Néhány apróság |
Alika Fogadója
Fórum alapú szerepjátékos oldal,
ahol 7 különleges faj közül választhatsz,
illetve lehet emberi karaktered.
Nincs megszabva, hány játékod lehet egyszerre,
viszont ne vállalj be többet,
mint amennyire heti legalább egy
hozzászólást írni tudsz!
Légy kedves és tartsd be a szabályzatokat,
próbálj beilleszkedni a közösségbe
és érezd jól magad!
|
Az oldal legfontosabb részlegei |
× karakter regisztrációjához kitöltési segédlet ×KATT×
× fajok és elemek leírásáért ×KATT×
× avatarképed regisztrációjához ×KATT×
× ha kész a karakterlapod, jelentkezéshez ×KATT×
× itt találod a szintlépés ponthatárait ×KATT×
× séma NJK-k készítéséhez ×KATT×
× hírekért és újdonságokért ×KATT×
× és végezetül, ha kérdésed van ×KATT×
|
Top posting users this week | |
Legutóbbi témák | » A Galaxis HódítóiSzer. Ápr. 18, 2012 11:30 pm by Vendég » Lucy & Tyros - hegy-völgy, elhagyott motelSzer. Márc. 21, 2012 6:15 am by Lucy Clarke» Noah Berger - Lucy Clarke mk.Szomb. Feb. 25, 2012 11:53 am by Lucy Clarke» KarakterkeresőSzomb. Feb. 25, 2012 10:07 am by Larielle C. Seaden» Nia & Marcel, hídfőPént. Feb. 24, 2012 9:16 pm by Marcel Escorpius» Alika & Jasen /+18/Pént. Feb. 24, 2012 9:00 pm by Alika Scarlett O'Neil» Breaking DawnSzer. Feb. 15, 2012 8:54 am by Vendég » Szellem HajóSzer. Feb. 08, 2012 7:19 am by Vendég » Roy-Ally-MarcelPént. Feb. 03, 2012 10:44 pm by Marcel Escorpius |
Társoldalak |
|
|
| Roy & Tyros | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Roy Mustang Staff - démon
Szintlépés-pontszám : 202 Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Oct. 09.
| Tárgy: Roy & Tyros Hétf. Nov. 07, 2011 8:39 am | |
| A Városliget a város egyik ékessége, szép, rendezett nincs rá panasz, nagy gondot fordítanak a gondozására. Különféle szép fák és növények láthatóak, tiszta a levegő is, nem ér el a város bűze erre a szép helyre. Ki kövezett járda szolgál a közlekedésre, mellette padok ahol akárki élvezheti a természetet. Tökéletes hely ez a természet barátoknak.
| |
| | | Roy Mustang Staff - démon
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Hétf. Nov. 07, 2011 9:01 am | |
| Tyros Arcael Nott
/Sötét van, nem sokat lehet már látni itt a ligetben. Nem tudom magam sem, hogy miért jöttem ilyenkor ide, talán csak szét nézni. Nincs jobb dolgom, ezért leültem az egyik padra és nézek ki a fejemből. Nem látok senkit sem a közelben, egy lélek sincs, az emberek már ilyenkor alszanak, csak én vagyok bolond, hogy ilyenkor ide jövök./
| |
| | | Tyros Arcael Nott Vámpír
Szintlépés-pontszám : 122 Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Oct. 22.
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Pént. Nov. 11, 2011 4:55 am | |
| / Unott fejjel járom a várost ezen az éjszakán, két kezem a zsebeimbe dugom. Már tudom, hogy akárkivel fussak is össze, biztosan hajba kapok vele. Vagy legalábbis a hajába kapok. Szerencsétlen módon épp egy már ismerős fejet pillantok meg nem olyan messziről. Igyekszem elkerülni, de nem megy, arra fordulok és megyek tovább. Majd legfeljebb nekimegyek. Úgysem szeretjük egymást amennyire tudom. /
| |
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Szomb. Nov. 12, 2011 5:00 am | |
| /Még mindig a padon esz a fene, mikor meg látok egy alakot aki felém sétál ezen a szép helyen. Nem tudom ki lehet az, de elég ismerős egy "ember", remélem nem pont most támad kedve verekedni. De ahogy még közelebb ér látom ki is ő, na ennek most nem nagyon tudok örülni, de ez van. Úgy csinálok mint aki észre sem veszi, hátha ő sem ismer fel engem, és el megy mellettem amerre akar. Nem is nézek rá, így ha véletlen meg is szállta a jóság és én nem köszöntem neki, akkor tudjam azt mondani, hogy "bocsi nem vettelek észre"./
| |
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Szomb. Nov. 12, 2011 5:06 am | |
| Lépteim egyre inkább az alak felé visznek, aki még mindig egy padon ücsörög. Megállok előtte, lábammal nagyot toppantok, miközben két karom magam előtt összefonom. - Nocsak, nocsak, kit látnak szemeim. Megvillantom felé fogaimat. Az este kedvez nekem, erősebb vagyok ilyenkor, mint bármikor egyébként. - Nem, mintha annyira nagy lenne a viszontlátás öröme, de azért emeld fel szépen a formás kis segged és üdvözöld a régi barátot!
| |
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Szomb. Nov. 12, 2011 5:47 am | |
| /Már ide is ért és meg is állt előttem, már csak ez hiányzott./ -Az ember mindig jobbat vár./ /Mondtam kicsit halkabban és unottan. Fel nézek rá, a szemébe nézek, aztán vissza előre és fel állok lássa, hogy nem vagyok bunkó mint ő./ -Hát azért neked illett volna előbb hozzám vágni egy helót, de mindegy. /Nézek rá, várom erre vajon mit mond, de azért folytatom./ -Akkor én kezdem. Heló! /Mutatom neki, hogy mit kellett volna ezt előbb meg tennie. Aztán mondom tovább./ -Örömöt inkább hagyjuk ki ebből, mert szegény el sírja magát ha téged meglát. /Ha már ő kóstolgat, én is azt teszem vele./
| |
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Szomb. Nov. 12, 2011 6:20 am | |
| Önelégült mosollyal a fejemen nézek rá. - De az ember nem kapja azt amit vár, te pedig amúgy sem vagy ember, kisöcsi. Vigyorom nem hagy alább, csak komolyodik. - Hát hello, ha másképp azt hiszed észre se vesznek. Végtére is, igazából jól hiszed. Csak láttam a nagy sötétségben egy még sötétebb foltot, gondoltam, megnézem, mi az. És te voltál. Az örömöt is emlegeti, mintegy megszemélyesíti. Most komolyan, mit hisz el? Megfogom, belenyomom az arcát egy vödör vízbe és már ki is hűlt, szaladhat haza vagy ahová akar. Ennyiből jó, hogy itt találkoztunk. - De legalább rám reagál az öröm, ha már ilyen félelmetes vagyok.
| |
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Szomb. Nov. 12, 2011 6:33 am | |
| /Nézem azt a mániákus fejét, olyan mint valami beszólogatás őrült szellemileg le épült egyed./ -Az lehet, hogy nem vagyok ember, de te mintha gyakorolnád otthon a beszólogatást. /Nézek azóta is komolyan rá, nem hatnak meg az ilyenek./ -Észre vettelek, de látom téged meg nem tanítottak meg köszönni. /Hihetetlen, hogy pont engem tudott ez meg találni, el tudtam volna jobb idő töltést is képzelni./ -Rám nem nagyon reagált az öröm amikor meg láttalak. /Sóhajtottam egyet./ -És csak engem jöttél ide fárasztani, vagy van egyéb dolgod is velem, vagy tőlem függetlenül. /Kérdezek már rá, mert ez kíváncsivá tesz, meg akkor úgy készülök./
| |
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Szomb. Nov. 12, 2011 6:46 am | |
| - Nincs igazán gyakorlatom benne, ez genetika vagy ösztön ki tudja. Nevetek. - Vagy jobban esne hallani, hogy a tükör előtt gyakorolom? De hát nem, mivel nincs tükörképem aki hallgassa, úgy nem izgalmas. Már sóhajtozik itt, én meg csak nézem vigyorogva, karba tett kezekkel. Nem nagyon tudom, mit is akarjak tőle tulajdonképpen. Semmi dolgom, és nem ő a vacsorám, az száz, mert mindent azért én sem veszek a számba. - Fárasztalak, ha hagyod, jobb ötletem egyelőre nincs, de szólj ha neked akad.
| |
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Szomb. Nov. 12, 2011 6:57 am | |
| -Annak nagyon tudok örülni, hogy beléd van kódolva ez az erély. /De legalább most már nem akar annyira szájkaratézni, ennek most kifejezetten tudok örülni. Közben vissza ültem a székre, mert nincs kedvem itt állni, ha van mellettem ülőhely./ -Hát én azt nem tudhatom, hogy te hányszor szoktál tükör előtt állni bármilyen okból. /Már nekem is a szám szélére kisebb mosoly húzódik, mert ez jó volt amit mondott./ -Akkor értem a gondolat menetedet, elég érdekes egy gondolkodás mód. /Vigyorgok, mert feltételezem, hogy úgy is vissza fog kérdezni./ -Nekem nincs ötletem, mert én csak sétálgattam a környéken és ide hozott az utam, gondoltam le ülök kicsit. /Mesélem el neki az okot amiért ide jöttem, hagy örüljön./
| |
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Szomb. Nov. 12, 2011 7:07 am | |
| - Na ha már így kényelembe helyezkedtél, én is megteszem. Bár sok jó modort te se tanulhattál, ha már nem kínálsz hellyel, öregem. Leteszem magam mellé a padra és két kezem ölembe ejtve a könyökömre támaszkodok mindkét térdemen. Fejjel felé fordulok. - Én meg vacsorázni indultam volna de nem téged akarlak veled eleget szívózom így is. A tükrös dolgot talán nem egészen fogta fel, de most nem törődök vele. - Tudod a Mag azt diktálná legyünk jóban, te meg én. De ez nem lesz így. Szívesen egy hordó hideg vízbe nyomnám a fejed, csak most épp nincs itt egy sem. Tök ártatlan kérdés: nem megyünk el a tóhoz gyönyörködni a vízben meg a kacsákban? Elröhögöm magam. Még, hogy ártatlanság...
| |
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Szomb. Nov. 12, 2011 7:23 am | |
| -Nem mondtam, hogy ne ülj le. Meg azt sem mondtam, hogy én olyan illedelmes vagyok, csak én szoktam köszönni. /Tud fárasztani ez a tag./ -Nagyon örülök, hogy nem engem akarsz le szívni. /Felé fordítom a fejem és gúnyos vigyort vágok neki./ -Tudod amit a mag diktál én azt általában be is tartom, de mondjuk az elég érdekes "ember" aki veled jól ki tud jönni. /Nézek közben folyamatosan, mert azért elég közel van hozzám, hogy meg tudjon elég könnyen sebezni ha nem figyelek./ -De mivel nincs a közelben túl sok víz így ezt csúnyán el rontottad. /Nevetek egy rövidet rajta, de nem hagyom, hogy csak úgy beszólogasson./ -Vagy ha nincs ember a közelben akkor kacsát eszel ? /Ismét gúnyosabban vigyorgok felé./ -Én is szívesebben eszek kacsát, csak én sütve.
| |
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Szomb. Nov. 12, 2011 7:29 am | |
| Nagyon elszontyolodott képet vágok. - Szóval szó se lehet róla, hogy a tóhoz menjünk? Elröhögöm magam, amikor elkezd a kacsáról hadoválni, ez már nekem is fáj, nekem is sok lassan. - Hát igen öcsi, lehet inkább a kacsát szívom le, mint téged, de ez attól is függ hogy értelmezzük a kifejezést. Azért az a pénz nincs, amiért... Megint kitörök röhögésben. Oké, szerintem 1-1. - Nem kell velem ki is jönni, elég, ha bemegyünk, öcsi. Te ott is maradhatsz ha akarsz, és még segítek is benne. Mondom, látogassuk meg a tavat, olyan szép a vize ilyenkor este. És igen, a kacsák is...
| |
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Szomb. Nov. 12, 2011 7:40 am | |
| -Hát én nem ilyenkor szeretnék fürödni. /jegyeztem meg vigyorgás nélkül./ -Váljék egészségedre a kacsa leszívása, de most nekem nincs kedvem vízben gyönyörködni és kacsát szívogatni. /Nevetek, mert roppant nevetséges ez a gyerekes oltogatás./ -Hová akarsz te be menni ? /Nézek rá kérdően, mert ezt most nem értem./ -Te nagyon szereted a tavat ha ennyit tudsz róla beszélni. /Majdnem máshogy fogalmaztam meg a mondatomat, de aztán még sem, hogy lássa, hogy én tudok értelmesen beszélni./
| |
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Szomb. Nov. 12, 2011 7:51 am | |
| - Én nagyon. Kínomban röhögve rázom a fejem. - Figyelj öcsi maradjunk annyiban, hogy ha sokat ülök még itt veled megéhezek és akár leszívlak téged is. Szemeimet összeszorítom - abba kéne hagyni a fojtott röhögést. Nem annyira megy. - Azért megnézném, ahogy én szívogatlak téged, te meg a kacsát. Szerintem mégiscsak megérné elmennünk a tóhoz, vagy legalább be valami nagyon sötét helyre, ahol nem érzed égőnek, ha egy magamfajta jóképű vámpír leszív. Felállok. Nem bírom tovább hallgatni magamat, arcom két tenyerembe dörzsölöm. Ez kész. Ideje a röhögést megszokni...
| |
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Szomb. Nov. 12, 2011 8:16 am | |
| -Hát inkább ne szívj le. /Félig röhögve meghökkent pofát vágok neki, de nem nagyon tudom vissza fogni a nevetést ezért az dominál inkább a képemen./ -Hát nem mondtam, hogy kacsát akarok szívni. /Már fáj a röhögés, mi lesz még később./ -Meg veled sem akarok sötét helyre menni. /Megint furcsán nézek rá, lassan kételkedem a nemi hovatartozásában./ -És a tóhoz sem akarok még mindig menni, mert nincs ott keresni valóm.
| |
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Szer. Nov. 16, 2011 7:45 am | |
| Ha van, ami beteszi nálam a kiskaput, az a "nem akarok". Nálam nincs olyan, hogy ki mit akar. Itt csak az én akaratom számít, ezt még Alika is elismeri, habár időbe tartott betanítani rá. Tekintetem sötéten villan, balom ökölbe szorul. Jobbommal szeretnék egy határozott ütést bevinni, vagy mondjuk a nyakára szorítani, kivételesen azonban igen józanul tudok viselkedni. Nem teszek ilyesmit, inkább ökölbe húzom másik kezem ujjait is. - Figyelj, hagyjuk a poénkodást. Igazából egyáltalán nem jó a humorom. Ahogy persze fenyegetőzni sem szeretek... De még mindig inkább azt, ha muszáj.
| |
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Szomb. Nov. 19, 2011 8:10 am | |
| Én élveztem ezt a kis "játékot" de ő úgy látom meg unta, hát elő fordul az ilyen. Látom, hogy a keze ökölbe szorul, nem nagyon tud érdekelni, az ő ütését fel fogja a bőröm keménysége./ -Oké főnök, beszélgethetünk komolyan is. /Most inkább nem szólok be neki, hátha végre el megy és itt hagy végre békében. Azt nagyon tudnám neki díjazni, mert nem vagyok oda az ilyen beállítottságú egyénekért./ -Te jöttél ide sziporkázni nekem, de hagyjuk a viccelődést. /Miért szólaltam meg ? Ez itt fog maradni és engem fog szórakoztatni egész éjszaka./
| |
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Hétf. Nov. 21, 2011 4:43 am | |
| Nem nagyon van már kedvem mosolyogni, vigyorogni, de mégis elnevetem magam ennek a kihagyhatatlan magas labdának az észrevettén. - Figyi, kistesó, ha kéket meg zöldet fogsz látni, az nem a sziporkám lesz, de ezrszer inkább valami más. Ha nem akarsz a tóhoz jönni, idehozom neked a tavat, okézsoké? Szemeim villanásával mérem fel a környéket. Nem több, csak egy kis rég épült madáritató van a közelben, benne némi esővíz. Kinyújtott karommal hívom magamhoz, ám "véletlenül" elengedem a mozdulat felénél, és a körülbelül harminc centi átmérőjű vízsugár a kis démon arcába csapódik, ha nem elég gyors hozzá, hogy tegyen ellene valamit. Most megnézem, erre mit reagál, de mielőtt hirtelenkedni kezdene, már fürkészem a környéket további vízért.
| |
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Hétf. Nov. 21, 2011 6:58 am | |
| /Már tényleg nagyon fárasztó kezd lenni ez a tag, nincs már kedvem hozzá sokáig, nem igaz, hogy nincs jobb dolga./ -Nyugodtan hozd ide a tavat, de mire meg teszed én már nem leszek itt. /Nevettem a képébe jóformán, mert már nagyon tele van vele a poharam./ -Inkább menj és inkább játssz azzal amivel egyidős vagy. /Mondtam neki ezt már én is indulatosabban, mert már elegem van a gyerekes "idehozom a vizet" hülyeségéből. Mikor észbe kaptam egy kisebb tömeg víz akart képen vágni, jó reflexemnek köszönhetően ki tudtam kerülni a nagy részét, de egyáltalán nem tetszett ez a kis manőver amit ez itt nekem bevállalt. Ránézek a Vámpírra egy kicsit lemondóan./ -Nem tudom ki fog innen törött nyakkal el menni, de nem én.
| |
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Kedd Nov. 22, 2011 3:27 am | |
| Egyrészt azt hiszem, nem veszi észre, hogy szándékosan hergelni akarom, másrészt pedig gyanítom, hogy egyre jobban halad a terv. Hihetetlen, hogy csak áll, kikerüli a vizet, mondhatni, pazarolja az éltető erőt. Mondanám, hogy én pöccenek be mindjárt, ha ez még egy darabig így megy, de inkább hanyagolom ma a mérgelődést, árt a hibátlan vonásaimnak. Látom a fején, hogy bosszantom, hát tekintetemmel próbálok újabb adag vizet keresni. Nem is olyan nehéz ez. Hála a képességeimnek, az már minden esetre, megy, hogy a kevés vízből többet csináljak, de most ez van csak – egyik tenyerembe köpök, majd gyors mozdulattal húzom el oldalra a kezem, és a vízmennyiség máris gyarapodni látszik. Egész kötélhágcsószerű folyam lebeg előttem, mely a gondataim vezérletével sietve kanyargózik a démon lábai körül, mint valamiféle kígyó. Arcomon mosoly terül szét, ahogy a víz a lábait egészen szorosan körbeveszi, mintegy lefogja. - Nos, tesó, és most mi a teendő? Mert ez bizony Vízbéklyó! Szereted a vizet?
| |
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Kedd Nov. 22, 2011 10:27 am | |
| /Látom rajta, hogy nem zavarja az indulatom ez nekem egyáltalán nem tetszik, nem fogom sokáig húzni agybaj nélkül, de akkor nem marad semmi sem állva ezen a szép helyen. Látom, hogy csak nézelődik, mint egy óvodás, még a tenyerébe is köp egy szépet. Rá jöttem, hogy nem hülye annyira, mert a köpetből csinál vizet./ -Na szépek vagyunk, saját erődből nem telik? /Kénytelen vagyok oltani, mert ezzel kicsit lejjebb vezetem a felgyülemlett feszültséget. Közben a lábamra tekeredik a nyála, ez sem tud annyira tetszeni igazából./ -Látom gyáva vagy a szemtől szembeni ökölharchoz, ilyen egy féreg nem sok akad a világon. /Mondtam, közben rá és a kötelére fintorogva néztem. Az idegesség kezdi a testem átjárni, nem volt ehez ma ezen a nyugodt helyen kedvem ilyen szép éjszakában./ -Mosolyogj csak ameddig még nyugodt vagyok, ha tovább szórakozol biztos, hogy ott törlek ketté ahol a legvastagabb vagy! /A fejem is már ideges képet vág, a lábamat nem nagyon tudom mozgatni, mert ez a vízkötél elég erős egy valami. A szemeim mivel sötét van a jellegzetes fényükben világítanak, világító szemekkel nyugodt képpel ránéztem az ellenfelemre, ez nem a legjobb amit tehetek, de felszínre jött bennem a kegyetlen, gonosz démon. Amíg a kötél csak a lábamat járta át én addig gyorsan előkaptam egy bontatlan tele doboz hosszú 100'-as cigarettát, kibontottam, a papírját látványosan eldobtam magam mögé. A számba vettem egy szálat és egy vihargyújtóval meggyújtottam, bele szívtam egy nagyot a dobozt, a gyújtót gyorsan el tettem, a cigit megfogtam./ -Na most mi lesz? /És ezzel a kézben tartott cigit fordítva vettem be a számba miután lehamuztam, és most a lábamon a kötéllel, a szemeim sárgán világítanak és ezzel várom mit fog lépni a következőekben. Még egy fél percem van arra, hogy a cigi épen ki tudjon jönni a számból, még jó, hogy be tanultam ezt a trükköt, mert így nem nagyon lehet el oltani a cigit anélkül, hogy ne jöjjön a közelembe, és ha a számban van azzal már sokkal nagyobb az esélyem a hatékony visszatámadásra, de azt ne várja meg./
| |
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Szer. Nov. 23, 2011 4:26 am | |
| Ez már egyenesen gáz – én a nyálammal játszom, ő mindjárt lenyeli a cigijét? Igazából a legjobban akkor járnék, ha megfosztanám a gyújtójától, de messze még a lépéselőny, egyelőre ugyanis, akárhogy vigyorgok égnek-világnak, a tüzecskétől kellene megszabadítanom őt, tőle meg a világot, de hamar. Nem, mintha értenem, vagy érteni akarnám ezt a kis ellenségeskedést, de annyira nem zavar, hogy tulajdonképpen egyfelől származunk. Sőt, örülök, hogy nem ott akadtunk össze, mert akkor sokkal több tüzet is a magáénak tudhatna, mint így. A terep az én oldalamon játszik, ebben nem kell csalódnom, történjék bármi. A problémásabbik kérdés a cigaretta. Esküszöm, amit csinál, már majdnem röhejes... - Te, én nagyon élvezem azt is, ha kussba’ vagy, ugye értesz, öcsi? - kacsintok rá minden normális, etikus és kedves kis lénydarabot messzire hajítva magamból. Most a gonoszság ideje van. „It’s about time to kill.” – persze ez némileg azért túlzás. - Mi az, hogy mi lesz? Gondolom, megoldod, hogy ne kapj füstmérgezést, de azért remélem, szétég a rohadt nyelőcsöved így, emberi alakban. Szemfogaim villannak. Igazából csak a két kezét kéne elraknom, míg a nyakának ugrok, aztán, ha bírja, kiverheti a fogaimat. Ha elérném az ütőereket a nyakán, attól kezdve sokkal egyszerűbb lenne minden, mert minden korttyal erősebb lennék, és ő gyengébb. Ez a terv azonban egyelőre terv marad. Még egyet a markomba köpök, nem érdekel, hogy neki nem tetszik a dolog. Eltöprengek, mit is kezdjek a tenyeremben száguldozó friss kis vízcseppel. De jó lenne, ha a vére lenne... Az utolsó csepp vére! - Haver, most komolyan, ez minden trükköd, vagy megpróbálsz esetleg szabadulni...? Én így tarthatlak, míg kihűlsz... Ez ugyan hazugság, de neki nem kell tudnia.
| |
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Szer. Nov. 23, 2011 6:32 am | |
| /Fel húztam a szemöldökömet, ránézek még mindig ugyanolyan, mint eddig. Már megint a tenyerébe köpköd, nem tetszik ez nekem. A nyelvemmel a cigit kifordítom a számból és most már a normális helyzetében világít ismét a képemben, bele is szívtam egy nagyot, csak úgy világított a parázs./ -Hát el hiheted én mennyire élvezném ha te tennél már lakatot a beszélőszervedre. /Nem tudom igazából, hogy miért is fárasztjuk itt egymást, de ez elkerülhető lett volna, ha csak köszön és el is hordja magát. De mivel nem tette meg ezért valami itt történni fog, sajnos a cigaretta már ég ami nekem ad vagy öt percet a támadásra./ -Csak kivételes alkalmakkor veszem elő ezt a mérget. /Pillantok a cigarettára ami a számban figyel, szépen világít, nagyon tetszik, de nem nézem sokáig, mert az ellenfelet kell néznem. Közben kifújtam a beszívott adagot és gyorsan szívtam is rá még egyet./ -Nem tetszik ha fogságban akarnak tartani, ezért kénytelen vagyok tenni ellene. /A tüdőmben füst volt mikor mondtam ezeket a szavakat, tehát szépen áramlott is kifelé beszéd közben a számból./ -Nem vagyok a verések híve, de ha gondolod akkor ezen a te kedvedért változtatok. /Ahogy ezt ki mondtam a "fegyveremet" kivettem az ajkaim fogságából és ott tartottam a fejemtől nem messzire és egy határozott, hosszan tartó fújással és egy laza negyedfordulattal szét permeteztem róla egy kis tüzet (perzselés) leginkább a mellettem lévő szeméttárolóra, mert a nejlonzsák jól ég, de jutott az máshová is, még a földön egy pár száraz levél is begyulladt. A kuka hamar lángra kapott, serceg a szemeteszsák is ezt nem lehet csak úgy "el fújni", meg a cigi egy része, nem sok de még van benne egy-kettő slukk. A Tüzet megpróbálom minél jobban úgy irányítani, hogy az a lehető legtöbb mindent érjen és terjedjen minél gyorsabban. A maradékot, ami még van a szálból azt ismét be vettem a számba, és most már egy kis segítséggel vagyok, de a lábamon lévő "víz" még azért zavar./ -Tetszik? A tűz az felemészt mindent nem olyan mint a víz, ő nem válogat. /Mondtam el neki ezt a nem elfelejthető kis apróságot, legközelebb hátha észben tartja és nem játszik a tűzzel. A cigaretta el is fogyott, a zsebemből elővettem egy papírzsebkendőt, hozzá érintettem a még parázsló csikket és enyhe fújással a papír kis része parázslik, ezt a parazsat használom fel most. A kezemmel egy határozott mozdulattal egy tűzpajzsot húztam magam elé, hátha így el enged, mert sok értelme nem lenne a dolognak, mert csak állnánk egymással szemben. -Most akkor gondold át, hogy mi legyen! /Szólítottam fel a tűzfal mögül, az ellenfelemet és el dobtam a parírt a cigivel együtt./
| |
| Tárgy: Re: Roy & Tyros Pént. Nov. 25, 2011 4:04 am | |
| Elnevetem magam ezen a trükkön. Kezd undorítóvá válni a dolog. Amellett, most komolyan, gondolja, hogy félek a tűztől? Ha egyszer itt a víz nálam... Nem kenyerem a nap megmentőjének lenni, de még mielőtt feltüzelné az egész parkot, és valaki észrevenné a marháskodását, újabb vízmennyiségemből sugarat formálva eloltom a tüzet, most megint annyival kell gazdálkodnia, amennyi a szájában van. Egy szélgolyót formázok a másik kezemmel, azzal segítek a vízcseppeknek terjedni, és élvezettel nézem, ahogyan szinte semmissé teszem mindazt, amit az előbb elért. - Átgondoltam. Le vagy sz@rva a tábortüzeddel együtt, haver. Lehet, hogy a víz szelektál, de téged simán bevégezlek vele... És ha már a végeknél járunk, neked több lesz kettőnél. Vigyorral az arcomon nyújtom magam elé a tenyeremet már sokadszor, képzelem, mennyire élvezi a köpködés. Aztán lazán vállat vonok. - Meghívhatnál egy szálra. Bár gondolom, úgyis sajnálja tőlem. Mindegy, akkor ne adjon. Azért annyira nem fontos, nem halok bele. Én? Én már semmibe!
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Roy & Tyros | |
| |
| | | | Roy & Tyros | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| Ki van itt? | Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Kedd Okt. 22, 2024 6:55 am-kor volt itt.
|
Az oldal személyzete |
Az oldal személyzete:
Tulajdonos:
ALIKA Scarlett O'Neil /démon
Staff-tagok:
TYA Petite /vízszellem
ROY Mustang /démon
Keressétek bármelyikünket bátran!
|
Statistics | Összesen 17 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Elric Grassen
Jelenleg összesen 837 hozzászólás olvasható. in 87 subjects
|
|