Alika Fogadója
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alika Fogadója

Fórum alapú szerepjátékos oldal, ahol hétféle lény valamelyikének bőrébe bújhatsz bele, vehetsz részt kalandokban, ismerkedhetsz, harcolhatsz és élheted ki a kreativitásodat!

KezdőlapKezdőlap  GalleryGallery  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Néhány apróság
Alika Fogadója
Fórum alapú szerepjátékos oldal, ahol 7 különleges faj közül választhatsz, illetve lehet emberi karaktered.
Nincs megszabva, hány játékod lehet egyszerre, viszont ne vállalj be többet, mint amennyire heti legalább egy hozzászólást írni tudsz!
Légy kedves és tartsd be a szabályzatokat, próbálj beilleszkedni a közösségbe és érezd jól magad!
Az oldal legfontosabb részlegei
× karakter regisztrációjához kitöltési segédlet
×KATT×
× fajok és elemek leírásáért
×KATT×
× avatarképed regisztrációjához
×KATT×
× ha kész a karakterlapod, jelentkezéshez
×KATT×
× itt találod a szintlépés ponthatárait
×KATT×
× séma NJK-k készítéséhez
×KATT×
× hírekért és újdonságokért
×KATT×
× és végezetül, ha kérdésed van
×KATT×
Top posters
Roy Mustang
Roy & Succubus I_vote_lcapRoy & Succubus I_voting_barRoy & Succubus I_vote_rcap 
Lucy Clarke
Alika Scarlett O'Neil
Tyros Arcael Nott
Marcel Escorpius
Tya Petite
Nia Collins
Gaia Asszony
Succubus Szivola
Jasen O'Conell
Top posting users this week
No user
Legutóbbi témák
» A Galaxis Hódítói
Roy & Succubus I_icon_minitimeSzer. Ápr. 18, 2012 11:30 pm by Vendég

» Lucy & Tyros - hegy-völgy, elhagyott motel
Roy & Succubus I_icon_minitimeSzer. Márc. 21, 2012 6:15 am by Lucy Clarke

» Noah Berger - Lucy Clarke mk.
Roy & Succubus I_icon_minitimeSzomb. Feb. 25, 2012 11:53 am by Lucy Clarke

» Karakterkereső
Roy & Succubus I_icon_minitimeSzomb. Feb. 25, 2012 10:07 am by Larielle C. Seaden

» Nia & Marcel, hídfő
Roy & Succubus I_icon_minitimePént. Feb. 24, 2012 9:16 pm by Marcel Escorpius

» Alika & Jasen /+18/
Roy & Succubus I_icon_minitimePént. Feb. 24, 2012 9:00 pm by Alika Scarlett O'Neil

» Breaking Dawn
Roy & Succubus I_icon_minitimeSzer. Feb. 15, 2012 8:54 am by Vendég

» Szellem Hajó
Roy & Succubus I_icon_minitimeSzer. Feb. 08, 2012 7:19 am by Vendég

» Roy-Ally-Marcel
Roy & Succubus I_icon_minitimePént. Feb. 03, 2012 10:44 pm by Marcel Escorpius

Társoldalak
Roy & Succubus Lsvt10

Roy & Succubus

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

Szintlépés-pontszám : 202
Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Oct. 09.

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitimeSzer. Nov. 09, 2011 9:09 am

A Főtér a városnak a szíve egy igényesen ki alakított kis rész egy szökőkúttal a közepén, kavicsos út szolgál a közlekedésre. Van egy pár szép nagy fa is és sok pad, ahová akárki le ülhet nézelődni. Innen elég sok dologra lehet rá látni, mivel a fontosabb építmények itt helyezkednek el a városban.
Vissza az elejére Go down
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitimeSzer. Nov. 09, 2011 9:24 am

Succubus Szivola

/Megint járom a várost, már sötétedik, de nem érdekel. Oda érek egy helyre ahol van egy szökőkút, pár pad és fa./
-Ez lehet a főtér.
/Hangosan sikerült gondolkodnom, de nem baj, ezért még csak nem néznek hülyének. Meg már nincs olyan sok ember a közelben, sötétbe mindenki inkább otthon van. De azért inkább szét nézek, mondjuk már mindegy. Közben oda sétáltam az egyik padhoz és rá tettem a tömegemet, már ülve nézelődök tovább. Látszik, hogy ez a Főtér, mert az élet még most is zajlik, nem fog abba maradni egy hamar a mozgás. Látok több embert, kíváncsi vagyok ide jön e valaki. Ebben a szép estében még nem is fázok, pedig démon vagyok, de akkor is el élek fekete farmerban és fekete pólóban./
Succubus Szivola

Succubus Szivola

Szintlépés-pontszám : 26
Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Oct. 18.

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitimeCsüt. Nov. 10, 2011 12:05 am

/Hotelban,ahol lakom már nagyon unatkozom.Nem tudok magammal mit kezdeni.Kisértenek a múltbeli események.Felvettem fekete ruhámat és csizmámat,hogy kimenjek egy kicsit levegőzni.A szálástól nem messze mentem.A főtérre megyek ha valami nyomaszt leülök egy padra és hosszan bámulom a szökökutat ami a közepn van.Ma ismét azt tettem.Sokan vannak kinnt pedig már nagyon későre jár.Leültem a szokásos pedra és bámultam ki a fejemből.Gondolataimat megzavarta egy férfi látványa.Magas volt,fekete ruhája miatt alig tűnt ki a sötétből.Valahogy hasonlít rám.Persze nem külsőre.Kíváncsi természetem lévén nem maradtam a padon.Inkább elkezdtem gyanútlanul sétálgatni és párszor elmentem mellette.Éreztem az áradó hőt a testéből.De nem szóltam.Inkább mikor már kezdtem gyanűssá válni visszaültem a padra és elüvettem kezemből egy régi vastag borítású könyvet./
-Vajon ki lehet?És miért olyan ismerős az az kisugárzás amit áraszt?
/Fejem mélyen a könyvbe hajtom, de a szemem sarkából még mindig őt nézem./

Roy & Succubus 36892362

Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitimeCsüt. Nov. 10, 2011 8:57 am

/Még mindig ülök a padon,csak nézek ki a fejemből. Már csinálom ezt egy jó ideje, mikor észre veszek egy lányt aki furcsán viselkedik. Párszor el megy mellettem, úgy teszek mintha észre sem venném, azután vissza ül a padra ahonnan el indult. Nem tudom, vajon mi lehet bennem olyan érdekes, jobb lesz ha megyek és meg is kérdezem. Nyújtóztam egyet a padon, utána felkeltem róla és el is indultam felé érzelmek nélküli képpel, mivel nem szokásom ok nélkül vigyorogni, nem vagyok olyan boldog "ember". Már közeledek felé, nézek rá, végig mérem mikor már jól látható, meg állok tőle egy jó méterre és meg szólalok./
-Hello. Láttam, hogy keresel valamit, segíthetek ?
/Ebből nem olyan egyszerű már kimászni, ezért valamit úgy is ki kell neki rá találni. Nem fogom a padon karba tett kézzel várni, hogy oda jöjjön és mondja, hogy mi a baj velem, ezért is jöttem ide. Még az is lehet, hogy egy új barátra lelek./
Succubus Szivola

Succubus Szivola

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitimePént. Nov. 11, 2011 7:29 am

/Padon ülve a gondolatok csak úgy szárnyaltak a fejemben.Egyszer csak azt veszem észre,hogy a férfi elég határozottan elindul irányomba.Vajon tényleg ide indul?Majd meglátom.Ha igen és valami slampos dumával bepróbálkozik akkor elküldöm.Megszólít.Hangja határozottan hagyja el ajkait.Felnézek körbenézek,hogy biztos nekem szól-e a kérdés.Mikor meggyőződtem róla,hogy hozzám szólt,kicsit lekezelő hangon válaszolok./
-Nem nem keresek semmit.Miből gondolod?
/Mondatom végén kis mosoly ült meg az arcomon,hiszen nem gondoltam volna,hogy ilyen bátran ide jön hozzám és megszólít./

Roy & Succubus Tzlnyroy

Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitimeSzomb. Nov. 12, 2011 5:31 am

/Nézek rá még mindig komolyan, de belül kicsit vicces volt az a kis hatás szünet, amíg válaszolt. Hát ha nem keresett semmit akkor lehet, hogy csak én vagyok hülye./
-Nem tudom, csak amikor ott járkáltál..
/Gondolat szünetet hagyok magamnak./
-Jó hát akkor elnézést kérek.
/Mondtam neki ezt már nem olyan határozottan./
-A nevem Roy, hogy tudd ki volt ez a hülye aki ide jött.
/Mosolyogtam rá, és aztán meg fordultam és el indultam visszafelé. Nem maradok ott, mert még a végén ő küld el engem, és azt nem akarom./
Succubus Szivola

Succubus Szivola

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitimeCsüt. Nov. 17, 2011 12:04 am

-Suki vagyok!-kiáltottam Roy után.
/Nem tudom miért de úgy éreztem nem árthat ha esetleg megismerkedünk egymással.Úgy sem ismerek itt senkit mindössze 1 hete érkeztem ide. Jó ha van az "embernek" egy ismeröse.Elmosolyodtam./
-Merre felé laksz?
/Érdeklődve kérdeztem annak reményében,hogy összeismerkedjünk/

Roy & Succubus Tzlnyroy

Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitimeCsüt. Nov. 17, 2011 8:55 am

/Ahogy utánam szólt, én meg is fordultam rögtön és meg álltam ahol voltam. Rá néztem és abban a pillanatban el is indultam vissza hozzá./
-Nagyon örülök a találkozásnak.
/Mosolyogtam rá kedvesen lássa, hogy jó "ember" vagyok./
-Nem vagyok még itt régóta, nem lakom sehol.
/Kezdtem el neki mondani a választ./
-Ki vettem egy szobát a városban, még egy darabig el is vagyok ott.
/Meg is érkeztem, meg álltam tőle megint olyan egy méterre, nehogy nagyon be hatoljak a személyes terébe./
-És te itt laksz a közelben?
/Csak teszek már fel én is egy kérdést, mert így igazságos./
Succubus Szivola

Succubus Szivola

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitimePént. Nov. 18, 2011 8:58 am

/Visszafordult.Minden lépésével egyre közelebb és közelebb ért hozzám./
-Szint úgy örülök én is.
/Félre biccentett fejjel,kacér mosollyal válaszoltam.Még válaszoltam oda ért elém.Érkezése szele megcsapta arcom.Pedig nem is sietett annyira./
-Én itt vagyok 2 utcányira.Nem vagyok itt csak egy hete.-válaszoltam neki bár lehet túl sokat mondok magamról.-Én is szobát bérlek nem vagyok az a "megragadok valahol" típus.
/Hirtelen a fejemhez kaptam.A könyvem,amit oly bőszen olvastam Roy érkezése előtt leesett a földre és a lapok egymásra simulva becsukódott./

Roy & Succubus Tzlnyroy

Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitimeSzomb. Nov. 19, 2011 7:59 am

/Az jó, hogy már van még egy ismerősöm itt a városban./
-Hát akkor te nem laksz messze.
/Mosolyogtam, ahogy szoktam mostanában./
-Gondolom szeretsz ide járni ?
/Kérdeztem meg ezt a teljesen átlagos kérdést. Közben le esett a könyve a padról, én gyors mozdulatomnak köszönhetően gyorsan le is hajoltam érte, és mire ő valamit is tudott volna csinálni én már nyújtottam felé a könyvet./
-Tessék.
/Adtam oda neki és mosolyogtam, de ezáltal már nincs közöttünk még egy fél méter sem./
Succubus Szivola

Succubus Szivola

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitimeSzomb. Nov. 19, 2011 8:33 am

/Meglepő gyorsasággal Roy a könyvért nyúlt mire észbe kaptam már adta is a kezembe.Mosolyogva,nagylelkűen./
-Nagyon köszönöm!!!-mondtam hálával.
-Előző kérdésedre válaszolva igen nagyon szeretek ide járni.Általában ha unatkozom vagy ha valamin gondolkozni kell.
/Vagy ha a múltra gondolok,a halálom napjára,arra a szörnyű estére mikor megöltem a férjem és persze arra mikor démoni létem kezdetét vette.Túlságosan elmerengtem saját gondolat menetembe.De ezek az emlékek fájó pontok az életemben./
-És te? Sokszor jársz ide?
/Folytatom az "eszmecserét"/

Roy & Succubus Tzlnyroy

Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitimeSzomb. Nov. 19, 2011 8:59 am

-Nagyon szívesen.
/Mosolyogtam tovább./
-És most éppen melyik van ha meg kérdezhetem ?
/Gyorsan folytatom is, nehogy félre értse a gondolatmenetemet./
-Csak azért, mert ha zavarok akkor el mehetek.
/Nem akarom zavarni a gondolkodásban, ha már azért jött el ide./
-Én még nem is voltam itt.
/Nevetek egyet./
-Még csak most ismerkedek a várossal.
/Magyaráztam meg a velem szemben tartózkodónak./
Succubus Szivola

Succubus Szivola

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitimeVas. Nov. 20, 2011 1:40 am

-Most????hmmm nem is tudom....inkább unatkoztam,de nagyon gondoltam kijövök egy kicsit levegőzni,olvasgatni!
Nem zavarsz egyáltalán maradj csak.-szélesen "vigyorogtam" Royra miközben kezemmel helyet kínáltam neki.
/Dehogy zavarni hisz démoni életem során mindössze egy valakit ismerek és most ő sincs itt velem.Magányom ebben a pár napban nagyon leheveredett a vállamra.De talán most leszáll róla./
-És te mi járatban vagy ere felé?

Roy & Succubus Tzlnyroy

Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitimeVas. Nov. 20, 2011 5:53 am

-Az jó elfoglaltság lehet.
/Mosolyogtam rá, de nekem még nem volt olyan, hogy úgy unatkozzak, hogy olvasnom kelljen. Nem is tudom milyen is igazából olvasni, mert hosszú életem során egyszer nem volt rá szükségem. Látom, hogy helyet csinál maga mellett és mutatja, hogy üljek le mellé. Kedves lánynak tűnik, le is ülök, nem akarom meg sérteni, így is tettem le ültem, rá néztem és folytattam a mondanivalómat./
-Örülök, hogy nem zavarok.
/Ezt immár ülve közöltem vele./
-Hát én, nem rég jöttem ide, és itt próbálok szerencsét.
/Nem nagyon akarom neki el mondani, hogy démon vagyok, mert még a végén elszalad, értem meg a kommandósok szaladnak. Ezért inkább próbálok úgy ferdíteni, hogy ne jöjjön rá, hogy nem rég a pokolból jöttem és, hogy igaznak is tűnjön amit mondok./
Succubus Szivola

Succubus Szivola

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitimeKedd Nov. 22, 2011 7:06 am

-Jó is.-mondtam buzgó hanggal.-Őszinte leszek veled,nem nagyon szeretek olvasni bár az utóbbi időben nagy szükségem van rá.
/Persze nem mondhatom el neki,hogy ide oda járkálok a pokol és a föld között,azt se mondhattam el hogy "értek a tűz nyelvén"és a többi "kis" titkot amit a lelkem mélyén őrzök.
-Persze,hogy nem zavarsz.Ritkán esik meg velem,hogy kedvemre diskurálhassak másokkal.
/Feleletem kicsit szomorúan hangzott hiszen tényleg nem sok alkalmam van ,hogy mással beszéljek.Össz-vissz Tyát ismerem az egyetlen lényt aki tudja mi vagyok és akiről én is tudom, hogy vízszellem./
-És miben próbálsz szerencsét?

Roy & Succubus Tzlnyroy

[left][justify]
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitimeKedd Nov. 22, 2011 9:08 am

-Hát sajnos engem még nem vitt az unalom olvasásra.
/Mondom közömbösen a lánynak, mert még mindig nem érdeklődöm a betűk iránt, nem látok benne fantáziát, hogy az "ember" csak ül és betűk tömkelegét bámulja./
-És én sem szeretek olvasni, mondjuk még nem nagyon próbáltam ki, hogy milyen is igazából a dolog.
/Nevettem egyet magamon, mert tényleg elég abszurd, hogy nem szeretek olvasni, de még nem próbáltam./
-Én alapból is ritkán elegyedek szóba más személyekkel, nem vagyok az a közvetlen fajta.
/Fejtem ki neki ezt a jellemzőmet, remélem nem hiába és össze futok vele még egy párszor a városban. Nem tűnik megbízhatatlan "embernek", de van valamilyen kisugárzása, nem tudom mi is igazából./
-Hát szerencsét az életben próbálok, hogy itt mire jutok.
/Nem is igazából ez az igazság, de azt nem mondhatom el mi is vagyok. Mondjuk ezzel nem is hazudtam, csak nem mondtam el szinte semmit sem./
-Gondoltam itt hátha jobb az élet.
/Azt nem mondtam, hogy a pokolhoz képest, de ezt nem is kéne igazából tudni senkinek./
Succubus Szivola

Succubus Szivola

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitimeSzer. Nov. 23, 2011 11:50 pm

-Hmmmm értelek.
/Teljes mértékben elhiszem amit Roy gondol az olvasásról.Csak ülsz bámulsz egy lapot amin sok apró fekete alak formáz betűket,amiből kiolvashatóak lesznek a szavak.Utálok olvasni egyenesen gyűlölök,de egyszerűen ha találok egy könyvet ami érdekel nem tudom letenni./
-Pedig lehet jó lenne kipróbálnod.-kuncogva mondtam Roynak.
/Éreztem,hogy kicsit felszabadult vagyok.Egy kicsit "élek".Tyaval rég találkoztam így társam a magány lett és eddigi magányom csöndjét lágyan megtörte egy férfi hang./
-És ha ritkán beszélsz másokkal és elmondásod szerint nem nagyon vagy közvetlen fajat akkor,hogy vitt rá a lélek,hogy ide gyere hozzám és megszólíts?
/Kérdésembe hallattam,egy kis pimaszságot egy kis piszkálódást,de tiszta jó szándékkal mindössze csak egy kicsit "kiengettem a jégtömbömből"./

Roy & Succubus 88580311

Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitimeCsüt. Nov. 24, 2011 7:48 am

-Hát, majd ha lesz olyan pillanat az életemben, hogy épp nem lesz jobb elfoglaltságom akkor majd esetleg kipróbálom a dolgot.
/Mosolyogtam egy jót rajta, mert nem látok esélyt rá a közeljövőben, mondjuk hosszú életem során talán elképzelhető, hogy szakítok majd erre is időt. Ha nem lenne olyan sok dolog amit tudok csinálni és szereznék egy könyvet akkor lehet, hogy könnyebb lenne véghez vinni a dolgot. Meg jegyzést tett a viselkedésemre, amit mindenképpen meg kell magyaráznom neki, hogy tiszta legyen a kép,/
-Volt valami furcsa ahogy ott járkáltál.
/Nézek a padra ahol ültem, aztán rá a lányra./
-Nem tudtam mire vélni, mondjuk még most sem tudom.
/Nevettem ezen is./
-Tudod gondoltam most kivételt teszek és hátha nem ellenséget szerzek .
/Vezetem le neki ezt is, és reménykedek hogy igazam lesz és nem az ellenségem lesz./
-A lényeg, hogy kíváncsi voltam hátha meg tudom az okát, hogy miért láttam én furcsának a viselkedésed.
/Mosolyogtam magamon, de azért remélem nem küld el a fenébe./
Succubus Szivola

Succubus Szivola

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitimePént. Nov. 25, 2011 7:38 am

/kezdem kicsit unni ezt a köves témát remélem nem sokáig firtatjuk még.Tudom én kezdtem el szóval az én saram lesz ha elalszom.Mosolyogtam egyet miközben Roy beszélt./
-Furcsa????Csak....-akadtam meg egy pillanatra,hogy mit is mondjak-mehetnékem volt.
/Zavarban voltam,hisz magam is így vélekednék valakiről aki a szökőkút körül csak úgy köröz köröz és köröz./
-Nem is kell ezen ennyit rágódni.Lapozzunk.Hogy értetted,hogy nem ellenséget?Olyan sok ellenséged lenne?
/Nehezen hiszem,hogy bárki ellenségnek tekintené Royt hisz olyan megnyugtató jelenség és a kisugárzása.Bár még nem ismerem eléggé,de remélem egyre jobban megtudom,hogy milyen is ő igazából./

Roy & Succubus Tzlnyroy

Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitimeSzomb. Nov. 26, 2011 8:52 am

-Hát jó akkor hagyjuk a témát.
/Mosolyogtam, most úgy sem tudok mit csinálni, max azt ki tudnám harcolni, hogy el küldjön. Ahoz most nincs kedvem, meg nem is vagyok olyan egyáltalán, jobb a békesség./
-Hát ellenségek..
/Gondolkodom el az ellenségeimen, ha jobban bele gondolok akad egy pár belőlük, még jó, hogy a Földön nincs belőlük sok./
-Szerintem mindenkinek van rosszakarója.
/Próbálom terelni a témát, hogy azért ne legyen olyan feltűnő a sok ellenség./
-Miért, neked nincsenek ellenségeid?
/Kérdezek vissza gyorsan, hogy rólam el is terelődjön a szó, mert nem szeretek hazudni, de kénytelen lennék, mert nem mondhatom el neki a titkom, mert menekülhetek a városból, nem lenne jó, mert tetszik a hely és itt lakik az a szép lány is akivel múltkor találkoztam./
-Alapból nem vagyok ellenségeskedő, de ha valaki rám vadászik nem tudok vele mit csinálni.
/Magyarázom meg neki a dolgot, nehogy véletlen azt higgye, hogy én olyan rossz "ember" vagyok./
Succubus Szivola

Succubus Szivola

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitimeVas. Nov. 27, 2011 3:22 am

-Szerintem is.
/Félre biccentett fejjel hallgattam Roy "ellenségeiről" szőtt beszámolóját bár érezhetően valamit titkol és elég feltűnően tereli a témát./
-Nekem ellenség...háááát..Legjobb tudomásom szerint nincs.Én nem bántok senkit-pedig meg lenne rá a hatalmam-és így velem sem kötekednek.
/Életemben se szerettem a konfliktus helyzeteket és így démoni alakban próbálom kerülni a feltűnést.Bár néha eléggé nehezemre esik.Mikor meglátok egy gyertyát és eljátszok a gondolattal,hogy milyen jó lenne "játszani a tűzzel". De mikor körbenézek látom a sok embert és tudom,ha kiderülne mi vagyok vasvillákkal rohannának utánam, azt üvöltve.:-Gyilkos!!!/
Nem megyünk kicsit sétálni?Vagy nagyon sietsz?Addig is tudunk beszélgetni még amiről csak akarsz.
/Kérdeztem kicsit szégyenlősen Roytól hiszen nem mindennap hívok el sétálni egy embert.Talán még a titkomra is fényderül bár azért annyira még nem ismerem./

Roy & Succubus Tzlnyroy

Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitimeVas. Nov. 27, 2011 8:49 am

/Nevettem, tuti, hogy titkol valamit, van valami féltve őrzött titka. Mindegy, ha nem akarja akkor úgy sem fogja elmondani./
-Nincsenek ellenségeid ?
/Ámulok el rajta, mondjuk ha egy közember akkor teljesen hihető, csak hirtelen magamból indultam ki./
-Hát akkor jó ember lehetsz.
/Mosolygok rá a lányra kedvesen, közben a tekintetét keresem az enyémmel./
-Hát menjünk sétáljunk, de hová ?
/Vigyorgok egy kicsit, mert erre nem számítottam, hogy el hív sétálni, de mindig éri meglepetés az "embert". Eleinte azt sem gondoltam volna, hogy ilyen jól el fogok vele beszélgetni, hát van ilyen. Elég okosnak tűnik a lány, én pedig szeretek okos lányokkal beszélgetni./
-Nem megyünk el valahová enni valamit ?
/Most jutott eszembe ez a feltevés, ott legalább tényleg lesz idő beszélgetni, főleg mire oda érünk. Hátha addigra többet meg tudok róla, és rá jövök a rejtegetnivalójára.
-Meg nyugodhatsz nem sietek sehová.
/Mosolygok és még mindig az arcát nézem, és várom, hogy mit válaszol erre a hirtelen gondolatra./
Succubus Szivola

Succubus Szivola

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitimeHétf. Nov. 28, 2011 9:31 am

-Nem tudomásom szerint nincs.Őszintén mivel alig ismerek itt valakit-sőt inkább senkit- elég hihető,hogy nincs.
/Egyáltalán nem ismerek senkit.Csak a szoba bérléséért szoktam fizetni egy öreg hölgynek vele sem szoktam beszélni.Rossz is egyedül.Már megemészt a magány./
-Én jóember?-tűnődtem el hisz eddig aki rám nézett mind ockodott tőle,mert hát valljuk be nem a "mai divatot" követ az öltözködésem kicsit slampos és picit vad,ami az emberek számára nem elfogadott.Csak a gusztustalan nyálcsorgatók füttyögését hallom az utcákon ha magányomba fordulva sétálok az utcán.- annyira vagyok jó ember mint bármelyik másik ember.
/Ha tudná Roy mit tettem lehet nem ez lenne a véleménye.
Roy mikor meghallotta hogy sétálni hívom eléggé meglepett volt.Viszont pár pillanat múlva már megkérdezte,hogy nem megyünk-e el valahova enni./
-De szívessen úgy is farkas éhes vagyok!És....Akkor hová menjünk?
/Érdeklődve néztem Royra hisz egy ilyen ajánlatot elutasítani nem szabad és tényleg nagyon éhes vagyok./

Roy & Succubus Tzlnyroy

Ajánlott tartalom

Roy & Succubus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Roy & Succubus   Roy & Succubus I_icon_minitime

Roy & Succubus
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Tya & Succubus a tónál

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Alika Fogadója :: A Fogadó :: A Föld szintje :: Város :: Főtér-Park-
Ugrás: