezt kitalálni.
Jasen O'Conell

Jasen O'Conell

Jazz és Lucy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jazz és Lucy   Jazz és Lucy I_icon_minitimeVas. Jan. 08, 2012 6:34 am

Megint elhajol a golyó elöl, majd visszakiabál nekem.
- Igen. Nincsmit. - kiabálom vissza, és hatalmas mosolyt villantok, amit talán távolról is lehet látni. Magabiztos Lucy arca. Pedig nekem kell győznöm. Gáz, ha egy csaj győz le. Azzal nem is tudok dicsekedni.
Minden hógolyót kikerül, aztán leül egy kidől fa törzsére.
- Szerintem jobb ha nem tudod, hogy én mit szeretnék. Találj ki valamit. - mosolygok rá, és leülök mellé, bár tiszteletben tartom a személyes terét. Előveszem a kabátom zsebéből a cigit, és kihúzok egy szálát, majd meggyűjtom az öngyújtómmal, és lassú pöfékelésbe kezdek, miközben a füst az orromon keresztül távozik.
Lucy gonoszul vigyorog, mert biztos benne, hogy ő fog nyerni. De nem is sejheti, hogy egy földszellemmel van dolga.
- Tudom. De nekem már tökmindegy. - vonom meg lustán a vállamat, majd ránézek. - Várj. Ha vesztesz azt szeretném, hogy szívjál el egy doboz cigit egy óra alatt. Na mit szólsz Kislány? - kérdezem tőle vigyorogva, és azon gondolkozom, hogy nem -e a kubai szivarokat kéne vele elszivatni. Azok erősek.
- Mert gondolom, te ebből nem kérsz. - intem felé a cigisdobozt, de nem nézem ki belőle, hogy cigizik.
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

Jazz és Lucy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jazz és Lucy   Jazz és Lucy I_icon_minitimeVas. Jan. 15, 2012 5:52 am

A cigis dobozra lesek. Aztán egy kép: számban egy szál cigi füstöl. Aztán mindenem csupa cigi szagú lesz. Beleborzongok.
- Na azt nem! Nem fogok rágyújtani… Már hogy lenne mindegy? Nem érdekel az egészséged? Miért nem érdekel??
Tiltakozok. Bármit, de ezt nem, még akkor is ha nekem már nem árthat. Akkor is, gyűlölöm. Meglepődök rajta. Hogy lehetne tökmindegy… minden egyes emberélet fontos… Ők meg cigivel mérgezik magukat… Nem tudom mi jó benne, hogy tönkre vágja az egészséget. Ez is túl angyali szokás, hogy ennyire aggódok valakiért. Ő dolga ha beteg lesz…
- Inkább mondjad mit találtál ki… amit annyira nem tudhatnék.
Túl kíváncsi lennék? Igen az vagyok. De ha már elkezdte, akkor kiszedem belőle. Vagy tényleg jobban járnék ha nem tudnám??
- Vagy akkor biztos, hogy nekem kell nyernem… én egy szálat se szívok el… jó lehet egyet… abba még nem halok bele, de többet nem!
Legszívesebben elhajítanám a cigis dobozt, ahogyan a hógolyót is. De nem vagyok hülye… se bunkó. Elkezd lassan szálingózni a hó. Nagy pelyhekben hulldogál. Hajamra tapadnak. Hamarosan még több hó lesz a földön. Szemei felcsillannak. Jasen-re sandítok. Még nagyobb esély hogy én győzzek.
- Úgy látszik az időjárás is segít. Kérdés az: hogy kinek?
Ajánlott tartalom

Jazz és Lucy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jazz és Lucy   Jazz és Lucy I_icon_minitime

Jazz és Lucy
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Alika Fogadója :: A Fogadó :: A Föld szintje :: Hegység-
Ugrás: