Alika Fogadója
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alika Fogadója

Fórum alapú szerepjátékos oldal, ahol hétféle lény valamelyikének bőrébe bújhatsz bele, vehetsz részt kalandokban, ismerkedhetsz, harcolhatsz és élheted ki a kreativitásodat!

KezdőlapKezdőlap  GalleryGallery  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Néhány apróság
Alika Fogadója
Fórum alapú szerepjátékos oldal, ahol 7 különleges faj közül választhatsz, illetve lehet emberi karaktered.
Nincs megszabva, hány játékod lehet egyszerre, viszont ne vállalj be többet, mint amennyire heti legalább egy hozzászólást írni tudsz!
Légy kedves és tartsd be a szabályzatokat, próbálj beilleszkedni a közösségbe és érezd jól magad!
Az oldal legfontosabb részlegei
× karakter regisztrációjához kitöltési segédlet
×KATT×
× fajok és elemek leírásáért
×KATT×
× avatarképed regisztrációjához
×KATT×
× ha kész a karakterlapod, jelentkezéshez
×KATT×
× itt találod a szintlépés ponthatárait
×KATT×
× séma NJK-k készítéséhez
×KATT×
× hírekért és újdonságokért
×KATT×
× és végezetül, ha kérdésed van
×KATT×
Top posters
Roy Mustang
Tyros & Roy fürdő I_vote_lcapTyros & Roy fürdő I_voting_barTyros & Roy fürdő I_vote_rcap 
Lucy Clarke
Tyros & Roy fürdő I_vote_lcapTyros & Roy fürdő I_voting_barTyros & Roy fürdő I_vote_rcap 
Alika Scarlett O'Neil
Tyros Arcael Nott
Marcel Escorpius
Tya Petite
Nia Collins
Gaia Asszony
Succubus Szivola
Jasen O'Conell
Top posting users this week
No user
Legutóbbi témák
» A Galaxis Hódítói
Tyros & Roy fürdő I_icon_minitimeSzer. Ápr. 18, 2012 11:30 pm by Vendég

» Lucy & Tyros - hegy-völgy, elhagyott motel
Tyros & Roy fürdő I_icon_minitimeSzer. Márc. 21, 2012 6:15 am by Lucy Clarke

» Noah Berger - Lucy Clarke mk.
Tyros & Roy fürdő I_icon_minitimeSzomb. Feb. 25, 2012 11:53 am by Lucy Clarke

» Karakterkereső
Tyros & Roy fürdő I_icon_minitimeSzomb. Feb. 25, 2012 10:07 am by Larielle C. Seaden

» Nia & Marcel, hídfő
Tyros & Roy fürdő I_icon_minitimePént. Feb. 24, 2012 9:16 pm by Marcel Escorpius

» Alika & Jasen /+18/
Tyros & Roy fürdő I_icon_minitimePént. Feb. 24, 2012 9:00 pm by Alika Scarlett O'Neil

» Breaking Dawn
Tyros & Roy fürdő I_icon_minitimeSzer. Feb. 15, 2012 8:54 am by Vendég

» Szellem Hajó
Tyros & Roy fürdő I_icon_minitimeSzer. Feb. 08, 2012 7:19 am by Vendég

» Roy-Ally-Marcel
Tyros & Roy fürdő I_icon_minitimePént. Feb. 03, 2012 10:44 pm by Marcel Escorpius

Társoldalak
Tyros & Roy fürdő Lsvt10

Tyros & Roy fürdő

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Tyros Arcael Nott
Vámpír
Tyros Arcael Nott

Szintlépés-pontszám : 122
Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Oct. 22.

Tyros & Roy fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Tyros & Roy fürdő   Tyros & Roy fürdő I_icon_minitimeHétf. Jan. 16, 2012 11:07 pm

- Oké – bólintok a szavaira. – Hát félni nem félek én sem, gondolhatod. Inkább nekik kéne tőlem. Lassan kajás is leszek, de majd megoldom a fürdőben. Ott biztos van választék – vigyorgok hűvösen.
Közben elindulok és gondolom, hogy ő meg követ. A fürdő nincs nagyon messze, de azért, hogy addig se unatkozzunk megkérdezem tőle, ami egy kicsit érdekel veled kapcsolatban.
- Te miféle démon vagy, hogy ilyen lazán mászkálsz és nem akarsz megölni senkit, meg hasonlók? Mármint egy kicsit furcsa ez nekem. Vagy már ne is lepődjek meg rajta, mi? – kérdezem furcsállva a dolgot.
Míg válaszol, szerintem pont oda is érünk és a fürdőház bejárata előtt állok meg magam előtt összefonva a két karomat.
- Na akkor be kéne menni. Végül is nyitva van. Próbálkozzunk így szemtől-szemben? – kérdezem laza csevegő hangnemben. – Max lesz pár áldozat. Mint már mondtam, nekem úgyis meg kéne vacsoráznom.
Teszek pár lépést a bejárat felé, de megvárom őt. Ő a békésebb ezért jónak látom most előre engedni. Lehet, hogy én szétcsapnék köztük durván, ha nem akarnak beengedni fürdeni.

Vissza az elejére Go down
Roy Mustang
Staff - démon
Roy Mustang

Szintlépés-pontszám : 202
Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Oct. 09.

Tyros & Roy fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tyros & Roy fürdő   Tyros & Roy fürdő I_icon_minitimeSzomb. Jan. 28, 2012 8:12 am

/Ránézek a vámpírra, az érdekes lesz ha itt nekiáll táplálkozni, de igazából nem az én dolgom, meg nem vagyok angyal sem, hogy ebben megakadályozzam. Nem szólalok meg, mert minek, inkább a kérdésére válaszolok, az úgyis érdekesebb mint egy vámpír táplálkozási szokásai./
-Sokan lepődtek már meg rajtam, úgyhogy te is nyugodtan ízlés szerint meglepődhetsz.
/Vigyorogtam miután kimondtam ezt a tényt./
-Egyébként magam sem tudom néha miféle vagyok csak annyit, hogy egy démon aki már nem akar rosszat.
/Fejtettem ki röviden a beállítottságomat ami a legtöbb esetben hihetetlennek és érthetetlennek gondolnak, ez ellen meg már nem tudok mit csinálni./
-Ölni meg még míg éltem sem volt szokásom, így most sem az.
/Sok dolgot elárultam magamról nem tudom miért, talán csak épp ilyen a kedvem. Közben meg is érkeztünk a fürdőhöz, ami nincs is messze a mi kis bunyózásunk helyszínétől./
-Ha már itt vagyunk akkor bemehetünk itt is, úgy látom hogy nincs senki a bejáratnál. Ez érdekes így hátha nem veszik észre, hogy bementünk, te meg majd megfoghatod magadnak az öltözőbe az egyik jó bőr kiszolgálócsajt.
/Indultam is el befelé az ajtón, még mindig nem látok senkit aki megállíthatna minket. Azt meg amit Tyrosnak ajánlottam remélem nem veszi rossz néven, mivel tényleg tud magának fogni áldozatot úgy, hogy az szinte senkinek fel sem fog tűnni. Ahogy elindultunk már be is értünk veszély nélkül a bejáraton ahol szintén nem volt egy alkalmazott sem, ott megállok szétnézek, közben megszólalok halkan./
-A női wc előtt is állhatsz őrt, nem tudom hol lelsz hamarabb élvezetre.
/Aztán indultam is tovább a férfiöltöző felé enyhe vigyorral a képemen, ami a mondott hülyeségeim miatt került oda./
Tyros Arcael Nott
Vámpír
Tyros Arcael Nott

Szintlépés-pontszám : 122
Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Oct. 22.

Tyros & Roy fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tyros & Roy fürdő   Tyros & Roy fürdő I_icon_minitimePént. Feb. 03, 2012 10:36 pm

Szóval nem akar rosszat. Furcsa, de megértem valahol. Én is csak unalomból vagyok ennyire hidegvérű és gonosz. Habár éppenséggel fel lehet dühíteni, de azt meg ne kívánja senki emberfia.
Szavai egész furcsák. Most komolyan elemezni akarja itt nekem az életét? Mert rohadtul nem érdekel. És ez még csak hagyján, de miért akar nekem tanácsokat osztogatni?
- Majd elém kerül valami jobb nő. Őrt állni nem akarok, elég uncsi, az tény.
Előre lépdelek. Nem hiszem, hogy a hely már zárva, de eddig senki. Elérünk a pénztárhoz. Unottan süllyesztem kezem a zsebembe.
- Adjon két jegyet - morgok az üveg túloldala felé a kis ablakon át. Kifizetem a kért jegyeket. Egyszer az életben mutassam már, hogy van nekem pénzem, csak általában nem szeretek zsebbe nyúlni érte, ha mindent, amit akarok, máshogy is megkaphatok.
a pénztáros csaj persze nem olyan jó, hogy rámozduljak. Bár ne nézzem, mi kerül a számba, igaz? Én azárt viszonylag válogatós vagyok.
- Na, a vendégem vagy. Húzzunk befelé.
Az öltözőbe érve döbbenek ám rá, hogy fürdőruha éppen nincs nálam. Mindegy. Marad a boxer. Ledobálom a ruháimat.
Ajánlott tartalom

Tyros & Roy fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tyros & Roy fürdő   Tyros & Roy fürdő I_icon_minitime

Tyros & Roy fürdő
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Roy & Tyros
» Tyros & Lucy
» Tyros & Sonja
» Tyros & Lucy "háztető"
» Cora Madison - Tyros Arcael Nott mk.

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Alika Fogadója :: A Fogadó :: A Föld szintje :: Város :: Liget- Fürdő-
Ugrás: