Alika Fogadója
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alika Fogadója

Fórum alapú szerepjátékos oldal, ahol hétféle lény valamelyikének bőrébe bújhatsz bele, vehetsz részt kalandokban, ismerkedhetsz, harcolhatsz és élheted ki a kreativitásodat!

KezdőlapKezdőlap  GalleryGallery  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Néhány apróság
Alika Fogadója
Fórum alapú szerepjátékos oldal, ahol 7 különleges faj közül választhatsz, illetve lehet emberi karaktered.
Nincs megszabva, hány játékod lehet egyszerre, viszont ne vállalj be többet, mint amennyire heti legalább egy hozzászólást írni tudsz!
Légy kedves és tartsd be a szabályzatokat, próbálj beilleszkedni a közösségbe és érezd jól magad!
Az oldal legfontosabb részlegei
× karakter regisztrációjához kitöltési segédlet
×KATT×
× fajok és elemek leírásáért
×KATT×
× avatarképed regisztrációjához
×KATT×
× ha kész a karakterlapod, jelentkezéshez
×KATT×
× itt találod a szintlépés ponthatárait
×KATT×
× séma NJK-k készítéséhez
×KATT×
× hírekért és újdonságokért
×KATT×
× és végezetül, ha kérdésed van
×KATT×
Top posters
Roy Mustang
Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_vote_lcapLucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_voting_barLucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_vote_rcap 
Lucy Clarke
Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_vote_lcapLucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_voting_barLucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_vote_rcap 
Alika Scarlett O'Neil
Tyros Arcael Nott
Marcel Escorpius
Tya Petite
Nia Collins
Gaia Asszony
Succubus Szivola
Jasen O'Conell
Top posting users this week
No user
Legutóbbi témák
» A Galaxis Hódítói
Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Ápr. 18, 2012 11:30 pm by Vendég

» Lucy & Tyros - hegy-völgy, elhagyott motel
Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Márc. 21, 2012 6:15 am by Lucy Clarke

» Noah Berger - Lucy Clarke mk.
Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Feb. 25, 2012 11:53 am by Lucy Clarke

» Karakterkereső
Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Feb. 25, 2012 10:07 am by Larielle C. Seaden

» Nia & Marcel, hídfő
Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimePént. Feb. 24, 2012 9:16 pm by Marcel Escorpius

» Alika & Jasen /+18/
Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimePént. Feb. 24, 2012 9:00 pm by Alika Scarlett O'Neil

» Breaking Dawn
Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Feb. 15, 2012 8:54 am by Vendég

» Szellem Hajó
Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Feb. 08, 2012 7:19 am by Vendég

» Roy-Ally-Marcel
Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimePént. Feb. 03, 2012 10:44 pm by Marcel Escorpius

Társoldalak
Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 Lsvt10

Lucy & Roy elhagyatott házban

Go down 
2 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

Szintlépés-pontszám : 162
Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Oct. 09.

Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Nov. 09, 2011 8:18 am

/Még mindig a pókokat nézi amik százan kétszáz fele repültek./
- Jó rendben!
/Bólogatok vigyorogva./
- Köszi, a tanácsot!
/Megvonom a vállam./
Minket amúgy sem engednek le. Csak ha nagyon muszáj...
/Ha lemennék, nem jönnék vissza. Az meg nem lenne jó./
Igen te borzasztó! Azért mert... Mert csak.
/Jelentem ki... Mosolygok/
- Erre a házra ráférne egy forgószél, hogy kisöpörje a por... vagy árvíz... vagy mindegy csak kitakarítsa.
/Fel nézek a plafonra ahol töredezett csillár lóg. Még több pókkal. Libabőrös lesz a kezem.

Vissza az elejére Go down
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

Szintlépés-pontszám : 202

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Nov. 09, 2011 8:43 am

-Hát jobban is jártok, az biztos.
/Mondom ezt kivételesen komolyan./
-Miért is vagyok borzasztó?
/Váltok gyorsan vigyorgásra kérdezés közben./
-A házra pedig csak dolgos kezek kellenek.
/Mondom egy kicsit gúnyosan mosolyogva a lánynak./
-De az biztos, hogy nem az én kezeim lesznek.
/Nevettem egyet, mert én most csak kölcsön vettem a portát és nincs kedvem tartósan itt maradni./
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Nov. 10, 2011 8:47 am

- Nem is mondtam, hogy neked kell takarítani. Hidd el én is lusta vagyok az ilyesmihez. Szóval A takarítás a következő tulajdonos dolga lesz ha addig fel nem falják a házat a pókok.
/Takarítás téma lezárva./
- Hogy miért vagy borzasztó??
/Mosolygok gonoszul./
- Minden férfiborzasztó.
/Jelentem ki komolyan. Megrántom a vállam. Kíváncsi vagyok erre mit fog válaszolni. De ahogy sejtem azt fogja mondani, hogy: nincs igazam. És akkor (ahogyan magamat ismerem) vitatkozni kezdek vele. És addig nyaggatom még az nem mondja, hogy jól van nekem van igazam... vagy amíg meg nem süt.... Nem tehetek arról, hogy makacs vagyok... és szeretem ha nekem van igazam. Egy ideje próbálok megváltozni de és sikerül is... de még nem annyira./

Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Nov. 10, 2011 9:07 am

-Akkor a takarításban egyetértünk.
/Jelentem ki. Közben pedig hallgatom, hogy miért is vagyok borzasztó. Aztán mondom is a magamét./
-Igen ?
/Kérdezem magabiztosan./
-Ezt én általánosításnak nevezem, és erre azt szoktam mondani, hogy ezt így nem lehet ki mondani, mert nem ismered a világ összes férfi egyedét.
/Nevetek, mert erre értelmeset nem nagyon lehet mondani, mivel teljes mértékben így van./
-A nőknél is lehet ilyet mondani, de én nem vagyok annak a híve, hogy így tegyek.
/Nézem erre vajon mit tud reagálni, meg az arc kifejezésére is kíváncsi vagyok./
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 12, 2011 2:23 am

/Szikrázó szemekkel nézek rá, közben mosolygok. Most megfogott...
- Jó ez igaz... akkor úgy mondom, hogy azok a férfiak akiket ismerek.
/Szeretek vitatkozni. De most nem fogok./
- Csak vicceltem!
/Vigyorgok. Nem akarom, hogy komolyan vegye. Még a végén megint begurul. És nem akarom, hogy megint olyat mondjak, ami neki rosszul esne. Nem tudok mit csinálni. Bambulok magam elé és várom mit mond erre.
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 12, 2011 5:15 am

/Megint nevetek, ez nagyon tetszett. Látom ahogy ő már nem akar meg szólalni, nem tudom mi lehet a pontos oka, de ha majd akar valamit azt úgy is mondani fogja./
-Én szívesen el vitatkoztam volna még.
/Mosolygok rá, most nem tudok mit mondani. Na de most még is eszembe jutott valami./
-Ha már engem is ismerni fogsz, akkor vajon majd rám is tudod ezt mondani ?
/Térek vissza a témára közben, nézek rá vigyorogva és várom a válaszát./
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 12, 2011 6:02 am

- Fogom tudni!
/Vágom rá gyorsan. Miért érdekli ennyire? /
- Ha ennyire akarod, vitatkozhatunk!
/ Forgatom a szemem. Hát legyen. Kinek van nagyobb szája. Vagy ki fogja hamarabb megunni a másikat./
- Nézzük, ki nyer
/Más ilyenkor már rég leüt ő meg belemegy a vitába. Ez új nekem. /
- De aztán nem haragudni rám!
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 12, 2011 6:20 am

-Hát arra én kíváncsi leszek.
/Mondom határozottan./
-Hát vitázzunk, nem tudom, hogy mennyire jók az érveid.
/Mosolygok és ezt is határozottan teszem./
-Nem tudok ki nyer, én csak azt tudom, hogy jók az érveim.
/Vigyorgok most már rá./
-Nem haragszom rád, csak ha olyat mondasz ami rám nem igaz.
/Mosolygok kedvesen rá./
-De akkor kezd is el a vitát.
/Biztatom a lányt, én rá érek őt pedig nem tudom./
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeVas. Nov. 13, 2011 5:07 am

/Érveket akar hát tessék!/
- 1. Makacsok vagytok!
/Összefonom a karom. Vigyorogva nézek rá./
- 2. Ha bal lábbal keltek fel akkor semmi sem jó nektek!
/Na, jó ez néha rám is igaz.../
- Röviden ennyi... de még tudnék mondani párat de akkor estig itt ülnénk.
/Ezzel már elkéstem. Kint már alkonyodik. Elvigyorodom./
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeVas. Nov. 13, 2011 5:27 am

/Nézek rá komolyt tetetve, nem nagyon jön össze, mert olyanokat mondott ami többnyire a nőkre igaz. Ezek után kénytelen vagyok neki megint olyat kitalálni amire nem sok mindent tud mondani./
-A makacsság ugyan úgy a nőkbe is benne van, ezért ezt nem hoznám fel.
/Mosolygok gonoszabban./
-A magam részéről meg csak annyit, hogy én nem szoktam bal lábbal kelni, még ha rossz kedvem van mások azt nem nagyon veszik még csak észre sem.
/Na erre nehéz lesz értelmes érvel vissza vágni, ha még is sikerül akkor is állok elébe. Folytatom a szám koptatását./
-Ez is inkább a nőkre jellemző, meg az is, hogy mindig változik a véleményük mindenről, a férfiak pedig ha valamit ki mondanak akkor azt nem fogják változtatni.
/Nagyon bele merültem az érvelésbe, de azért közben még arra is jutott energiám, hogy fel álljak, nyújtózzak és vissza üljek a székbe. A szám jártatását még azért sem fejezem be./
-Meg a nők jobban hangulatemberek mint a férfiak, a nők kedve nagyon sok tényezőtől függ, míg a férfiaké nem.
/Elégedett mosollyal a képemen várom a kimondott gondolataimra a lány válaszát./
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeVas. Nov. 13, 2011 6:03 am

- Szóval jól álcázod a rosszkedvet? Engem is megtaníthatnál rá!
/Vigyorgok. Néha tényleg jól jönne ha tudnék "színészkedni" mert akkor nem rontanám el a fél világ kedvét. Csak hallgatom, amit mond. És nézek nagyokat. Hmm... Semmi jó válasz nem jut az eszembe amivel visszavághatnék
- Te sem ismered az összes nőt. Ez is általánosítás.
/Ennél jobbat nem tudok kinyögni. Megint csak csőbe húzott.
- Nem minden nő hangulatember. Viszont ismerek pár olyan férfit, aki az.
/Megvonom a vállam. Gyorsan feladom.../
- Jó te győztél.
/Ez nem tartott sokáig. Csak nevetek magamon./
- Erre nem tudok mit mondani...

Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeVas. Nov. 13, 2011 6:40 am

-Hát nem az, hogy nem mutatom a rossz kedvemet hanem, általában semmilyen kedvet nem mutatok.
/Mondtam neki ezt komolyan, mert így szokott lenni, engem elég könnyen össze lehetne keverni egy robottal olykor. Na az általánosítás meg vissza nyalt, de hát ez van, erre is tudok mit mondani./
-Hát az általánosítást nem én kezdtem.
/Mosolygok rajta, mert ez csak vissza vágás volt az általánosításos részre. De amikor azt mondta, hogy én nyeretem az jól esett a fejemnek. Ennek csak örülni tudok, hogy nem tud már mit mondani az érveimre./
-Jó hát, köszönöm szépen.
/Mosolygok kedvesen rá./
-Akkor szerintem ezzel vége is a vitának, felesleges tovább húzni.
/Nézek rá, hogy mit csinál, és közben hagyok egy gondolatszünetet magamnak./
-Nem félsz a sötétben ?
/Vigyorgok rá egy kicsit gonoszan./
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeVas. Nov. 13, 2011 8:17 am

/Elkerekedik a szemem. Nagyban bólogatni kezdek./
- Igen eléggé... Kicsi korom óta.
/Ajkamat harapdálom. Mindig a nővéreket nyaggattam ezzel de ők legtöbbször nem törődtek vele./
- Miért kérded?
/Gyanakodva nézek rá. Nem tetszik nekem ez a vigyor./
- Miért? Kéne?
/Kérdezem kíváncsian és előrébb hajolok, hogy jobban lássam az arcát. Aztán elvigyorodom./
- Te félsz a sötétben?
/Forgatom a szemeim. Miért félne./
- Ez hülye kérdés volt... miért is félnél? Nincs rá okod... Vagy??
/Jön az éjszaka én meg elkezdek pörögni. Jajj!!! Nagy úr a fóbia./

Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeVas. Nov. 13, 2011 8:32 am

/El kezdek jobban vigyorogni mikor véget ért a mondanivalója, mert az elég abszurd, hogy én féljek a sötétben, mert miért pont egy démon félne./
-Hát nem tudom, hogy mitől kéne félni a sötétben.
/Jegyzem meg átlagosan, de nevetve, mert még mindig azon röhögök, hogy én félek./
-Én nem félek az biztos.
/Mondom határozottan, de azért még vigyorgok mellé./
-Csak úgy eszembe jutott, haza kísérjelek ?
/Kérdezek rá, mert már mennék én is a dolgomra, jó lenne venni egy forró fürdőt valahol. Nincs most kedvem vissza menni a föld alá, elég lenne egy jó kis meleg vizes medence./
-Mert már későre jár és lassan nekem is mennem kell.
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeVas. Nov. 13, 2011 8:47 am

/Felcsillan a szemem./
- Az jó lenne! Köszönöm!
/Az ajtó fele sétálok. Egy démon mellett már nem félek. Őt úgy sem meri bántani senki, semmi. Én meg majd elbújok mögötte./
- De én azt hiszem, most visszamegyek az égbe. Sajna nekem letelt a szabim.
/Vigyorgok./
- Még a végén kapok a fejemre.
/Kisietek a kertbe. De visszanézek az ajtón./
- Te is a fogadóba mész? Vagy maradsz a földön?
/Nekidőlök az ajtófélfának./
- Hány angyallal találkoztál már?
/Megvakarom a fejem./
- Vagy már kérdeztem?
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeVas. Nov. 13, 2011 9:41 am

/Mosolygok rá, én is el kezdek sétálni közben az ajtó felé, nagy nehezen rá vettem magam, hogy fel álljak a székből./
-Hát menj nyugodtan én maradok és el megyek a fürdőbe.
/Vigyorgok egyet, mert jól fog esni egy kis ázás a vízben./
-Rajtad kívül eggyel, de szerintem mondtam már, nem tudom mindegy, most mondtam.
/Nevetek egy rövidet magamon, ez még nekem is viccesen jött ki./
-Az jó amúgy, hogy még a nevedet sem tudom.
/Vigyorogtam a lányra azután gyorsan folytattam./
-Az én nevem Roy, ha esetleg érdekel.
/Nem volt olyan az eleje a kommunikációnak, hogy be tudtunk volna mutatkozni egymásnak, de ami késik nem múlik. Legalább legközelebb tudni fogja a nevemet, meg én is az övét. Ki értünk közben a házból, már a kapun is kívül vagyunk./
-Na menj akkor követlek.
/Mosolyogtam rá és meg várom ameddig meg nem indul a jó irányba, amerre menni akar./
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Nov. 14, 2011 8:06 am

/Elvigyorodom, és a kezemet nyújtom/
- Üdv Roy! Örülök, hogy megismertelek!
/Kezet rázok vele./
- A nevem Lucy!
/Így már mindjárt barátságosabb. Elindulok a fogadó irányába. Nem tudom milyen messze van. Megvárom még Roy utolér./
- Fürdőbe? Hol van a környéken fürdő?
/Nézek rá. Még soha nem hallottam fürdőről, hogy lenne a közelben. Mondjuk engem nem is nagyon érdekelnek./
- És mióta vagy itt? Mármint a itt a Földön?
/Remélem érthető a kérdés és nem kezdek megint össze-vissza hablatyolni./

Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeKedd Nov. 15, 2011 8:00 am

/Kezet fog velem, meg volt a bemutatkozás. Ennek örülök, hogy van egy ismerősöm már a környéken./
-Én is nagyon örülök Lucy.
/Mosolyogtam bemutatkozás közben. Megyek is utána amerre megy, ha már nekem kell kísérnem, nem is bánom, legalább hátha ezek után nem jönnek rám angyalok akik, megölni akarnak./
-Azt hallottam, hogy van fürdő a városban, ezért tehát meg is keresem, van is rá időm.
/Mondtam el gondolkodva, hogy vajon merre is találom én meg. De hamar abba hagytam a gondolkodást, mert jött egy kérdés amire válaszolnom kell./
-Nem vagyok itt régóta, még a várost sem ismerem rendesen.

Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeKedd Nov. 15, 2011 9:28 am

- Eddig más városban éltél? Vagy nem jöttél fel?
/Hozzá fordulok. Hátrafele sétálok. Csak szól ha jön valami./
- Lehet jó lenne megkérdezni merre van. Nem lenne jó ha feleslegesen mászkálnál a városban.
/Nem akarok okoskodni. Jó lenne segíteni neki. Töröm is a fejem merre lehet. De hamar feladom./
- HA megtalálod akkor majd következő alkalommal ha találkozunk mond el merre van, hogy ha kell valakinek rá tudjam vágni.
/Vigyorgok rá. Aztán lehervad a vigyor az arcomra és csak erőltetett mosoly húzódik a helyén. Ha találkozunk még... Bár nem hiszem, hogy valaha össze fogunk még futni valahol hisz "ellenségek" vagyunk... kéne lennünk. Jól elbeszélgettünk. És jó "barát" soha nem tudnék úgy gondolni rá mint az ellenségemre. De mindenkinek megvan a saját élete, kötelessége. Odafent vigyázni fogok arra, hogy őrangyal vagy bárki más égi lény ne bántsa. Legalább is ne ölje meg lehetőleg./
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeKedd Nov. 15, 2011 9:40 am

-Nem rég jöttem fel, eddig nem nagyon akartam, így is kaptam egy őrangyalt mikor jöttem.
/Nem volt jó amikor közölte velem, hogy pusztulnom kéne, mondjuk aztán jóra fordult a beszélgetés./
-Nem szükséges kérdezősködni, úgy is be akarom járni a várost.
/Mosolyogtam a lányra ha már felém fordulva hátrafelé sétál./
-Mindenféleképpen mondani fogom.
/Mosolygok rá ismét, remélem még találkozok vele egy párszor./
-Majd egyszer ketten is el megyünk a Fürdőbe.
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeKedd Nov. 15, 2011 9:51 am

- Hmm... oké
/Bólogatok és vigyorgok rá. Nézek egyet, amikor az őrangyalt mondja./
- És , hogy hívták őt? És mit akart?
/Faggatom. Kíváncsi vagyok kit küldtek rá. Azt hiszem tudom miért küldték: hogy megölje. Remek.
- Azt hiszem sejtem mit akart... nem kell mondani. csak a nevét.
/Mosolygok rá ismét. Nem biztos, hogy személyesen is ismerem a fajtársamat, de hátha hallottam már róla vagy ilyesmi. Akkor nekik nem lehetett valami nyugodtbeszélgetésük. Rossz érzés tudni, hogy pont egy angyal fogadta./
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeKedd Nov. 15, 2011 10:05 am

-Nem tudom mi volt a neve, nem mutatkozott be.
/Vigyorgok a lányra./
-De meg beszéltük a dolgokat, ezért végül békével magamra hagyott.
/Még jó, hogy rájött, hogy nem akarok én rosszat senkinek sem, nem lett volna jó harcolni egy angyallal./
-Nem volt egy rossz arc, mivel parancsot kapott, de nem teljesítette, nem ölt meg.
/Mosolyogtam a lányra, nehogy azt higgye, hogy csak úgy meg támadott egy angyal. De azért remélem, hogy nem lesz még egyszer ilyen, hogy valaki oda jön hozzám és azt mondja, hogy "meg kell, hogy öljelek"./
-Azért az nem volt olyan jó, hogy csak úgy ide küldenek egy angyalt, hogy öljön meg, nem tudtam mire vélni a dolgot hirtelen.
/Vakartam meg a fejemet. Észre vettem egy lyukat a járdán, szólok is neki, hogy nehogy fel bukjon benne./
-Vigyázz, ott egy lyuk nem messze mögötted, nehogy el ess benne.
/Figyelmeztettem még időben Lucyt a járdán tátongó tenyérnyi úthibára mutatva./
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Nov. 16, 2011 8:18 am

- Köszi!
/Mondom. Megfordulok. Átlépem a lyukat./
- Ó.. az baj.
/Mondom szomorkásan. Pedig jó lett volna tudni a nevét./
- Jó mindegy. Pedig legalább tudtam volna, kit kell leszidni.
/Nevetek. Aztán megint elkomorodom. Szégyellem magam az miatt, hogy csak úgy rárontottak. Semmi közöm sincs hozzá. Az az angyal is csak a "munkáját" végezte...de akkor is./
- Sajnos ez ilyen. Nem tudom miért küldték rá... ha "ártatlan vagy. Azt hittem csak azokat kell megölnünk akik valamilyen rosszat tettek az emberek ellen.
/Ennyit az angyalokról... most csalódtam... Nem messze már a falu házainak fénye látszik. Apró kis ablakocskákon szűrődik ki a fény. Hát itt volnánk.. Nemsokára a Fogadóhoz érünk./
- Jó volt ez a nap! Örülök, hogy találkoztunk! Így már jobban ismerem a démonokat.
/Zsebembe dugom a kezem. kerülgetem a lyukakat a járdán./
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Nov. 16, 2011 8:41 am

-Felesleges lenne le szidnod, jó fej volt.
/Védem az angyalt, mert tényleg elég korrekt volt velem./
-De azt én sem tudom, hogy miért küldték rám.
/Gondolkodtam el rajta./
-De most már innen nem kísérlek tovább, szerencsés utat továbbra is, remélem még találkozunk.
/Kezdem a búcsúzást a lány irányába, mert innen most már kettő irányba megyünk tovább./
-Szia, remélem még találkozunk.
/Mosolyogtam a lányra és le fordultam az egyik sötét kis sikátor felé./
Lucy Clarke
Őrangyal
Lucy Clarke

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Nov. 16, 2011 8:53 am

- Én is remélem! És mint barátok!
/Vigyorgok rá. Ha bármelyikünk kapna ezért a délutánért... Nem lenne jó. De csak nem baj. Nem kell mindenkinek nekimenni. Ahhoz képest ahogy indult a beszélgetés. Végül nem lett belőle balhé. Hála égnek!/
- Szia! Jó szórakozást!
/Intek utána. Megvárom, míg eltűnik a sikátor sötétjében aztán én is tovább indulok. Egyedül hosszúnak tűnik az út. Látok pár embert az utcán. elbotladozik mellettem egy részeg fickó. Rá nézek, majd belépek a Fogadó ajtaján A fogadó hangulata még jobb kedvre derít. Vigyorogva lépem át "otthonom" határát.

*Köszi a játékot! Very Happy
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Lucy & Roy elhagyatott házban   Lucy & Roy elhagyatott házban - Page 3 I_icon_minitime

Lucy & Roy elhagyatott házban
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Tyros & Lucy
» Jazz és Lucy
» Marcel & Lucy
» Tyros & Lucy "háztető"
» Noah Berger - Lucy Clarke mk.

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Alika Fogadója :: A Fogadó :: A Föld szintje :: Falu :: Elhagyatott ház-
Ugrás: