Alika Fogadója
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alika Fogadója

Fórum alapú szerepjátékos oldal, ahol hétféle lény valamelyikének bőrébe bújhatsz bele, vehetsz részt kalandokban, ismerkedhetsz, harcolhatsz és élheted ki a kreativitásodat!

KezdőlapKezdőlap  GalleryGallery  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Néhány apróság
Alika Fogadója
Fórum alapú szerepjátékos oldal, ahol 7 különleges faj közül választhatsz, illetve lehet emberi karaktered.
Nincs megszabva, hány játékod lehet egyszerre, viszont ne vállalj be többet, mint amennyire heti legalább egy hozzászólást írni tudsz!
Légy kedves és tartsd be a szabályzatokat, próbálj beilleszkedni a közösségbe és érezd jól magad!
Az oldal legfontosabb részlegei
× karakter regisztrációjához kitöltési segédlet
×KATT×
× fajok és elemek leírásáért
×KATT×
× avatarképed regisztrációjához
×KATT×
× ha kész a karakterlapod, jelentkezéshez
×KATT×
× itt találod a szintlépés ponthatárait
×KATT×
× séma NJK-k készítéséhez
×KATT×
× hírekért és újdonságokért
×KATT×
× és végezetül, ha kérdésed van
×KATT×
Top posters
Roy Mustang
Lávapatak, Wish & Alika I_vote_lcapLávapatak, Wish & Alika I_voting_barLávapatak, Wish & Alika I_vote_rcap 
Lucy Clarke
Lávapatak, Wish & Alika I_vote_lcapLávapatak, Wish & Alika I_voting_barLávapatak, Wish & Alika I_vote_rcap 
Alika Scarlett O'Neil
Tyros Arcael Nott
Marcel Escorpius
Tya Petite
Nia Collins
Gaia Asszony
Succubus Szivola
Jasen O'Conell
Top posting users this week
No user
Legutóbbi témák
» A Galaxis Hódítói
Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimeSzer. Ápr. 18, 2012 11:30 pm by Vendég

» Lucy & Tyros - hegy-völgy, elhagyott motel
Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimeSzer. Márc. 21, 2012 6:15 am by Lucy Clarke

» Noah Berger - Lucy Clarke mk.
Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimeSzomb. Feb. 25, 2012 11:53 am by Lucy Clarke

» Karakterkereső
Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimeSzomb. Feb. 25, 2012 10:07 am by Larielle C. Seaden

» Nia & Marcel, hídfő
Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimePént. Feb. 24, 2012 9:16 pm by Marcel Escorpius

» Alika & Jasen /+18/
Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimePént. Feb. 24, 2012 9:00 pm by Alika Scarlett O'Neil

» Breaking Dawn
Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimeSzer. Feb. 15, 2012 8:54 am by Vendég

» Szellem Hajó
Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimeSzer. Feb. 08, 2012 7:19 am by Vendég

» Roy-Ally-Marcel
Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimePént. Feb. 03, 2012 10:44 pm by Marcel Escorpius

Társoldalak
Lávapatak, Wish & Alika Lsvt10

Lávapatak, Wish & Alika

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Alika Scarlett O'Neil
Staff - Fogadósnő - Füstdémon
Alika Scarlett O'Neil

Szintlépés-pontszám : 199
Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Sep. 29.

Lávapatak, Wish & Alika Empty
TémanyitásTárgy: Lávapatak, Wish & Alika   Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimePént. Okt. 28, 2011 8:57 am

Lávapatak, Wish & Alika Magma-neopet-800x800

A lávafolyam közelében nem igazán tud más megmaradni, csak az elementálok, ezért, ha valaki nem akar közelebb merészkedni, a kisebb lávapatakokban kell gyönyörködnie. Ez is egy ilyen hely a sok közül.
Vissza az elejére Go down
https://alikaspub.hungarianforum.com
Alika Scarlett O'Neil
Alika Scarlett O'Neil

TémanyitásTárgy: Re: Lávapatak, Wish & Alika   Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimePént. Okt. 28, 2011 9:03 am

Szó, ami szó, gyűlölöm a Magot. Azóta gyűlölöm, mióta meg kellett ismerkednem vele, a pokol legsötétebb bugyraival. Igazából a mai napig nem tiszta egészen még számomra sem, miért lettem démon, de már nem is nagyon foglalkozom vele. Tény, hogy egyszerűbb így. Egészen természetes számomra, hogy bőröm is, légutaim is szeretik a forróságot, jól viseli az egész szervezetem. A Fogadóból a lávafolyó partjára indulok, lépteimet tudatalattim irányítja egy kissé távolabb a szokott helyektől, olyan sziklásabb részre, ahol egészen vékony csíkban csordogál a folyékony tűz. Gyönyörűséges a látvány, de nincs igazán szerencsém, mert nem találom egyedül magam. Megérezve valaki más jelenlétét, hamar megfordulok a tengelyem körül, szétnézek. Csak reménykedni merek benne, hogy egy másik démont sodort utamba az ég. Magamat ismerve nem biztos, hogy megállnám a helyem egy küzdelemben, akármilyen képességekkel rendelkezem is.
Wish Rymer
Démon
Wish Rymer

Szintlépés-pontszám : 10
Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Oct. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Lávapatak, Wish & Alika   Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimePént. Okt. 28, 2011 9:17 am

Egy másik démon volt az, még nemtudom , hogy békés szándékkal jön-e, vagy sem.Mikor közelebb ért láttam, hogy kard lóg mind két oldalán, gondolkoztam, hogy megszólítsam-e vagy ügyet sem vetve rá, menjek tovább?
Alika Scarlett O'Neil
Alika Scarlett O'Neil

TémanyitásTárgy: Re: Lávapatak, Wish & Alika   Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimePént. Okt. 28, 2011 9:21 am

Nézem, ahogyan megáll. Különös alak, kinézetre is az, és hála a jó istennek (aki vélhetően nincs), legalább annyira démon, mint én. Halk sóhaj jelzi megkönnyebbülésemet, aztán visszafordulok a "patak" felé. Ha kíváncsi, majd idejön. Nem hiszem, hogy valaki átjáróházat csinál a lávafolyamból pont itt, ahol híd sincs. Hacsak nem szereti a forró fürdőt...

Wish Rymer
Démon
Wish Rymer

TémanyitásTárgy: Re: Lávapatak, Wish & Alika   Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimePént. Okt. 28, 2011 9:27 am

Odalépek az ismeretlen mellé, várom hogy megszólítson és csöndesen figyelem a patakot.Eközben azon gondolkozom, hogy hogyan kerültem ide.Nem emlékszem az útra amin jöttem csak arra, hogy honnan indultam el.Csend van, még nem szóltunk egymáshoz, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan valameikünk megszólítja a másikat.
Alika Scarlett O'Neil
Alika Scarlett O'Neil

TémanyitásTárgy: Re: Lávapatak, Wish & Alika   Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimePént. Okt. 28, 2011 9:34 am

Sejtelmeim beigazolódni látszanak. Közelebb lép, szinte már ott van mellettem. Lassan irányítom tekintetem a folydogáló lávapatakról az idegen felé, majd megállapodom pillantásommal az arcán.
- Szép ez a folyó, annak, aki megszokta a hőséget. Látom, démon vagy, mint én. A nevem...
Nyelek egyet, nem szeretem rögtön tudatni mindenkivel, hogy a dimenziókapu őre vagyok.
- Scarlett.
A második nevem jól elrejt, ezt nem ismerik fel olyan könnyen, mint, mikor Alikaként mutatkozom be.
- Mi járatban, ha megkérdezhetem?
Wish Rymer
Démon
Wish Rymer

TémanyitásTárgy: Re: Lávapatak, Wish & Alika   Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimePént. Okt. 28, 2011 9:42 am

-Igen szép.A nevem Rymer de szólíts csak Wish-nek.
-Keresek valakit, vagy valakiket, még énsem tudom, hogy kiket.
-De egyenlőre csak megpihennék valahol, Tudnál javasolni egy helyet ahol meghúzhatom magam?
Alika Scarlett O'Neil
Alika Scarlett O'Neil

TémanyitásTárgy: Re: Lávapatak, Wish & Alika   Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimePént. Okt. 28, 2011 9:46 am

Meresztenék rá nagy szemeket, de még az sem jön össze. Nem is értem meg igazán így hirtelen, de tudom, hogy mi démonok olykor igencsak furcsa nép vagyunk. Elmosolyodom.
- Örülök, kedves... Wish.
Sóhajtok egyet.
- Hacsak a Fogadó meg nem felel, legfeljebb a faluban tudok szállást. A Magot nem igazán arra találták ki, hogy valaki is nyugalmat leljen benne, vagy nem értesz egyet?
Wish Rymer
Démon
Wish Rymer

TémanyitásTárgy: Re: Lávapatak, Wish & Alika   Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimePént. Okt. 28, 2011 9:53 am

-A mag?-kérdeztem vissza értetlenül-
-Még sosem hallottam a magról, arra sem emlékszem hogyan jutottam el ide.
-Nem kísérnél el engem a fogadóig? Eközben pedig elmondanád, hogy mi is ez a mag.
Alika Scarlett O'Neil
Alika Scarlett O'Neil

TémanyitásTárgy: Re: Lávapatak, Wish & Alika   Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimePént. Okt. 28, 2011 9:57 am

Valaha én is voltam "először" itt, így nagyon megértem, mit élhet át. Bólintok, balom ujjait óvatosan kapcsolom csuklójára, és óvatos léptekkel indulok az út felé. Közben félig hátrafordulva beszélek hozzá.
- A Mag ez a hely, amit látsz. Ez a világrész. Ez egy dimenzió, mondjuk úgy, a pokol, ahol démonok, vámpírok és tűzszellemek élnek. Te démon vagy, igaz?
Úgy határozom, jobb, ha mégiscsak rákérdezek. Érdekes a szituáció, ha még ezeket a dolgokat is nekem kell elmondanom. Hát nincs már itt egyetlen figyelő tekintet sem?
Wish Rymer
Démon
Wish Rymer

TémanyitásTárgy: Re: Lávapatak, Wish & Alika   Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimeSzomb. Okt. 29, 2011 9:09 am

Már értem.Igen démon vagyok, ennyit tudok a mostani helyzetemről, és persze, hogy mi a célom ezen a helyen.Egyszer csak valami felkeltette a figyelmemet, Túl nagy volt a csend, de egyenlőre nem foglalkoztam vele hallgattam Scarlett-et.Ahogy haladtunk egyre jobban éreztem, hogy valami történni fog, így rákérdeztem.
Itt mindíg ilyen nagy a csend?
Alika Scarlett O'Neil
Alika Scarlett O'Neil

TémanyitásTárgy: Re: Lávapatak, Wish & Alika   Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimeSzomb. Okt. 29, 2011 10:05 am

- Úgy valahogy. Nem igazán tudom, nem sokat csavargok errefelé.
Vállamat megvonom, nézek rá különös tekintettel. Nem valami bőbeszédű, annyi szent.
- A fogadóban szállsz majd meg? - kérdezem. Már csak azért is érdekel, mert felelős vagyok azért, ki megy át a dimenziókapun és ki nem. De ezt nem kell tudnia.
Wish Rymer
Démon
Wish Rymer

TémanyitásTárgy: Re: Lávapatak, Wish & Alika   Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimeSzomb. Okt. 29, 2011 10:13 am

Értem.Mindenesetre tartsuk nyitva a szemünket mert nekem nagyon gyanús ez a csend.Igen a fogadóban szállok meg néhány napra azután meglátom, hogy mi lesz.-Eközben gondolkozni kezdek, hogy hogyan is lett belőlem démon, lassan eszembe jutnak bizonyos képek életem utolsó napjáról, emlékszem arra, hogy végtelen dühöt éreztem és gyilkoltam, rengeteget gyilkolta.-Motyogtam az orrom alatt, ügyet sem vetve a csendre, és ez nagy hiba volt.
Alika Scarlett O'Neil
Alika Scarlett O'Neil

TémanyitásTárgy: Re: Lávapatak, Wish & Alika   Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimeSzomb. Okt. 29, 2011 10:19 am

- Értem...
Kissé kétkedve bólintok. Ennyire nem lenne jártas a démonok világában? Ennyire "friss"? Különös, ilyennel még nem találkoztam eddig. Engem pedig annak idején Marcel és Tyros mindenbe bevezettek, megtanították, amit tudnom kellett. Úgy könnyű.
- A fogadóban ellehetsz, amíg csak akarsz. És mik a terveid?
Wish Rymer
Démon
Wish Rymer

TémanyitásTárgy: Re: Lávapatak, Wish & Alika   Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimeSzomb. Okt. 29, 2011 10:30 am

-Még nemtudom, hogy merre induljak így itt maradok egy darabig.-Válaszoltam kisvártatva.Messze van még a fogadó? Míg a válaszra vártam megtámadtak minket, nem tudom kik voltak azok, de jól harcoltak, lesből támadtak tehát már vártak ránk.Hirtelen előkapom a kardomat amit megboldogult apámtól örököltem, -bár nemtudom hogyan került hozzám itt lenn-, elkezdődött a csata.Mi ketten voltunk tíz ismeretlen ellen,Scarlett sem késlekedett sokat ő is szembeszállt velük.
Alika Scarlett O'Neil
Alika Scarlett O'Neil

TémanyitásTárgy: Re: Lávapatak, Wish & Alika   Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimeSzomb. Nov. 05, 2011 5:26 am

Mivel itt annyi tűz van, amennyit csak akarok, nem átallom egyik kedvenc képességemet, a perzselést használni az idegenek ellen. Nem nézi az új démon, istenek vagy emberek-e, hát én sem nézem. Ha már megtámadtak, pusztuljon a férgese. Perzselő lángok tömkelegét bocsátom rájuk, és ha nem tűz elemű lények, hamar bele is halnak.
Közben odafordulok az idegenhez.
- Akárhogy is, szerintem futnunk kellene. A fogadóba, például. Benne vagy?
Wish Rymer
Démon
Wish Rymer

TémanyitásTárgy: Re: Lávapatak, Wish & Alika   Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimeVas. Nov. 06, 2011 2:29 am

-Amíg bírom szuflával én nem adom meg magam,-Felelem.-és harcolok tovább bevetm én is a képességeim egyenlőre nyerésre állunk, de vajon meddig?Jól harcol Alika, nem fordulhat elő, hogy veszítsünk.
Alika Scarlett O'Neil
Alika Scarlett O'Neil

TémanyitásTárgy: Re: Lávapatak, Wish & Alika   Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimePént. Nov. 11, 2011 9:22 pm

- Ne aggódj, egyáltalán nincs messze.
Miközben beszélek, észreveszem én is, hogy hirtelen vendégeink érkeztek. Ez mindennapos idelenn, szóval nem is lep meg, inkább elgondolkodtat. Nem sok fegyvert szoktam magamnál hordani, de nincs is rá szükség. Démoni alakom elég erős, hogy karmaimra tűzzem őket, ha undorítóan is hangzik. Így most koncentrálva célomra, "előhívom" ezt az énemet, és máris készen állok a harcra.
- Intézzük el ezeket, aztán menjünk.
Wish Rymer
Démon
Wish Rymer

TémanyitásTárgy: Re: Lávapatak, Wish & Alika   Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimeSzomb. Nov. 19, 2011 8:58 am

-Rendben.-felelem
Már meg is indultunk a fogadó felé nyomunkban pedig a támadóink.Nem értek utol, tényleg közel volt a fogadó, amikor belépünk a fogadóba furcsa érzés fogott el,mintha otthon lennék...
Mámorító érzés volt de nem volt időnk gyorsan el kellett rejtőznünk.
Alika Scarlett O'Neil
Alika Scarlett O'Neil

TémanyitásTárgy: Re: Lávapatak, Wish & Alika   Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitimeHétf. Nov. 21, 2011 4:37 am

Ide kezdtem:

Mag - Fogadó - Wish&Alika

Várom válaszod! Itt vége Smile
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Lávapatak, Wish & Alika   Lávapatak, Wish & Alika I_icon_minitime

Lávapatak, Wish & Alika
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Wish & Alika
» Alika & Nia
» Alika & Jasen /+18/
» /+18+/ Roel Nawheil - Alika S. O'Neil mk.

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Alika Fogadója :: A Fogadó :: A Mag szintje :: Lávafolyam partja-
Ugrás: