Alika Fogadója
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alika Fogadója

Fórum alapú szerepjátékos oldal, ahol hétféle lény valamelyikének bőrébe bújhatsz bele, vehetsz részt kalandokban, ismerkedhetsz, harcolhatsz és élheted ki a kreativitásodat!

KezdőlapKezdőlap  GalleryGallery  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Néhány apróság
Alika Fogadója
Fórum alapú szerepjátékos oldal, ahol 7 különleges faj közül választhatsz, illetve lehet emberi karaktered.
Nincs megszabva, hány játékod lehet egyszerre, viszont ne vállalj be többet, mint amennyire heti legalább egy hozzászólást írni tudsz!
Légy kedves és tartsd be a szabályzatokat, próbálj beilleszkedni a közösségbe és érezd jól magad!
Az oldal legfontosabb részlegei
× karakter regisztrációjához kitöltési segédlet
×KATT×
× fajok és elemek leírásáért
×KATT×
× avatarképed regisztrációjához
×KATT×
× ha kész a karakterlapod, jelentkezéshez
×KATT×
× itt találod a szintlépés ponthatárait
×KATT×
× séma NJK-k készítéséhez
×KATT×
× hírekért és újdonságokért
×KATT×
× és végezetül, ha kérdésed van
×KATT×
Top posters
Roy Mustang
Alika & Jasen /+18/ I_vote_lcapAlika & Jasen /+18/ I_voting_barAlika & Jasen /+18/ I_vote_rcap 
Lucy Clarke
Alika & Jasen /+18/ I_vote_lcapAlika & Jasen /+18/ I_voting_barAlika & Jasen /+18/ I_vote_rcap 
Alika Scarlett O'Neil
Tyros Arcael Nott
Marcel Escorpius
Tya Petite
Nia Collins
Gaia Asszony
Succubus Szivola
Jasen O'Conell
Top posting users this week
No user
Legutóbbi témák
» A Galaxis Hódítói
Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeSzer. Ápr. 18, 2012 11:30 pm by Vendég

» Lucy & Tyros - hegy-völgy, elhagyott motel
Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeSzer. Márc. 21, 2012 6:15 am by Lucy Clarke

» Noah Berger - Lucy Clarke mk.
Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeSzomb. Feb. 25, 2012 11:53 am by Lucy Clarke

» Karakterkereső
Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeSzomb. Feb. 25, 2012 10:07 am by Larielle C. Seaden

» Nia & Marcel, hídfő
Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimePént. Feb. 24, 2012 9:16 pm by Marcel Escorpius

» Alika & Jasen /+18/
Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimePént. Feb. 24, 2012 9:00 pm by Alika Scarlett O'Neil

» Breaking Dawn
Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeSzer. Feb. 15, 2012 8:54 am by Vendég

» Szellem Hajó
Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeSzer. Feb. 08, 2012 7:19 am by Vendég

» Roy-Ally-Marcel
Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimePént. Feb. 03, 2012 10:44 pm by Marcel Escorpius

Társoldalak
Alika & Jasen /+18/ Lsvt10

Alika & Jasen /+18/

Go down 
2 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Jasen O'Conell

Jasen O'Conell

Szintlépés-pontszám : 18
Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Dec. 28.

Alika & Jasen /+18/ Empty
TémanyitásTárgy: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeSzer. Dec. 28, 2011 10:07 am

Üdvözölten mosolyogva lépdeltem végig a köves úton, ami a Földszellem - Kastélyhoz vezetett, amit időtlein-idők óta kedveltem, és jól belehetett itt ijeszteni a kis csinibabákat, akik persze félelmükben az én szerény személyemhez bújtak... És persze, hogy kihasználtak a hülye szőke fejüket, bár az alsóbb részeik, és a plasztikművek jobban érdekeltek...
Mocskos gondolatok ezek, tudom, de vannak még rosszabbak is.
Az arcomon a szokásos gúnyos, és nagyképű maszk. A ruhám egy fekete farmerből, khaki felsőből, és kék bakancsből állt, és szokásomhoz híven a nadrágomról láncok lógtak le, amik csörömpöltek, a hajam pedig rendetlen volt.
Tudom magamról, hogy elképesztően helyes vagyok, és ezt ki is fogom használni. Élvezem az életet, és minden földi jóban benne vagyok, de nyavalyás csaj, emg kölyök sem kell, a pénzemet magamra fogom költeni, mert senki más nem érdemli meg, hogy rá költsem.
Az emberek bénák, az angyalok lúzerek, egyedül a démonokkal békéltem meg egy kicsit, a vámpírok... azok meg említésre sem méltóak.
Sznob kifejezéssel nyitottam ki a kastélyba vezető ajtót, és beléptem rajta, miközben unottan a körmeimet pöckettem, és valami nagyon forró testnek ütköztek.
- B*sszus. Mi van, elhagytad az okulárédat?
Vissza az elejére Go down
Alika Scarlett O'Neil
Staff - Fogadósnő - Füstdémon
Alika Scarlett O'Neil

Szintlépés-pontszám : 199
Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeSzer. Dec. 28, 2011 10:15 am

Ritkán járok ugyan idegen helyen, de hála a jó égnek pozíciómnál fogva szinte mindenhol szívesen látnak. Megtehetem, amit mások talán nem, s betérek a földszellemek kastélyába. Az az igazság, hogy még egyet sem ismerek közülük, és most érkeztem el arra a pontra, amikor úgy döntöttem, ezen a tényen változtatni fogok.
Dzsekim cipzárját lehúzva, láttatni engedve dekoltázsomat a kivágott felső dekorációjától szegetten, könnyed léptekkel rovom utam a folyosókon, magassarkúm lazán koppan a kövezeten. Jókedvem határtalan ezen a szép napon, s figyelmem egy kissé elkalandozik.
Talán ezért lehet, hogy óvatlan pillanataim egyikében egyik vállam, s felsőtestem domborulatai a falnál és a bútorzatnál valami puhábba ütköznek, s hallom a nyers hangot, ahogy máris elevenen száll felém:
„- B*sszus. Mi van, elhagytad az okulárédat?”
Mosolyt csal arcomra ez a fajta egzisztencia. A férfi arcába vetem lángoló tekintetem, s ajkaim kegyetlen mosolyra húzom.
- Úgy nézek ki, mint akit érdekel, kin sétál át…? – kérdezem édes hangsúllyal, kacéran, s mégis bennem ugyanaz a nemtörődömség, amit hallottam az ő hangszínéből is.
- Jajj, kicsi fiú, szerintem nem pont ezt kellett volna mondani. Lehet, hogy épp rossz helyen álltál. De az is lehet, hogy szánt szándékkal mentem neked, mert így akartam a két test közt lázas kapcsolatot létesíteni.
Kis híja, hogy el ne nevessem magam a nagy viccelődés közepette. Elvégre is, tényleg véletlenül történt az egész, de mindegy.
- Szóval, valami más szólam, ami eszedbe jut, Cicafiú?

https://alikaspub.hungarianforum.com
Jasen O'Conell

Jasen O'Conell

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeSzer. Dec. 28, 2011 10:31 am

Egy nőnek mentem neki, aki mellesleg eléggé szexi volt, és a felsője is megmutatott valami olyat, amit én pont bírtam, de csak egy lusta mosollyal nyugtáztam.
Mikor felnézett rám szinte lángoló szemeivel rideg maszkba torzult az arcom, és a szemem nemtörődömséget tükrözött.
- Édesem, te pont úgy nézel ki, mint aki nem érez semmit a lökhárítóitól. - vágtam rá azonnal, és hidegen elmosolyodtam, majd eszembe jutott, hogy a hangja kacért volt, de hidegen hagyott. Nem olyan nőnek nézett ki, aki könnyen kapható, és nem szoktam magam beégetni, meg nem is fogom. Én Jasen vagyok. Senki más.
- Nos, talán ki kellene vetetni az implantátumokat, hogy lássál is valamit. Azt kétlem, Bogaram. Ha kapcsolatot szeretnél, már rögtön nem itt lennénk. - látom rajta, hogy nem kell neki sok a nevetéshez, viszont én minden szavamat halálos komolysággal mondtam ki.
- Esetleg jó volt a plasztikai sebészed Drágám. Kíváncsi lennék, hogy hány mázsát nyomhat ez a kettő... Esetleg egy tű is jól jönne. - morfondíroztam a nő szemébe nézve, aztán elindultam a folyosón, hátra sem nézve, hogy mit csinál. Mindenesetre biztos vagyok benne, hogy érdekes társaságot kaptam.
- Édesem, na akkor mi lesz? Gyökeret eresztettél tán'? - kérdezek vissza gúnytól csöpögő hangon.
Alika Scarlett O'Neil
Alika Scarlett O'Neil

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeSzer. Dec. 28, 2011 10:56 am

Két karom keresztbe fonom magam előtt, s fejem oldalra biccentve arcomon gúnyos mosollyal nézek az arcába. Most, hogy magassarkú van rajtam, nem vagyok túl alacsony, de ő azért jóval magasabb nálam. Tény, hogy szavai sérthetnének, de nem fogok máshogy felelni, mint ahogyan ő rákezdett az egészre. Édes a dal, ami más arcáról hivatott perzselni a bőrt, és az már biztos, hogy szívesen megégetném a srácot egy kicsit.
- Lökhárítók? Nos, nem tudom, szerintem nem sok nőt láthattál még a világtörténelem folyamán, ha ennyire nem tudod megkülönböztetni a művit a valóditól, de legalább nem fogom sajnálni, hogy a te szavaiddal élve nem valahol máshol tartózkodunk épp. Bénákra egy kicsit se fáj a fogam.
Oké, tudom, hogy az összes férfi hiúsága olyan, mint a porcelánedény – egy rossz szó, és mintha földhöz csapták volna. Körülbelül akkora robajt tudnak csapni is.
- Plasztikai sebészekről szerintem kettőnk közül te tudsz többet, én száz százalékig pokolfajzat vagyok, és az ég világon semmi szükségem nem volna rá, hogy tűvel szurkáljanak. Egyébként igen, szeretnék egy gyökeret elereszteni, menj csak, kicsi fiú. A gyávák általában futni szoktak, szaladj gyorsan, mielőtt mellbedobással csúnyán helyben hagylak.
Már lép, de egy szélbéklyót utána eresztek, s ahogy az végigkígyózik a padlón, lábait akadályozza a mozgásban, s néhány lépés után meg kell torpannia, hacsak nem akar orra esni.
- Hopsz, kicsit erősebb vagyok? Szegény kicsi csillagom, most biztosan hatalmas szívfájdalomként tudatosul benned, hogy legyőzött egy törékeny, száz százalékig természetes anyagokból készült és még csak nem is szőke eleven ördög – nevetek rá édesen, és utána lépdelek. Megállok vele szemben, és bízva benne, hogy nem tud mozogni lábaival, két karja pedig talán nem olyan gyors és erős, jobb térdemmel lendületes rúgást viszek a szerencsétlen legérzékenyebb pontja felé. Hadd értse meg… A helyzet komolyságát. Remélhetőleg célba is találok, s ő talán berogyaszt a fájdalomtól.
- Hopsz, szóval te nem vagy mű. Bocs, nem ez látszott – nevetek kacéran, s távolabb lépek, hogy ne érhessen el.

Jasen O'Conell

Jasen O'Conell

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeVas. Jan. 01, 2012 9:09 am

Gúnyos. Minden szempontból az.
Szeretem a megközelíthetetlen nőket. Kihívást jelentenek számomra. És a kihívásokat is szeretem. Meg a whiskey-t tisztán. Esetleg a Bacardi Breezert, de az nőknek való...
- A mell az mell. - mondtam, és unottan megvontam a vállamat. Az, ami puha, néha lóg, az mell. Vagy tőgy... Oké Jasen, ma te sem vagy normális...
- Mellbedobással? Komolyan mondom, az nem egy film Pamela Andersonnal? Pokolfajzat... az is egy film azzal a nagydarab piros faszival. Ha pokolfajzat vagy, miért nem vagy piros? - kérdeztem tőle röhögve, és kétrét görnyedtem a röhögéstől, ami jobban fájt, mintha tökön rúgtak volna. Jé, de még nem is rúgtak tökön. Húú, öregem, az fájhat.
Lépek, erre valami hülye szél miatt felbotlok, és jó nagyot esek a hülye földön, de meg sem érzek. A Drága megint elintézett.
- Sajnos. A szőkéket jobban csíptem volna. Na mindegy. - vontam meg a vállam, és kicsit sem érdekelt, hogy mi fog tenni velem. Nem volt fair nő, de hát én sem voltam az, és készen voltam bármit bevetni a nyerésem érdekében.
Erre tökön rúg a drága.
- Basszad meg az k@rvára fájt... - mondom neki, miközben két kezemet a lábam közé szorítva próbálok megnyugodni, miközben a fájdalomtól ívben megfeszül a hátam.
- Ja. Tököm azért van, nem műbroki. Egy kicsi érzés beléd is szorulhatna, Angyalom. Bár lehet, hogy ezzel megúsztam egy leköttetést - vigyorgok rá, majd felülök, és körbenézek. Hála istennek, hogy földszellem palotában vagyunk, amiben nem egy növény van, így hát bevetem a földgolyó képességemet, és egy nedvesnek látszó növénytől veszem el a földet, majd egy golyó formájában megcélzom vele Alika-t, és gyorsítok a tempón, ami el is találja.

Alika Scarlett O'Neil
Alika Scarlett O'Neil

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeVas. Jan. 01, 2012 9:41 pm

Minden perccel, ami eltelik ennek a fazonnak a közelében, egyre inkább érzem, hogy visszavonhatatlanul démon vagyok, ha angyal nevelt is. Láthatóan nem teljesen százas, mellé kicsit perverz a srác, de legyen neki karácsony, nem fogok újra belekötni ugyanazokba a teljesen értelmetlen szavakba.
- Elvagy a filmjeiddel, de még jó, hogy legalább addig nem a melleimet bámulod, amik ezóta csuklanának, ha képesek volnának rá szegények.
Megállapítja, hogy pirosnak kellene lennem, én meg megállapítom, hogy neki teljesen elment az esze. Nos, ennyi, akár le is mondhatnék róla, hogy a helyzetből bármi érdemleges kikerekedik. Ám fájdalmas szavai kíséretében most ő próbál megakadályozni engem a távozásban, és földgolyót irányt felém, amit nem tudok időben kivédeni. A testemnek csapódó súlytól a falnak lapulok, majd nyögve kezdem leporolni magamról a virágláda összes tartalmát. Tekintetemmel, ha tudnám, most biztos kinyírnám a srácot.
- Egy kicsi szorult belém, de nem adok rá puszit.
Némileg megimbolygatva magam körül a levegőt, néhány fuvallattal eltávolítom magamról a maradék port. A béklyóm még mindig fogvatartja a srác lábait, így aligha tud felkelni a földről, legfeljebb csak igen nehezen, de legalább addig is nyalogathatja a sebeit.
- Jajj, ne mondd már, hogy annyira fájt. Mivel kárpótolhatlak? Még egy rúgás? – kérdezem szemtelenül. Megállok előtte és leguggolok, hogy szemébe nézhessek. Tekintetem nagyjából egy vonalba kerül az övével.
- Na, okozzak valahol még nagyobb fájdalmat, hogy ezt ne érezd?
Körbepillantok. A folyosón kicsit távolabb van egy kandalló, annak próbálom magamhoz édesgetni tüzét, de egyelőre csak ujjaim közt morzsolgatom az aprócska lángot, mely persze másodperceken belül ki is alszik.
- Na, egy kis tüzes simi? – kacagok gonoszul. Hát, ki mennyit áldoz a perverzitásért. Minden esetre, ha Marcel most látna…!
Jasen O'Conell

Jasen O'Conell

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeKedd Jan. 03, 2012 8:43 am

- Édesem. A mellednél már csak az egód lehet nagyobb. nem a cickóid töltik ki minden percét a napomnak. - vontam meg flegmán a vállamat, és gúnyos vigyort dobtam neki annak ellenére, hogy a középső lábam még mindig sajgott a rúgástól, amit a természetes-plasztikától kaptam. Egy igazi barna ciklon.
Még szerencse, hogy nem ment el teljesen az eszem, és józan vagyok. De nem sokáig. Amin itt végeztem, elmegyek a legelső kocsmába, felcsípek pár csajt, és aztán viszem őket is fel egy szobába, csak nem a sajátomba, mert onnan nehezen tudok elhúzni.
És sikeresen eltalálja a Földgolyóm a csinos lányt, aminek igazán örülök. A ruhája, és a haja kicsit koszos lett tőle, de engem nem igazán zavart.
- Ó. Pedig az jól esett volna. - nevetek rá, és igyekszem feltápászkodni, bár a szélbéklyója még mindig a lábamon van, és nem fogom arra elpazarolni az erőmet, hogy kiszabaduljak.
- Ha elmondod a barátnőmnek a természetes - plasztika titkát. Női hormonok? - kérdezek rá gúnyosan, és kevésbé kedves arcot vágok, amit szerintem rögtön kifog szúrni, és hamarosan kapok még egy rúgást az én kincsembe. Ezekután tuti, hogy felkeresek egy urulógust.
- És tettél már nekem egy szívességet: megspóróltál a leköttetéstől. - vigyorogtam a lányra, akinek még a nevét sem tudtam, pedig igazán kíváncsi lettem volna egy ilyen "bájos" teremtés nevére.
- Hogyne. Mókuskám. - körbenéz a teremben, mire elgondolkozok azon, hogy vajon mire is készülhet. Már előre is sejtm, hogy nem lesz valami kellemes, de a föld sok minden ellen védhet.
A nő legguggol előttem, és így a szemünk nagyjából egy vonalba kerül. Hirtelen egy kis lángocska kerül a keze közé, ami hamar ki is alszik.
- Kösz Szépségem, inkább most kihagynám. - válaszolom neki, és remélem, hogy van valaki, aki ezért őt rendesen megbünteti.
- És te mit szólnál némi iszappakoláshoz?
Alika Scarlett O'Neil
Alika Scarlett O'Neil

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeKedd Jan. 03, 2012 8:52 am

Na jó, kezd sok lenni ebből a szemtelen kis iszapagyúból. Mintha nem is hederítenék rá, hogy az elem, aminek a kastélyában vagyunk, neki jobban fekszik, mint nekem, de szerintem ez egyáltalán nem meglepő azok után, ahogy viselkedik. Arcomon furcsa fintor tükrözi véleményemet a megjegyzéseiről, majd én is megszólalok.
- A szívességet biztosan véletlenül sikerült összehozni, viszont ha így beszélsz, a szexuális életedtől is megóvlak életed hátra lévő részére nézve, kisfiú.
Vigyorom a fülemig ér, miközben tüzetesen végigmérem. Nem, mintha olyan rossz bőr volna, de… Hm. Mik is járnak a kis démoni elmémben? Miféle gondolatok óhajtják itt felütni fejecskéjüket? Nehogy már rám ragassza itt a perverzitását.
- Érthető módon az iszap nem stimm. Ez a legerősebb fegyvered, drága? Mielőtt a mókus összetöri a mogyoróidat, sürgősen válts hangnemet, édes. Elképzelhető, hogy hajszálnyit erősebb vagyok, úgyhogy szerintem jobban szeretnél jóban lenni velem. De szólj, ha tévedek. Csak kezd az az érzésem lenni, hogy neked viszont kizárólag a szád nagy meg az egód, és semmi egyéb nincs a tartalmi elemek listáján.

Jasen O'Conell

Jasen O'Conell

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeKedd Jan. 03, 2012 9:01 am

Kezd belőlem elege lennie. Mit ne mondjak, ügyes vagyok.
- Nem hinném. Legalább megspórolom az óvszer árát, Drágám. Ha már ilyen kedves vagy velem, tehetnél egy szívességet, és leszethetnéd a lábamról íazt a hülye béklyót. - mondtam neki, mert a férfiasságomat féltettem mindennél jobban. Viszont a nő dögös kis csajszi volt, és én pedig "éhes", de nem bukok az olyanokra, akik ennyire ridegek, és démoniak. Igaz, szeretem a kihívásokat, de Ő már túl nagy falat nekem, és nem akarom, hogy az egomnak is bármiféle baja essen.
Tüzetesen végigmér.
- Igen. Nem vagyok ronda. - dobok felé egy kacsintást, majd kényelmes pózba tornászom magam, és a tekintetmet az övébe mélyesztem.
- Iszaptól legalább szép lesz a bőröd. Csökkenti a vörösséget Pokolfajzat. Erősebb? Lehet. Jóva szeretnék-e veled lenni? Nem szokásom semmifelé kapcsolatot kialakítani, és kétlem, hogy te egy éjszakára kapható lennék Kicsi Szívem, ugyhogy itt a mi találkozásunk véget is ért. Bingó! De egy valamit még nem láttál, ami igazán nagy! - nyúltam komoly képpel az övemhez, de éppenhogycsak megérintettem, és kíváncsi voltam a nő reagálására.
Alika Scarlett O'Neil
Alika Scarlett O'Neil

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeKedd Jan. 03, 2012 9:17 am

- Ha, ha, ha – nevetek kárörvendőn és színpadiasan, de azért igen jóízűt. – Bárki beszélhet nagyságról a levegőbe – mondom hülye mosollyal. – És akkor a legegyszerűbb, ha az illető nem alakít ki kapcsolatokat, így valószínűleg nem indul meg a pletyka, hogy hazudik – teszem hozzá, az utolsó szót különös perverz élvezettel ejtve ki számon. Ujjaimat szenvedélyesen játszva ezt a szerepet, ajkaimra tapasztom.
- Hopsz, lehet, hogy ezt nem akartam ilyen hangosan mondani, KIS barátom? – kuncogok gonoszul. Azért esz egy kicsit a kíváncsiság, de jól mondja, nem volnék a bábja egy éjszaka erejéig.
- És itt vissza is kanyarodtunk oda, hogy a béklyó fogvatart, tehát a beszélgetésnek akkor van vége, amikor azt majd én mondom. Hm, mit gondolsz, vajon tudsz olyan szépen kérni, hogy eleresszelek?
Két térdemmel a földre támaszkodok, enyhe terpeszben megtartva testemet, az arcába pillantok. Nem nevetek tovább.
- Az én bőröm most is szép, viszont rólad inkább ne beszéljünk.
Oké, értem én, meg látom is, hogy alapjáraton nem ronda, de a világért se ejtenék ki ilyesfajta vallomást a számon.
- Szóval, valami szebb frázis a kedvemért…? Vagy maradjuk annyiban, hogy „különben az van, amit én akarok”…?
Jasen O'Conell

Jasen O'Conell

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeKedd Jan. 03, 2012 9:48 am

Kárörvendően, és színpadiasan nevet rajtam, én pedig csak nézem, az arcom kifejezéstelen.
- Kincsem, én szívesen megmutatom neked. - mondtam neki kacéran, és lehúztam a sliccemet, bár nem voltam az a magamutogató fajta, és így is boxer volt rajtam, szóval nem láthatott semmit.
- Akármilyen jellemem is van, hazudni nem szoktam. - csapok a földre színpadiasan, és egyre jobban nézem a nő arcát, ami démoni mivolta ellenére tökéletes, de én nem közlöm vele. Még. A szavait perverz érzékkel ejti ki, és amikor a szájára teszi a kezét... Hm... egy éjszaka utén tuti, hogy vele dicsekednék a legtöbbet.
- Én nem tudhatom. Nem vagyok agyturkász. - jelentem ki egyszerű hangnemben, és megvonom a vállamat. Gyűlölem a béklyókat, amitől mozgásterem is alig van.
- Szépen kérni? Tudok én, de annak pofon lenne a vége. - mosolyogok rá féloldalasan, és mikor leereszkedik a térdére, jó belátást nyerek a dekoltázsába, bár inkább az arcét vizslatom, és közelebb hajolok hozzá. A tekintetem merész.
- Persze. Szépségem, te hibátlan vagy. - mondom neki gúnyos mosollyal az arcomon, majd visszadőlök az eredeti pózomba, ami kezd kényelmetlen lenni, de hát mit tudok csinálni.
- Kedvesebb frázist szeretnél? Esetleg csókot nem? - kérdezem tőle csak úgy viccből, és eszem ágában sincsen komolyan gondolni, nem mintha nem lenne vonzzó nő.

Alika Scarlett O'Neil
Alika Scarlett O'Neil

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeKedd Jan. 03, 2012 9:04 pm

// ha, ha, ha... hm Smile //

Na jó, kezd belőle nagyon sok lenni, de csigázza a fantáziámat, vajon mennyire bátor a kölyök. Mosolytalan arcom kacsintásra húzódik, majd reflexből hajolok előre, és ballal egy laza mozdulattal visszahúzom nadrágján a cipzárt.
- Ilyet nem illik kisasszonyok jelenlétében, Monsieur, de persze nyilván megijedtél volna, ha most lerángatom rólad a nadrágot a kíváncsiságom kielégítendő - kacagok gonosz hangon. Torkomban egy elégedett sóhaj bújik meg, már csak a dudorból is következtethetnék, de nem teszem...
- Bébi, azt agykurkásznak mondják, de inkább nem gondolok bele, te hol szeretnél turkálni, ha nem az agyamban... - húzom arcom kegyes vigyorra, miközben egyre inkább feltételezem, hogy lassan elkéne neki egy kegyelemdöfés. Vagy ne gondolkodjak döfködésről...?
- Köszönöm a bókot - vetek arcára mézédes pillantást, már csak a játék kedvéért. - Nem fogom viszonozni, nem igazán érdemled meg.
Mielőtt megint nevetnék, önuralom hathatós gyakorlásába kezdek. Milyen csókról hadovál pontosan...? Rákérdeznék, de tartok tőle, hogy célzásnak vagy beleegyezésnek veszi. Helyette marad a provokatív hangnem. Kihúzom magam, két combom feszítve kezeimet a tarkómra kulcsolom. Most nem gondolok bele, milyen lehet a látvány. Mosolyra húzom arcom, és kétkedő pillantással nézek a srácra.
- Mintha egyébként meg mernéd tenni - vigyorodom el a csók ötletén. - Maradjunk annyiban, amennyire talán még képes is vagy... Szépen kérni... Menni fog? - kacsintok. Oké. Nekem ma nagyon démoni napom van. Vagy ez a majom hozza ki belőlem...?
- Már persze, ha mozogni szeretnél egy kicsit. Mert ugye, a béklyó erős, és ha elévül, megcsinálom újra, mielőtt elszaladnál... Nem, dehogy akarlak zsarolni, Kicsi Fiú... Csak eljátszadoztam az ötlettel, hogy rád mondom: gyáva kukac... Ha már hazugnak nem tartod magad...
Jasen O'Conell

Jasen O'Conell

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeVas. Jan. 08, 2012 6:03 am

+18

A nő arca kacsintásra húzodik, és csak nézem az arcát. Csinos. Vonzzó. Kell nekem. De nem most. Majd később.
- Cicám. Én annak csak örülök, ha vetkőztetsz, de jobban bírnám, ha együtt vetköznénk. - kacsintok rá én is, és a szám féloldalas mosolyras húzodik. Visszahúzza a nadrágomon a cipzárt, de én egyenlőre nem mozdulok.
- Nem szoktam magamat gyömöszkölni. Nincsen is rá sazükségem. Sokmindenkit megkaphatok, ha téged nem is. - vonom meg a vállamat, bár basztatja a csőrömet, hogy ő nem adja magát könnyen, és kétlem, hogy oda is adná magát, de az agyát jó lenne húzni. Az arcán kegyes vigyor jelenik meg, de nevét még mindig nem tudom.
Mézédes pillantást vet rám, amitől szinte szikrát szónak a szemeim, de visszamosolygok rá, és egy brutális tervet szövegetek a fejemben.
- Sejtettem. Igazad van ; én mást érdemlek - vetek rá egy cinkos pillantást, és határozott mozdulattal a hajamba túrok. És egy nagyon szexis pózt vesz fel, aminek nehezen tudok ellenállni, és tekintetem szinte rátadap, de erőszakkal elveszem onnan gyorsan. Én nem égek be. Soha.
- Hidd el Cicám, tőlem több is kitellik. Egy csók csak a kezdet. - nevetek rá, és eszembe jut, hogy csókolózni nem szokásom. Nekem csak a lényeg számít. Na mindegy.. itt még az is eredmény, ha megtudom csókolni.
- Gyáva kukac? - kérdezem vissza felhevülten, és a földre csapok. A versenyszellem bennem túl nagy volt mindig is. Az arca 20-30 centire van az enyémtől. Villámgyorsan előrehajolok, és egy gyors, és nem túl finom csókot lehellek az ajkaira, majd hátrahúzodok, és egy gonosz vigyorral rántm le a sliccemet, majd az alsónadrágomból is kihámozok valamit...Vagyis a büszkeségemet, és szikrázó szemekkel nézek rá, valamint egy nagy mosolyt villantok.
- Na mi van Cica? Most ki a beszari?
Alika Scarlett O'Neil
Alika Scarlett O'Neil

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeVas. Jan. 08, 2012 6:23 am

Khm, khm. Milyen vetkőzésről beszél ez vajh’?
Arcomon gonosz mosoly suhan át. Igen, tudom, hogy nagyon csábítom, de nem vagyok olyan egyszerű eset. Sőt, mikor először említette ezt a gondolatát, még úgy voltam vele, eset se akarok lenni. S lőn, most alsó ajkam tétován beharapva hallgatom, ahogy jár a szája, és tekintetem parázsul villog.
- Mást, mást, és mégis mit? Nem mindenki kapja meg, amit akar – ingatom a fejem, mintha egyébként nem sejteném, mik a szándékai. Valami felett azonban mégsem tudok napirendre térni.
Nagyot nyújtózok, közben suta pillantást vetek rá.
- Bla, bla… Én is tudom jártatni a szám.
Hm. És a következő pillanatban úgy löki magát előre, mint valami oroszlán, ha prédát talál magának (tudja vajon, hogy az oroszlánok naponta negyven kört is lenyomnak???), és mohón tapasztja ajkait az enyémekre. Szerencsére nem vagyok az a rémüldözős-fuldoklós típus. Ráadásul, mintha nem sejtené még, milyen lesz az elbírálás, igen gyorsan hátrahúzódik, és ami akkor történik, az már komoly meglepetést és dilemmát okoz.
Pár másodperc néma hápogás és egy kissé kigúvadt szempár leküzdése után visszatér belém a lélek – nyilván nem csak hálni. Tehetetlen, apró nyögés hagyja el a torkomat, majd kihívó hangon – és csakis a srác szemét nézve – szólalok meg.
- Aha, és most tőle kérdezzem meg…?
- Az a besz@ri, aki büdösödik. Nem szagolom meg a segged – húzom el a számat. Majd arcom mosolyra rándul.
- Most arra következtetek, hogy inkább mutogatod magad, mint, hogy esetleg lebukj, ha például rosszul csókolsz – szám szélesen mosolyog, tekintetem ördögien szikrázik. Szemem sarkából lesek rá.
- Cáfolat…? Vagy valami még meglepőbb ötlet? Még mindig nem rohantam el sikoltva és egyre valószínűbb, hogy nem is fogok…
Jasen O'Conell

Jasen O'Conell

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeVas. Jan. 08, 2012 7:02 am

A nő arcán gonosz mosoly suhan át, ami nem igazán zavar.
- Sajnos. De én igen. - mosolygok rá. Ha őt nem kapom meg, majd mást megkapok. Nem vagyok ebbe a nőbe szerelmes, és nem is tetszik, csupán vonzzónak találom, ami szerintem nem túl nagy bűn. Férfi vagyok, nem buzi. Suta pillantást vet rám.
- Hééé... a beszéd az én mentsváram. - kacsintok, és megvakarom a tarkómat. Nem túl kényelmes a hideg földön feküdi. De én is megszívathatom őt.
Rideg mosollyal földbéklyót tekerek a lábára, és a kezeire.
- Na, mostmár kvittek vagyunk. - mosolygok hidegen, és élvezem, hogy ő is szenved legalább egy kicsit. Vagyis nem annyira mint én, mert egy démon nálam is érzéketlenebb.
És ekkor jött a csók, és az én magamutogatásom, amitől a nő egy kicsit ledöbbent, és aztán valami furcsa hang hagyta el a torkát. Kicsit bánt, hogy csak a szememet nézi, így a nadrágomat lassan vissza is húzom.
- Az én seggemnek jó illata van. De nem is kell ,hogy azt szagolgasd. - mondom neki gúnyosan, és majdnem kidugom rá a nyelvemet, de ennyire nem akarok lessüllyedni. Az arca mosolyra rándul.
- Inkább csak őrzöm a testi épségemet. Eddig még senki sem panaszkodott a csóktudományomra, de ha neked nem tetszik, megtaníthatsz... Én nem bánom. - vigyorgok rá, és egy nőt utánozva csücsörítem a számat, de aztán abbahagyom. A nő tekintete ördögien szikrázik.
- Tényleg? Mégis mi tart téged itt, ha nem a szerinted béna csóktudományom? - kérdezem tőle vigyorogva, és lassan letellik a fél óra, amióta béklyóban tartja a lábaimat. Nem fogom többször megcsókolni, ha neki nem tetszik valami.
- Cicám... te azt hiszed, hogy olyan tökéletesen csókolsz? Alig fértem a szádhoz a lökhárítóid miatt... - színlelem a megbotránkozást.
Alika Scarlett O'Neil
Alika Scarlett O'Neil

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeVas. Jan. 08, 2012 7:33 am

én nem mondom, hogy +18, de azt se, hogy nincs benne enyhe fokú perverzió...

~ ezért most kapni fogsz…!

- Talán – teszem hozzá oly határozott mondatához. Nem tudom, mit akar, lehet, hogy tőlem semmit, de mindig van rizikó.
- Kvittek, mi? – mosolygok. Hallgatom szavait és nem mozdulok, tagjaimban gyűjtöm az erőt tervem megvalósításához. A béklyó megakadályozza, hogy felálljak és azt, hogy két kezem túlzottal eltávolítsam egymástól. De ez koránt sem jelent gondot nekem.
Visszahúzza nadrágját, oké. Kibírjuk… Mosolygok továbbra is, bár nyugalmam cseppenként párolog el, helyét valamiféle infantilis „egészséges szexuális izgalom” vagy mi a szösz veszi át.
- Szörnyű vagy – ingatom a fejem. – Nem ismered a szót, provokáció? Ezzel azt akartam elérni, hogy tégy újabb próbát. De ha nem, hát nem.
Mivel másképp nem tudom, két kezem egyszerre emelem fejem fölé és nyújtózom egy nagyot. Majd hirtelen mozdulattol vezérelve előredőlök, hátával a földnek szorítom Jasent és két kezem béklyóval együtt a tarkója alá nyomom. Mielőtt azonban nekiveselkednék akárminek is, egész közelről lehelem mondanivalóm az ajkai közé.
- Ezeket szádra ne vedd többé – pillantok kettőnk közé, hogy egyértelműen lássa, mire is gondolok. – Akkor pedig, most jön a tanítás. Ha fáj, majd sikítasz.
Mohón vetem magam szájára, alsó ajkát fogaim erős béklyójába vetem. Nem harapom meg nagyon, annyira sem, hogy vérezzen, de egy szisszenésnyi fájdalom bőven belefér. Altestem az övére eresztem és hozzá is nyomom, majd kissé előrébb csúsztatom csípőmet, így ruhán keresztül szegény megrugdosott hímtagja kegyes és gyönyörteli súrlódást élhet át. Ha ez elég hozzá, hogy ajkai elnyíljanak egymástól, a következő lépésben követelőn nyomulok a keletkezett résbe a halandókénál tüzesebb hőmérsékletű nyelvemmel, és fogsorai között szinte erővel kutatok az övé után. Ha nem adja meg magát, megy még erőszakosabban is. Sajnálom, ne kezdjen egy démonnal, ha nem tudja, mire vállalkozik.
Szívesen elereszteném, hogy most kérdőre vonjam, tényleg olyan szörnyen csókolok-e, de inkább más módon kerítem elő a kérdésemre a választ. Két kezem, két lábam rabságban, így száját újra fogaim játszóterének használva lenyomom csípőmet és fenekemet, így tökéletesen érezhetem, ha Mr. ÉNFÉRFIVAGYOK egy lépéssel közelebb talál kerülni az ejakulációhoz. Nem hiszem, hogy ilyen gyorstüzelő volna, de ha elég jól csókolok, lassan keménykedni fog – és akkor hiába tagadná a többit. Persze szabad kezekkel jobb lenne, de ő tudja, mitől akarja megfosztani magát.
Jasen O'Conell

Jasen O'Conell

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeKedd Jan. 10, 2012 6:04 am

~ rettegek...

Mosolyog. De ez a mosoly mérgezőbbik fajtája. Óvatosnak kellene lennem? Hát, tudtommal karácsony elmúlt már, és nekem nem szokásom ok nélkül ajándékozni. Nem, mintha karácsonykor szoktam volna...
- Ja. - bólintok hatalmas vigyorral képemen, és a béklyóm megakadályozza a mozgásban. Szerencsére. Vagy talán meg sem? Viszont látom rajta, hogy kezd feloldódni, de még a nevét sem tudom, bár úgysem jegyezném meg, szóval meg sem kérdezem. Spórolom az energiámat, a béklyó ugyanis csak fél óráig tartható fent.
- Jobban lehetne engem provokálni, ha a versenyszellemet hívnád elő belőlem. Hoppáá... vagy ez egy, és ugyan az? - kérdezem tőle kissé zavarodottan, mert én is kezdek "felszabadulni", csak az jobban látszik mint nála. Nézem, ahogyan nyújtózkodik, majd engem egy hirtelen mozdulattal a földhöz szorít. Meglepetten nézek rá, és az arcomon gúnyos félmosoly jelenik meg. A kezét a tarkóm alá nyomja, és minden érintése kifejezetten nagyon jól esik.
- Mi van? - kérdezek vissza, de nem vagyok összezavarodva, sőt, élvezem a helyzetet. A nő mohón veti a száját az enyémre, és beleharap a számba. Csak egy aprót szisszenek fel, mert inkább esik jól, minthogy fájjon. Előre nyomja a csípőjét, és pont olyan helyre nyomja, ami még egy kicsit mindig sajgott, de most már nem a fájdalomtól. Szóval tanít. Ez remek. De akkor is csókolózok megint egy vadító nővel. Hát, mint ne mondjak, szerencsés vagyok.
És valahogy mintha tudta volna, hogy ajkaim reflexszerűen elnyílnak egymástól... Érzem, hogy forróbb a hőmérséklete egy haladóénál, és ez valahogyan nem taszít. A nyelvünk vad táncot jár, bár nekem úgy tűnik, hogy az ő kezében van az irányítás, én pedig most az egyszer élvezem a helyzetet.
Hát az már biztos, hogy nem csókol szörnyen. Belevaló kis csaj.
Rabságban van minden végtagja, ezért a csipőjét még lejjebb nyomja... Nem elég, hogy már lassan szűk lesz az alsónadrágom, erre még ez is. Persze, ennyi nő után könnyen leállítom magam. Mivel nekem csak a lábamon van béklyó, ezért a szabad kezemet a hátára helyezem, és a körmömet végig húzom a gerincén. Talán szenved, vagy nem.
- Mit akarsz? - kérdezem, miközben próbálok távolodni tőle, és kíváncsian nézek rá.
Alika Scarlett O'Neil
Alika Scarlett O'Neil

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeKedd Jan. 10, 2012 6:21 am

Látom, mennyire nem ijed meg, de nem igazán zavar a dolog. Versenyszellemet akar?
- Nem elég versenyszellem, hogy egyelőre úgy tűnik, én vagyok a… Jobb? – gúnyos ám kacér pillantást vetek rá. – Rab vagy és élvezed. Elbánok veled lekötött karokkal és lábakkal…
Ahogy a csókommal végigperzselem, és nyelvével eljátszom, a hátamba mar. Kegyetlen. Hú, hát ez iszonyatosan fájt. Még erőszakosabban nyomom le csípőm, és ismét az alsó ajkába harapok. Majd hirtelen hagyom, hogy elhúzódjon.
- Hogy mit akarok? – kérdezem vigyorogva. Tüzes tekintettel nézem a száját, majd tekintetem az övébe fúrom. – El is engedhetlek, ha akarod. Persze érdekes lenne. Nem fogok a fejedre feküdni, hogy kihúzhassam a két kezem a fejed alól. Szóval elengedhetsz… Ha nem akarod…
És hogy mit is nem akar? Fogalmam sincs. Ész nélkül beszél, de legalább kihasználhatja a helyzetet. Persze csak, ha van bátorsága hozzá, mondjuk eddig éppenséggel nem tűnt gyávának, de ettől függetlenül lehet, hogy az. Sebaj!
Jasen O'Conell

Jasen O'Conell

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeKedd Jan. 17, 2012 4:26 am

Miközben beszél, kacér pillantást vet rám. Na majd meglátjuk, hogy ki a jobb..
- Na persze. Álmodj csak Cicám. - kacsintok rá. - Lehet, hogy élvezem. Elbánni velem? Mi van? Megakarsz erőszakolni? - hördülök fel, de fel sem veszem az egészet, ugyanis annyira nem érdekel. Ha megakar erőszakolni, hát tegye; nekem az csak jó. Bejönnek azok a nők, akik tudják, hogy mit akarnak.
És mikor a hátába martam, ő megint csak lejjebb nyomta a csípőjét, növelve az ott úgyis egyre jobban hatalmasodó kellemes érzést.Az a nő lesz a vesztem.
Vigyorog, és tüzes tekintettel nézi a számat, aztán a szemét az enyémbe fúrja. Csak vigyorgok, mint a befőtt.
- Amit csak szeretnél. Bár, szerintem jobb lenne, ha nem engednél el. Tudod mit akarok? Nem, ugye? Hát majd megtudod! - mondom neki gonoszan, és minden erőmet felhasználva kicsit felemelkedek, és megcsókolom mohón, és durván. Átkarolom a derekát, persze sosem fogom kiejteni azt a szót, amit akarok. Sz olyan béna, és előre megtervezettnek hat. Én inkább ösztönlény vagyok.
Alika Scarlett O'Neil
Alika Scarlett O'Neil

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeKedd Jan. 17, 2012 6:33 am

- Meg akarnálak? Olyat nők tudtommal nem szoktak csinálni. Még a fogalom is teljesen ismeretlen a számomra – mosolyodom el. Igen, kifejezetten szemét kedvemben vagyok. És, hogy kívánnám? Isten neki, úgy valahogy. De erről csipissz van.
- Amit szeretnék? Meg is ölhetlek? Nos, semmit sem tudok tenni az ostoba béklyótól. Neked kell férfinak lenni, ha akarsz valamit. Persze valószínűleg megint csak a szád nagy, legalábbis nem tudom, mi utalna másra. Vagy várjak isteni csodát?
Felhőtlenül szórakozom. Persze tény, hogy ha komolyra fordulnak a dolgok, azért meglepődöm egy kicsit. De nem hiszem. Annyira csak nem… És ha igen, akkor is mi van? Engem igazán nem zavar, ha egy elég jó pasival elrontom egy éjszakámat. Csak nem AIDS-es, ha egyszer elementál…
Elnevetem magam, de csak finoman és nőiesen. Tüzes tekintettel perzselem végig a férfi testét. Lehajolok a nyakához és nyelvemmel nedves nyálcsíkot hagyok a bőrén. Fülébe súgok.
- Nos szóval tehát… Az úgy volt, hogy egy rossz elementálocska akart valamit, de nem mondta meg. Csak nem lesz kénytelen megmutatni?

Jasen O'Conell

Jasen O'Conell

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeKedd Jan. 17, 2012 8:47 am

- Ó. Pedig szoktak. - mondtam neki, és én tényleg hallottam már ilyenről, amikor egy felnőtt nő egy kisgyermeket erőszakolt meg, bár számomra ez tényleg undorító dolog volt. Akármennyire is érdekes vagyok, az ilyen embereket sosem szerettem. Tudtam, hogy nekem is vannak hibáim, de azért nem ennyire orbitálisak.
- Szerencséd, hogy hamarosan letelik a béklyód ideje, amit rám róttál. Én férfi vagyok. És a tettek embere is egyben. Nem te húztad le a nadrágodat. Felőlem fohászkodhatsz Istenhez. - vigyorogtam rá egy 32-es fogassal, és láttam rajta, hogy tökéletesen szórakozik. Mondjuk én is. De egy csóknál azért többet szeretnék, de sajnos még a béklyója hátasa alatt vagyok, ezért ezzel kell beérnem. De ha kiszabadulok onnan, az biztos, hogy "megkínzom".
Finoman nevet, tüzes tekintettel néz végig a testemen. Hát akkor én mit mondjak? Lángokban állok, és csak Ő tudja eloltani azokat a lángokat... A nyakamhoz hajol, és a nyelvét végighúzza rajta... Imádom, hogy mindig megtalálja a gyenge pontomat. És erre - naná hogy megint eltalálja - a fülembe suttog.
- Rossz elementálocska egy valamit szeretne... - mondtam neki, és az ujjamat végighúztam a blúzának a felső kivágásán, miközben egyre jobban csak egy valamit akarok. Egy apró, de erőteljes csókot lehellek a nyakára, és egyre lejjebb haladok, de aztán megállok egy bizonyos pontnál, és merészebb utakra vándorolok. Vagyis, csak érdekel, hogy mire mit reagál. Szóval.. khmm... kéz a fenékre.
Alika Scarlett O'Neil
Alika Scarlett O'Neil

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeKedd Jan. 17, 2012 9:06 am

- De nem én.
Mámorosan felhős tekintetet villantok rá. Gonosz mosoly. Így a tökéletes párosítás.
- Férfi? Kitapintanám, de nem tudom – rázom meg csuklóimat. Szörnyű nekem. Iszonytatóan félek ám tőle, mit fog velem csinálni, ha letelik a béklyója. Nos, biztos csupa rosszat és élvezhetetlent.
A mosolya – vagy vigyora, ahogy tetszik – kegyetlenül vonzó, ezt meg kell hagyni. Inkább eltekintek tőle. Azaz róla. Kissé elfordítom a fejemet. Hagyom, hogy ajkait játszassa a nyakamon, megfeszítem izmaim, hogy ne halljon olyan hangot, amit nem szeretnék a tudtára adni. Azért altestemen különös remegés fut végig.
- Rossz elementálocska, mit játszol? Én jó voltam, nem muszáj elfenekelni – szólok hasonló különös hangvitelben, és alsó ajkába harapok, ahogy abbahagyja a játékát a nyakamon. Azért nem annyira, hogy vérezzen, nem vagyok vámpír.
- Igazán félek, mi lesz, ha kiszabadulsz. Úristen, lehet, hogy elszaladsz? Vagy nem szaladsz, csak mész? Szép nyugodt tempóban, el…
Torkomból mély, kissé kéjes kuncogás fakad. Igen, hát, ha megy, jó volna velemenni… Persze csak a szó legszebb értelmében.
Jasen O'Conell

Jasen O'Conell

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeKedd Jan. 17, 2012 9:26 am

Mámorosan felhős tekintet... gonosz mosoly. Így szexi. De nagyon. Miért is bírom a gonosz nőket? Mert olyan vadítóak? Én magam sem tudom erre a választ, pedig nagyon is érdekelne...
- Sajnálom. - emelem fel a kezemet, mint a jófiúk, akik nem csináltak semmit, és próbálok egy jófiús mosolyt magamra erőltetni, de csak egy kevésbé gúnyosra telik. A nő elfordítja a fejét, és érzem, hogy a testén remegés fut végig. Ezt a beszólást nem hagyhatom ki.
- Na mi van, már itt is hagytál? - kérdeztem tőle vigyorogva, és ez a vigyor már letörölhetetlen volt az arcomról. Nem hittem volna, hogy egy démonnal is idáig fogok jutni, pláne egy ilyen dögös démonnal.
- Nem? Törvény azért még nem tiltja. - mondtam neki, és belemarkoltam a fenekébe, és alig vettem észre, hogy milyen furcsa a hangja. Az alsó ajkamba harap, amitől furcsa hangot hallattok, de nem érzem a vér ízét a számban.
- Elszaladok. De csak veled. - mondtam neki vigyorogva, és egyre jobban éreztem, hogy gyengül a béklyó. Úgy éreztem, hogy ideje megfordulni, hadd pihenjen egy kicsit ő is a hideg kövön, ezért egy gyors mozdulattal fordítottam a helyzetünkön, és örültem, hogy én vagyok felül. Kezdett kicsit melegem lenni... Kéjes kuncogás szakadt fel a torkából, és levettem magamról a dzsekimet, hogy hamarosan a pólóm is kövesse...
A nő nadrágjának a zsebébe kapaszkodtam, és egy kicsit lejjebb húztam róla.
- Felőlem... kezdhetnénk Cicám... már ha benne vagy.
Alika Scarlett O'Neil
Alika Scarlett O'Neil

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeKedd Jan. 17, 2012 11:56 pm

Ó, az ártatlanság édes és irtó hazug dolog. Szemöldököm az egekbe repül. Kifejezetten nem ismer még.
- Nincs olyan könnyű dolgod, Földecske.
Furcsa hangok szaladgálnak a levegőben – hol én váltok ki belőle egyet, hol ő belőlem hasonlót.
- Ohó, hová sietünk? – kérdem, mikor szaladgálásról ejt szót. A hideg kőre kerülök, hűvös borzongás csiklandoz. Mosollyal nézem, ahogy felettem vetkőzik. Ilyen ez, pedig segítettem volna neki, de így neki kell produkálnia magát. A béklyója tehet mindenről.
- Miben kell nekem benne lenni? Nem te vagy az, akinek benne kéne lennie valamiben? – döntöm oldalra a fejem, közben elkerekedett szemekkel nézem felsőtestét. Ellenállhatatlan vágyat érzek rá, hogy megharapjam, de egyelőre nincs egyetlen porcikája sem fogközelben. Két kezem a saját tarkóm alá húzom.
- A cicák dorombolni és fújni szoktak. És karmolni. Nem félsz, hogy megkarmollak, Földecske? – kérdem gyanakvást ébresztően szenvedélyes hangon. Hasizomból ülök fel és béklyójával összekötött két kezem a nyakába kulcsolom. Körmeim a tarkójába marnak, ajkait mohón veszem birtokba újra. Az sem érdekel, ha egész súlyával rám esik. Bírom szusszal. Elengedem száját, állának bőrén húzom végig nyelvem és fogaim morzsolgatják bőrét tovább. Lábaim sem szabadok, pedig szívesen a derekára kulcsolnám őket. Hadd legyen csak nehéz dolga a kicsi csillagnak.
- Azt teszel, amit csak akarsz… Ha bírsz… - mosolygok rá. Kegyetlen.

Jasen O'Conell

Jasen O'Conell

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitimeCsüt. Jan. 19, 2012 11:41 pm

A nő szemöldökét felhúzva nézett rám.
- Miből gondolod? - kérdeztem vissza csodálkozást színlelve.
- Ugyan már... csak nem hiszed, hogy órákat fogok itt tölteni? - kérdésére megint csak kérdéssel válaszoltam, és mosollyal nézte, amint levettem magamról a felsőt. Kigyúrt testem volt, amire büszke is voltam, na meg persze a testemet nem borította dzsungel sosem.
- Lehet, de úgy érzem, hogy leköt minket a béklyó. - mondtam neki vigyorogva, és pillanatok alatt levettem róla a földbéklyómat, de ha megakar ölni, visszafogom rá tenni, bár ez esetben kétlem, hogy az öldöklésre kerülne a sor.
- Parancsolj. - vigyorogtam rá, és éreztem, hogy az ő béklyója egyre jobban gyengül. Már csak pár pillanat kellett ahhoz, hogy végleg megszűnjön a hatása.
- Nem hiszem. Végtére is van nálam macskamenta. - válaszoltam szenvedélyes hangjára, miközben felült. A kezét összekulcsolja a nyakamon, és a körmeivel a tarkómba mar, amitől felszisszenek, de azt azért nem állítom, hogy nem esik jól. És az ajkaimat mohón veszi birtokba, de kezd zavarni, hogy csak rajtam nincsen felső, ezért megfogom az övét, és szó szerint letépem róla. Csak az anyag hasadását lehet hallani.
Végre békén hagyja a számat, és az államon halad végig, miközben jó párszor beleborzongok az érintésébe.
- Bírok én mindent. - vigyorgok rá, és nagyon, de nagyon mohón csókolom meg, de csak pár pillanatra, majd hagyom, hogy az ajkaim felfedezőutat tegyenek kicsit lejjebb. Végül a hasánál állok meg, és egy apró csókot nyomok a minkét medencecsontjára, majd visszatérek az ajkaihoz.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Alika & Jasen /+18/   Alika & Jasen /+18/ I_icon_minitime

Alika & Jasen /+18/
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Wish & Alika
» Alika & Nia
» Lávapatak, Wish & Alika
» /+18+/ Roel Nawheil - Alika S. O'Neil mk.

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Alika Fogadója :: A Fogadó :: A Föld szintje :: Földszellem-kastély-
Ugrás: