Alika Fogadója
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alika Fogadója

Fórum alapú szerepjátékos oldal, ahol hétféle lény valamelyikének bőrébe bújhatsz bele, vehetsz részt kalandokban, ismerkedhetsz, harcolhatsz és élheted ki a kreativitásodat!

KezdőlapKezdőlap  GalleryGallery  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Néhány apróság
Alika Fogadója
Fórum alapú szerepjátékos oldal, ahol 7 különleges faj közül választhatsz, illetve lehet emberi karaktered.
Nincs megszabva, hány játékod lehet egyszerre, viszont ne vállalj be többet, mint amennyire heti legalább egy hozzászólást írni tudsz!
Légy kedves és tartsd be a szabályzatokat, próbálj beilleszkedni a közösségbe és érezd jól magad!
Az oldal legfontosabb részlegei
× karakter regisztrációjához kitöltési segédlet
×KATT×
× fajok és elemek leírásáért
×KATT×
× avatarképed regisztrációjához
×KATT×
× ha kész a karakterlapod, jelentkezéshez
×KATT×
× itt találod a szintlépés ponthatárait
×KATT×
× séma NJK-k készítéséhez
×KATT×
× hírekért és újdonságokért
×KATT×
× és végezetül, ha kérdésed van
×KATT×
Top posters
Roy Mustang
Lucy & Roy elhagyatott házban I_vote_lcapLucy & Roy elhagyatott házban I_voting_barLucy & Roy elhagyatott házban I_vote_rcap 
Lucy Clarke
Lucy & Roy elhagyatott házban I_vote_lcapLucy & Roy elhagyatott házban I_voting_barLucy & Roy elhagyatott házban I_vote_rcap 
Alika Scarlett O'Neil
Tyros Arcael Nott
Marcel Escorpius
Tya Petite
Nia Collins
Gaia Asszony
Succubus Szivola
Jasen O'Conell
Top posting users this week
No user
Legutóbbi témák
» A Galaxis Hódítói
Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeSzer. Ápr. 18, 2012 11:30 pm by Vendég

» Lucy & Tyros - hegy-völgy, elhagyott motel
Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeSzer. Márc. 21, 2012 6:15 am by Lucy Clarke

» Noah Berger - Lucy Clarke mk.
Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeSzomb. Feb. 25, 2012 11:53 am by Lucy Clarke

» Karakterkereső
Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeSzomb. Feb. 25, 2012 10:07 am by Larielle C. Seaden

» Nia & Marcel, hídfő
Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimePént. Feb. 24, 2012 9:16 pm by Marcel Escorpius

» Alika & Jasen /+18/
Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimePént. Feb. 24, 2012 9:00 pm by Alika Scarlett O'Neil

» Breaking Dawn
Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeSzer. Feb. 15, 2012 8:54 am by Vendég

» Szellem Hajó
Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeSzer. Feb. 08, 2012 7:19 am by Vendég

» Roy-Ally-Marcel
Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimePént. Feb. 03, 2012 10:44 pm by Marcel Escorpius

Társoldalak
Lucy & Roy elhagyatott házban Lsvt10

Lucy & Roy elhagyatott házban

Go down 
2 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

Szintlépés-pontszám : 202
Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Oct. 09.

Lucy & Roy elhagyatott házban Empty
TémanyitásTárgy: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeCsüt. Okt. 13, 2011 8:30 am

A faluban van egy elhagyatott ház, már eléggé lelakott. Nem tudják a tulajdonossal mi is történt.
Vissza az elejére Go down
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeCsüt. Okt. 13, 2011 8:34 am

Lucy Clarke

/Láttam egy elhagyatott házat a faluban, gondoltam benézek már mi is lehet ott. Ha nagyon tetszik akkor kisajátítom. Ahogy belépek a kapun egy rozoga lelakott ház tárul elém, megláttam egy padot az udvaron ami az utca felé néz. Oda mentem, leültem és nézek ki a fejemből./
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

Szintlépés-pontszám : 162

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeCsüt. Okt. 13, 2011 8:45 am

/Egy kis kiruccanás senkinek sem árt...főleg ha nem fut össze semmilyen ellenséggel.. Lehajolok lépek egy szál virágot a fű közül. Tovább sétálok. Meglátok egy házat.. vagy is viskót. Előtte a kertben egy fiú ül. Közelebb megyek.
- Öm...elnézést! Tudsz nekem segíteni egy kicsit?
/Kérdezem félénken...nem tudom, hogy találtam ezt ki...
/Odasétálok a kapuhoz. Bemenni nem merek. Csak mosolygok a fiúra. Remélem nem zavartam meg...semmiben.
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeCsüt. Okt. 13, 2011 10:55 am

/Ülök a padon még mindig kényelmesen, nem törődöm semmivel. Egyszercsak jön egy lány és segítséget kér./
-Persze, mit segítsek?
/Még mindig ülök, nem állok fel addig ameddig nem mondja amit akar./
-Gyere be nyugodtan.
/Mondtam neki elvégre is nem az enyém a ház, meg ha magamat is be engedtem ő is bejöhet./
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimePént. Okt. 14, 2011 5:52 am

- Kérdezni szeretnék valamit...
Besétálok a kapunk. Nem megyek beljebb neki dőlök a kerítésnek.
- Nem tudod, hogy hol lehet itt megszállni egy éjszakára.
Minek hazudok... egyáltalán minek jöttem ide?? Ez kész őrültség...
- Átutazóban vagyok itt...és ahol eddig voltam az mind megtelt már...
Olyan üres ez a ház... nem hiszem, hogy itt lakna vagy ha még is akkor nem nagyon törődik a környezetével...
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeHétf. Okt. 17, 2011 6:19 am

/Beljebb sétált, nem tud érdekelni./
-Kérdezz.
/Mondtam neki teljesen átlagosan./
-Nem tudom, csak van egy ház a faluban ahová mehetsz.
/Montam neki értetlenül a dolgot, nem értem miért pont hozzám jött ide./
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeHétf. Okt. 17, 2011 6:36 am

- Öm... Köszönöm!
Nem egy bőbeszédű alak... Nem tudom mit mondjak még...
- Tudom, hogy nem tartozik rám... de ez a ház a Tied??
Megint körbe nézek... még mindig ugyan olyan lepukkant... nem változott ezalatt az kicsi idő alatt... Mosolygom hülyeségemen. Megint a Férfira nézek... olyan fura... nem tudom mi benne a fura csak egyszerűen valami nem stimm nála.
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeHétf. Okt. 17, 2011 6:58 am

/Látom nagyon unatkozi, nincs jobb dolga. De én azért normális, komoly hangomon beszélek vele./
-Nem, ez a ház nem az enyém.
/Mondtam neki teljesen komolyan, úgy mintha az én házam lenne./
-Nem lakik itt senki, gondoltam beülök. Hátha itt nem zavar semmi.
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeHétf. Okt. 17, 2011 7:14 am

- Akkor jó volt a tippem.
Nem akarok még indulni. Ki akarom deríteni, hogy mi az a fura benne... De mégsem lóghatok egy vadidegen nyakán. Lehet, hogy nem csípi, ha itt vagyok...
- Oh, akkor megyek is.. én sem akarok zavarni... Csak ennyit szerettem volna kérdezni... köszönöm...
Mosolygok rá.
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeSzer. Okt. 19, 2011 6:44 am

-Örülök a jó tippednek.
/Mosolygok gúnyosan./
-Hát jó, semmi gond.
/Mondtam átlagos hangon, mint ahogy egy idegennel beszél az ember./
-Szívesen, váljék egészségedre.
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeSzer. Okt. 19, 2011 8:31 am

- Öm nem ismer véletlenül egy fogadót?? Hallottam róla... azt hiszem ebben a faluban van... egy kedves ismerősöm mesélt róla.
A fogadót soha nem árulnám el... egy embernek... ha nem tud róla akkor hagyom. HA tud akkor meg csak kiderül, hogy honnan... Csak kiderül honnan jött.
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimePént. Okt. 21, 2011 8:56 am

/Gondolkodom, hogy tudok e vagy sem, aztán rájöttem, hogy tudok. De nem kell tudnia, hogy mi vagyok, ezért nem árulom el neki./
-Nem sajnálom, nem régóta vagyok itt.
/Intéztem el hamar a kérdést, még a végén bajom lehet az ismertségből./
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeVas. Okt. 23, 2011 7:04 am

- Biztos? Ó de kár!
Lehajtom a fejem... Ezt nem hiszem el! Apró gömböt kezdek formálni a levegőből. Majd nagyon lassan indítom útjára a férfi felé. Megáll előtte. Pár centire tőle lebeg... csak észre veszi. Ha ember néz egy nagyot... és én is nézek egy nagyot hogy "jéé milyen különös", Ha pedig valami más akkor meg meglátjuk mi lesz.

Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeVas. Okt. 23, 2011 8:46 am

/Hát, úgy látom valami azt súgja neki, hogy nem vagyok ember./
-Biztos miért?
/Kérdezem értetlenül, nem kéne, hogy mindenki tudja honnan jöttem. Egyszer csak ide küldött egy levegő gömböt, gondoltam, hogy nem egyszerű járókelő. Villám gyorsan egy határozott legyintéssel, szerte oszlattam a gömböt./
-Mi vagy te ?
/Kérdeztem mosolyogva/
-Ember biztos nem vagy.
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeHétf. Okt. 24, 2011 1:04 am

- Angyal vagyok... de te sem vagy egyszerű halandó igaz??
/Végre... már kezdtem azt hinni, hogy csak én bolondultam meg! Két esély van: vagy ember és csak sokat tud vagy nem is ember./
- Akkor még is csak ismersz egy fogadót ugye?
/Mondom vigyorogva./
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeHétf. Okt. 24, 2011 5:36 am

-Szóval angyal, és mond mit keresel itt a föld felszínen?
/Kérdezem egy kicsit gúnyosan tőle, nem nézem valami erősnek./
-Mond miért érdekel téged ennyire, hogy én mi vagyok ?
/Tettem fel értetlenül a kérdést./
-Nem tudom milyen fogadóról beszélsz.
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeHétf. Okt. 24, 2011 5:57 am

- Lejöttem, mert dolgom volt... van!
/Csípőre tett kézzel nézek rá... jó színész!
- Csak kíváncsi vagyok rá. Talán baj?
/Egyik lábamról a másikra dülöngélek... azért is kiszedem belőle./
- 1: Ha az angyalokról tudsz akkor a fogadóról is tudnod kell! ". Nem lehetsz ember! Mert van benned valami "fura". Valami nem emberi...
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeHétf. Okt. 24, 2011 6:27 am

/Nem semmi ez a lány, nagyon nem akar békén hagyni./
-Te tudod.
/Mondtam neki komoly hangon./
-Lehetsz kíváncsi, de miért pont rám ?
/Vigyorogtam rá./
-Mi lehet bennem olyan fura ?
/Nevetek olyan gonoszosan egy picit. Előre nyújtom a kezemet, és egy kis láng megjelenik a tenyeremben. Nem sokáig hagytam élve, hamar el fújtam./
-Találd ki mi lehetek.
/Mosolygok rá gúnyosan./
-A fogadóról pedig nem tudok.
/Nevetek egy picit, már nem bírom. Ha már nem hagy békén húzom egy kicsit az agyát./
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeHétf. Okt. 24, 2011 6:52 am

- Tűzszellem!!
/Vágom rá gyorsan, de aztán elgondolkodom.../
- Vagy vámpír, vagy démon... Nem tudom!!
/Széles vigyor terül el arcomon... megint használom képességem... hogy miért nem jutott ez előbb eszembe. A férfinek egy pillanatra feltűnik valódi arca.../
- Áh démon...
/Nevetek./
- Ne játszd a tudatlant egy démonnak ismernie kell a Fogadót.
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeHétf. Okt. 24, 2011 7:41 am

/Nevetek az első feltevésén, aztán a többin is. Egyszer csak el kezdett vigyorogni, nem tudom nála ez mit jelent. Használta rajtam az egyik képességét, ez nem tetszett valami nagyon./
-Démon.
/Nevetek fel rajta, nem volt jó ötlet ez részéről./
-Igen ?
/Kérdezem határozottan és kicsit gúnyosan./
-Miért gondolod, hogy ismerem ?
/Nevetek tovább, és egyre inkább kedvem van rá ijeszteni a lányra./
-Nagyon érdeklődő vagy, nem félsz, hogy meg fogod magad égetni ?
/Kérdezem tőle határozottan, és fel állok a székről amin ültem és lassú léptekkel el indultam felé./
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeHétf. Okt. 24, 2011 7:51 am

/Ahogy felkel a padról és elindul felém. Lépek párat hátra. HA gáz van fejbe nyomom egy szélgolyóval vagy ha az nem állítja meg még mindig van pár trükk./
- Zavar, a kíváncsiságom? Hát bocsánat... és nem, nem félek
/Mondom nyugodt hangon. Vigyorgok tovább... nem félek tőle, nem kell./
- Bántani akarsz egy lányt?
/Elhúzom a szám.../
- Persze hisz démon vagy... mit érdekel az téged...
/Visszaváltok kedvesebb hangnembe. És mosolygok rá./
- Talán mert azon keresztül jutsz le a poklodba... nem??
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeHétf. Okt. 24, 2011 8:57 am

/Megyek felé, nem mutatja, hogy fél, mégis hátrál. Ez elég érdekes egy reakció, nem baj./
-A kíváncsiságod zavar.
/Mondtam neki gonoszan mosolyogva./
-Nőket nem bántok, csak ha nincs más választásom.
/Mondom neki ezt is mosolyogva, de amikor folytatta a mosoly le hervadt az arcomról és komor hideg tekintet váltotta fel. Nem folytattam felé a lépéseimet, meg álltam hátra fordultam, megfogtam a padot amin ültem és teljes erőből bele vertem vele a falba. Aztán mikor már ketté tört a pad, még akkor is jobb kézzel bele ütöttem egy akkorát a ház falába, hogy a kezem ki repedt. Vissza fordultam a pad helye felé és le ültem a helyére./
-Jobban jársz ha most el mész.
/Mondtam neki halkan, komoly érzelem nélküli hangon. Ülök a földön a térdem feljebb húzva, arra tettem le a fejem./
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeHétf. Okt. 24, 2011 9:09 am

- Úristen!
/Sikítok fel. Nem annyira hangos. Rémülten nézem a pad darabkáit. Lépek párat hátra aztán meggondolom magam és odatérdelek mellé. Őrültség, és öngyilkosság. Még sem hagyhatom itt. még a végén kár tesz valakiben... Vagy esetleg magába.../
- Jaj... Nagyon sajnálom, ha valami rosszat mondtam! Nem akartalak... megbántani! Tényleg! Bocsánat!
/Hadarom a szavakat. Tényleg nem volt szándékos. Jaj én hülye!/
- Tudom, hogy dühös vagy rám!
/Óvatosan teszem vállára a kezem. Most már tényleg félek tőle. Kezem egy kicsit remeg. Nem lennék most a pad helyében.../
- De lehet tényleg mennem kéne...
/Felállok, de még nem indulok. Várom hátha még mond valamit.
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeHétf. Okt. 24, 2011 9:20 am

/Ülök még mindig le hajtott fejjel, gondolkodom az életemen./
-Semmi baj, te csak védekeztél.
/Mondtam ugyan olyan hangerővel./
-De mi előtt kérdeznéd, nem vagyok őrült.
/Mondtam ezt egy kis kényszer nevetéssel kísérve./
-Szerettem volna egy kis magányt, de már mindegy.
/Sóhajtottam egyet./
-Nem bántanálak. Kettő okom is alá támasztja ezt.
/Várok egy kicsit, aztán újabb sóhajtással mondom tovább./
-Nem bántok nőket és nem hiányzik, hogy kinyírjanak a fajtásaid.
/Még mindig le hajtott fejjel beszélek vele./
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitimeKedd Okt. 25, 2011 1:38 am

- Szóval még is csak zavarok... Sajnálom!
/Megsajnálom. Kedvesen mosolygok rá... bár nem látja.
- Nem néztelek őrültnek!
/Mondom halkan. Annak nagyon örülök, hogy nem ölt meg.
- Jó ezt hallani. De szerintem nem ölnének meg téged.
/Vagy kitudja... Nem mondom ki hangosan, mert akkor megint csak berágna rám... és én tényleg nem akarok rosszat...
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban I_icon_minitime

Lucy & Roy elhagyatott házban
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Tyros & Lucy
» Jazz és Lucy
» Marcel & Lucy
» Tyros & Lucy "háztető"
» Noah Berger - Lucy Clarke mk.

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Alika Fogadója :: A Fogadó :: A Föld szintje :: Falu :: Elhagyatott ház-
Ugrás: