Néhány apróság |
Alika Fogadója
Fórum alapú szerepjátékos oldal,
ahol 7 különleges faj közül választhatsz,
illetve lehet emberi karaktered.
Nincs megszabva, hány játékod lehet egyszerre,
viszont ne vállalj be többet,
mint amennyire heti legalább egy
hozzászólást írni tudsz!
Légy kedves és tartsd be a szabályzatokat,
próbálj beilleszkedni a közösségbe
és érezd jól magad!
|
Az oldal legfontosabb részlegei |
× karakter regisztrációjához kitöltési segédlet ×KATT×
× fajok és elemek leírásáért ×KATT×
× avatarképed regisztrációjához ×KATT×
× ha kész a karakterlapod, jelentkezéshez ×KATT×
× itt találod a szintlépés ponthatárait ×KATT×
× séma NJK-k készítéséhez ×KATT×
× hírekért és újdonságokért ×KATT×
× és végezetül, ha kérdésed van ×KATT×
|
Top posting users this week | |
Legutóbbi témák | » A Galaxis HódítóiSzer. Ápr. 18, 2012 11:30 pm by Vendég » Lucy & Tyros - hegy-völgy, elhagyott motelSzer. Márc. 21, 2012 6:15 am by Lucy Clarke» Noah Berger - Lucy Clarke mk.Szomb. Feb. 25, 2012 11:53 am by Lucy Clarke» KarakterkeresőSzomb. Feb. 25, 2012 10:07 am by Larielle C. Seaden» Nia & Marcel, hídfőPént. Feb. 24, 2012 9:16 pm by Marcel Escorpius» Alika & Jasen /+18/Pént. Feb. 24, 2012 9:00 pm by Alika Scarlett O'Neil» Breaking DawnSzer. Feb. 15, 2012 8:54 am by Vendég » Szellem HajóSzer. Feb. 08, 2012 7:19 am by Vendég » Roy-Ally-MarcelPént. Feb. 03, 2012 10:44 pm by Marcel Escorpius |
Társoldalak |
|
|
| Lucy & Roy - Meleg-vizes medence | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Roy Mustang Staff - démon
Szintlépés-pontszám : 202 Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Oct. 09.
| Tárgy: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Hétf. Nov. 21, 2011 8:18 am | |
| A meleg-vizes medence jó hely azoknak akik egy kicsit el akarnak merülni a "forróságban".
A hozzászólást Roy Mustang összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 21, 2011 8:43 am-kor. | |
| | | Roy Mustang Staff - démon
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Hétf. Nov. 21, 2011 8:27 am | |
| /Éppen nincs kedvem le menni a pokolba, ezért fel kerestem ezt a jó helyet, ahol egész olcsón elég jó a minőség. Az utam rögtön a meleg-vizes medencéhez vezetett, mivel az a szándék vezérelt ide, hogy fel melegedjek. Csak egy fürdő nadrág van rajtam semmi több, nincsenek sokan most a medencében, mivel éjszaka van, szerencsére a hely éjszaka is nyitva áll mindenki előtt. Nyakig merültem a jó meleg vízben, nem tudok neki ellenállni, mert már eléggé kihűtött ez a földi hőmérséklet. Be van csukva a szemem és csak lazulok semmivel nem törődve./
| |
| | | Lucy Clarke Őrangyal
Szintlépés-pontszám : 162 Ekkor csatlakoztál hozzánk: : 2011. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Hétf. Nov. 21, 2011 8:51 am | |
| /Félúton meggondolom magam. Újra a "föld" felé veszem az irányt. Még régebben béreltem egy házat. De már jó rég nem voltam. Azt hiszem egy éve kb. Megint ki a sötét utcára. Gyorsan szedem lábaim. Nincs kedvem összefutni egy-egy "úriemberrel" aki épp most itta ki valamelyik kocsma italkészletét. "Haza" érek. Benyitok az ajtón felkattintom a villanyt. Szuper. A hálóba sietek. Előhalászok egy fürdőruhát a szekrény aljáról. Magamra kapom rá vissza a ruhákat. Beledobom az egyik törülközőt egy táskába. Bezárom a házat és az egyetlen éjjel nyitva tartó fürdő keresésére indulok. Lejárom, a lábam mire megtalálom. Nem sokan vannak, remélem nem feleslegesen jöttem el és Roy itt lesz. Belépek az ajtón. Megcsapja orrom a klórszag. Elfintorodom és az öltöző felé indulok.. És hol a nyavalyába találom meg? Gondolkozz... egy démon aki melegben, forróságban él az biztos nem megy hideg vízbe. Marad a meleg. Megtalálnom a medencéket. Egyik felett hatalmas gőzfelhő úszkál az lesz akk a meleg. Innen már nem nehéz megtalálni a fiút mert össz-vissz 4 ember ücsörög a vízben. Ahogy a víz hozzáér, bőrömhöz majdnem felvisítok. Éget. Óvatosan lépkedek a fiú mellé nem akarom hogy észre vegye./ - Búúú!! /Mondom halkan. Várom mit szól./
| |
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Hétf. Nov. 21, 2011 9:10 am | |
| /Még mindig élvezem a forróságot, szinte magamba vagyok fordulva az élvezettől, nem nagyon észlelem a külvilágot. Csak azt érzem, hogy a testemet elárasztja a forró víz. Addig élvezkedek rajta, hogy észrevétlenül ide surran egy ismerős, akivel nem is olyan régen találkoztam, meg próbált meg ijeszteni, nem nagyon jött össze, mert már elég régóta élek ahoz, hogy ne ijedezzek olyan könnyen. A csukott szemem kinyílik, és rá nézek mint egy most felébredt zombi, ettől valószínűleg könnyebb meg ijedni mint egy szótól./ -Szia Lucy rég találkoztunk. /Mondtam neki teljesen nyugodtan./ -Ezt még gyakorolni kell. /Mosolyogtam egy kicsit gonoszan./ -Mi a helyzet, te is jöttél nem kihűlni? /Nevettem egy rövidet, a viccemen. Rá néztem és várom a válaszát./
| |
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Kedd Nov. 22, 2011 7:23 am | |
| /elszontyolodom, mikor látom rajta nem ijed meg (sejtettem)/ - Jó gyakorlom... mostantól minden emberhez úgy fogok odamenni, hogy megijesztem. Legalább is megpróbálom. /Vigyorgok rá./ - Nem én csak... nem tudtam mit csinálni és gondoltam megkereslek és idegesítelek még egy kicsit. Ha nem baj! /Mondom és elnevetem magam. A víz nagyon forró kezem már tök piros ahol hozá ér. Nem kedvelem ezeket a helyeket./ - Hát itt nehéz is lenne kihűlni...Te hogy bírod. /Nézek rá kérdő szemekkel./ - Bocs nem szóltam! De miért hűlnél ki? /Gondolkozok. Egész közel hajolok hozzá./ - Szóval... a démonok kihűlnek itt?.. és kell, hogy felmelegedjenek. /Kezdem kapizsgálni a dolgot./ - Mi van akkor ha kihűltök és nem tudok újra felmelegedni? /Suttogom a fülébe. Ha meghallja valaki az első dolga az lenne hogy hülyének néz, a második az, hogy elkezd gyanakodni, hogy mi az igazság./ - Jó ígérem abbahagyom a faggatózást! /Nyakig elmerülök a vízben. Össze szorítom a fogam és szorosan lehunyom a szemem.
| |
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Kedd Nov. 22, 2011 8:40 am | |
| -Hát akkor hamar kiraknak az angyalok közül ha az embereket ijesztgeted. /Mondtam halkan és vigyorodtam el./ -Jól van, idegesíthetsz, de nem igazán zavar a jelenléted. /Jegyzem meg a lánynak, még örülök is, hogy nem egyedül kell itt ülnöm. De azt nem mondom neki, hogy én egész éjszaka itt fogok melegedni, mert lehet hogy nagyot nézne, mondjuk a szaunát még biztos, hogy meg fogom nézni./ -Hát nem szeretnék kihűlni, mert szeretek élni. /Ezt is halkan mondtam, mert nem kéne meghallania senkinek sem, hogy én kihűlök a föld szintjén. Meg nem kéne az sem, hogy hülyének nézzenek vagy hasonlók, mert rontaná a rólam alkotott képet./ -Hát az én fajtám ezen a hőmérsékleten egy idő után kihűl, és akár meg is hal. /Magyaráztam el jobban Lucynek, de ezt aztán extra halkan súgtam a fülébe, mert ez is elég bizalmas információ./ -Nyugodtan kérdezz, amit nem akarok azt nem fogom elmondani. /Nyugtattam meg vigyorogva, lehet, hogy egy kicsit bunkó megjegyzés volt, de néha ilyet is kell. Meg legalább most nem hazudok ezzel a kijelentéssel, nem is szeretek hazudni, de van amikor kénytelen vagyok, mint mindenki./
| |
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Szer. Nov. 23, 2011 6:47 am | |
| - Ne félj nem fognak kirakni... Ennyi szerintem még belefér. Amúgy is csak poén! Nem szándékom mindenkire ráhozni a frászt. /Széles vigyor ül arcomra./ - Csak te vagy ilyen "szerencsés"... /Vigyorgok még jobban./ - Óóó! Most már értem. /Bólintok. Újabb kérdés fogalmazódik meg./ - Mindenki... aki odalenn él ugyan így kihűlne, ha nem vigyázna? Vagy csak a démonok? /Lebukok a víz alá... ne csak a karjaim meg a lábam égjen már le hanem az arcom is...Nem volt jó ötlet. Prüszkölve és sziszegve jövök fel a víz alól. Megdörzsölöm szemeim. Háhh! Látok!/ - Szerinted mások is vannak most itt, akik nem emberi lények? /Körbe nézek. Mintha csak kapásból rá lehetne jönni, hogy ki micsoda./ - Kíváncsi vagyok hány halhatatlan gondolja most ugyanezt itt. Hogy, hány éhes vámpír gondol most arra, hogy milyen jól meg tudna itt vacsorázni valakiből... /Ez nem volt vicces, nem is annak szántam mondjuk. Na, jó félig. Nem repesnék az örömtől, ha itt bárki egy... egy pióca étlapján végezné.
| |
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Szer. Nov. 23, 2011 7:21 am | |
| -Én is csak vicceltem. /Nevettem egy keveset, mert én sem gondoltam komolyan./ -Hát köszönöm, hogy szerencsés lehetek. /Vigyorogtam, és azután én is lemerültem egy rövid időre a forró víz alá./ -De jó a víz. /Jelentem ki nem túl hangosan, de azért sokan hallhatják, mert semmi titkos nem volt benne. De nekem ez nagyon optimális hőmérsékletű víz, nagyon örülök, hogy végre átmelegszem újra, és nem kell lemennem a pokolba./ -Mindenki, aki az ottani hőmérséklethez van hozzászokva. /Magyaráztam neki halkan ezt a kis egyszerűséget, mondjuk van olyan lény aki nem hűl ki semmilyen körülmények közt sem, de ő alapból csak lent tartja magát, mert az az ő birodalma./ -Nem tudom, de szerintem nem csak én fedeztem fel ezt a helyet. /Ezt is halkan tettem hozzá a mondanivalóimhoz, nem szeretnék most sem lebukni, meg semmi hasonlót./ -Nem hiszem, hogy akármelyik is pont egy ilyen nyilvános helyen akarna táplálkozni, de persze ki tudja. /Mondtam halkan aztán mosolyogtam egy kicsit ijesztőbben a lányra./
| |
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Csüt. Nov. 24, 2011 6:21 am | |
| /Ez a mosoly nem tetszik nekem. Rémülten nézek rá. Persze csak poén. Eszem ágában sincs megijedni. Nem arra neveltek./ - Ha rajtam múlik nem lesz esélye! /Vigyorgok büszkén rá. Nem sok esélyem lenne egy vámpírral szemben, de mégis csak őrangyal vagyok. Természetes, hogy mentem, akit lehet. És talán Roy is besegítene./ - Te mit szólnál, ha összefutnál egy ismerőssel.. odalentről? /Szívesen ismernék meg olyan "embereket" akik odalent élnek de nem akarnak mindenki elpusztítani, hanem ugyan ilyen kedvesek mint Roy. ÉS normálisan lehet velük beszélgetni és nem ellenséget, vagy vacsorát látnak mindenkiben, aki él és mozog./ Vagy ellenséggel és mondjuk, annak elborulna az agya és meg akarna téged ölni. /Lesütöm a szemem és vigyorgok tovább./ - Bocsi! "Nagy" a fantáziám. /Vannak még ilyenek egyáltalán azon a két személyen kívül, akit ismerek?... Biztos vannak! Gyorsan felejtem ezeket a gondolatokat. Várom Roy mit válaszol./ - Ha nem azzal a szándékkal jönne ide, hogy kinyiffantson valakit én szívesen kifaggatnám őt is. /Nevetek./ - Na jó... nem.
| |
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Csüt. Nov. 24, 2011 7:18 am | |
| -Hát én az esélyeket egy kicsit máshogy látom. /Vigyorogtam a lányra, mert én tudom, hogy mire képes a fajtám és a többi odalent élő "szörnyeteg". -Aki olyan, az keresztbe lenyelne téged. /Nevetek egy rövidet, ezt nem lehetett kihagyni, de attól tartok, hogy tényleg így is lenne./ -Ne akarj túl sok alvilági lénnyel összefutni, mert nem tudod, hogy mire képesek. /Ezt már komolyan mondtam neki, hogy azért érezze, hogy nem lenne túl jó ötlet játszani a tűzzel. Azért a kérdésére is válaszolok, mert nagyon el kanyarodtam a témától./ -Hát ha én össze futnék valakivel az nem lenne túl jó, főleg még ha az ellenségem ráadásul. /Mosolyogtam a lányra./ -Elég nagy csetepatét rendeznénk valahol, az biztos. /Nevettem ismét egy kicsit./ -Ha meg azért jönne alapból, hogy megverjen akkor meg aztán főleg nem úsznám meg anélkül, hogy ki ne kelljen pofoznom. /Mosolyogtam gonoszan és magabiztosan./ -A fantáziával nincs baj, de mondtam, hogy inkább kerüld az az ismerkedést azokkal. /Nyomatékosítom komolyan Lucynek a felszólítást, mert hamar ott hagyná a fogát ha olyannal találkozik össze aki nem éppen kommunikatív alkat és még ráadásul éhes is./
| |
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Szomb. Nov. 26, 2011 5:10 am | |
| - Szóval így is úgy is "balhé" lenne. /nézek rá szúrós szemekkel, de közben mosolygok./ - De ha tényleg a barátod lenne. /Bólogatok, mint aki nem csak felfogta, hanem be is tartja a jó tanácsot./ - Ok! Értem.. kerülöm a Másvilág lényeit! De nem kell engem félteni. Tudok magamra vigyázni /Elvigyorodom megint. Eddig tudtam…de aztán ki tudja mikor hoz össze a sors egy olyan valakivel akivel szemben tényleg semmi esélyem sincs./ -… Jó azért van egy kivétel. Téged nem foglak kerülni. Tőled nem kell „félnem”. /Mondom elkomolyodva. Gondolataim a pad körül forognak, ami oly könnye vágott a falhoz. És millió darabra hullott szét a pad. Hogy akkor mennyire utálhatott, most meg itt csevegünk mintha mi sem történt volna. Gyorsan mosolyogni kezdek megint./ /Kezdem megszokni a vizet. Már nem éget annyira. A „füstfelhő” most még átláthatatlanabb. Egyedül lettünk a medencében. Szépen lassan mindenki kiment. Vajon elmúlt már éjfél? Vagy már hajnalodik? Ki tudja./
| |
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Szomb. Nov. 26, 2011 5:59 am | |
| -Hát erősen elképzelhető, hogy balhé lenne. /Vigyorgok közben./ -Mondjuk nem hülye egyik sem, hogy a földön felhívja a figyelmet magára. /Gondolkodom el a dolgon, nem valószínű, hogy sokan meg mernék kockáztatni, hogy kommandósok hada lője szét a fejét./ -Hát nem tudom, de azért túl bátor se legyél. /Mosolygok rá./ -Nehogy egyszer tényleg ráfázz. /Mosolygok tovább a lányra, nem biztos, hogy egy olyan helyzetben hagynák elmenni csak úgy./ -Hát ki tudja, hogy mi lesz. /kezdek rá ijesztően nézni./ -Lehet, hogy ha legközelebb találkozunk megeszlek reggelire. /Nevetem el magam, ezt már nem bírtam ki. Vettem egy nagy levegőt és le mentem a víz alá egy rövid időre, aztán fel jöttem./ -De jó a víz még mindig. /Élvezem a hőmérséklet, éppen ezért még egy jó ideig itt leszek, mert kell gyűjteni a hőt, sokáig szeretnék kószálni megint a városban. Szét néztem, a közelünkben már nincs senki, az egyik távolabbi medencében tempózik egy férfi, biztos, hogy nem démon, mert akkor nem úszna ilyen lelkesen a hideg vízben./ -Kíváncsi vagyok, hogy nappal mennyien vannak itt. /Tettem fel magamnak a kérdést, mondjuk nem is volt kérdés igazából./
| |
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Vas. Nov. 27, 2011 7:58 am | |
| - Jójó... ha nagyon úgy néz ki, hogy menten nekem esik elhúzok. Ígérem, nem húzom fel... még jobban. /Mondom vigyorogva. Szemem "forgatom". Nagy levegőt veszek és megpróbálom elfúni a gőzt. Már az orromig nem látok. Kezd zavarni. - Reggeli? Áh... nem vagyok én olyan finom. Legyintek egyet kezemmel. Kezem csíkot hagy maga után a gőzben egy pillanatig. - Nagyon megharagudnál, ha most magadra hagynálak két percre? Nézek Royra. Jól esne egy kicsit a hidegvíz. - Csak pár perc. Úszok egyet és jövök... addig is tudsz egy kicsit pihenni. Csend lesz. Mosolygok rá. Spurizok kifele a meleg vízből át a hidegbe. Útközben majdnem megfagyok. Vacogva ugrok fejest a medencébe. Leúszok az aljáig aztán fel a felszínre. Elúszok a végéig meg vissza. Ki már a létrán jövök. Gyors léptekkel megyek vissza a melegbe. Megint egy óra amíg megszokom. - Itt is vagyok! Mázlim volt. Senki sincs a medencében. Üres volt az egész. Össz-vissz két ember van itt rajtunk kívül. Hadarom egy levegővel az egészet.
| |
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Vas. Nov. 27, 2011 8:21 am | |
| /Nevetek megint./ -Jól van tedd azt, nehogy tényleg felhúzd valamelyiket is. /Mosolygok rá a lányra, akit már láthatóan zavar a sok gőz./ -Hát nem tudhatod, hogy egy "szörnyetegnek" milyen az ízvilága. /Nevetek rajta egy jót./ -Menj nyugodtan, nem neked való ez a jó meleg víz, legalábbis ilyen hosszú időn keresztül nem. /Mondtam után hangosabban, már amikor úton volt kifelé a medencéből. Addig én is úsztam oda-vissza egy kicsit a meleg vízben, jót tesz nekem is ez a kis mozgás. Le is merültem párszor úszás közben, már kezdek melegedni, idő is kell azért, mert elég sokáig voltam odakint a hidegben. Mikor vissza jött Lucy addigra én is oda mentem ahol voltunk./ -Maradhattál volna tovább, neked az egy kicsit jobb környezet. /Mosolyogtam rá kedvesen./ -Lassan már én tervezek át menni a szaunába is, azt is ki akarom próbálni, csak ott még ennél is melegebb van. /Nézek rá várom, hogy ehez mit fog szólni, mert lehet, hogy azt mondja, hogy menjek egyedül./
| |
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Vas. Nov. 27, 2011 9:06 am | |
| - Egy "szörnyetegnek" csak nem fájjon a foga angyalra. Jelentem ki határozottan. - Féltem, hogy elalszol a nagy csendben! Nevetek rá. A szauna hallatán elkerekedik a szemem. - Hmm.. Azt hiszem, a szaunát én kihagyom... nem az én világom. Ha végzel, a hidegben megtalálsz. Mosolygok rá. Életemben egyszer voltam szaunában akkor is majdnem elájultam... Kihagyom. Úszok még egyet. Aztán majd meglátjuk mi lesz. - De te érezd jól magad! Igazából szerintem nem lenne különösebb bajom tőle... csak eleve nem bírom. Meg nem szeretnék sült angyalként hazamenni. Teszem hozzá halkan. Angyal a szaunában. Elég viccesen néznék ki. Bőröm nem kicsit pirulna ki. Nem néznék ki valami szépen. - Ha nem is azért nem megyek le a világodba... Próbálom finoman mondani... a pokol szó olyan durva. -... Mert elve nem szabad... egy, kettő meg nem jutnék túl sokáig. De ha ezek nem lennének, akkor a meleg miatt nem mennénk le. Ezt remélem, nem veszi bántásnak vagy ilyesmi.
| |
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Vas. Nov. 27, 2011 9:26 am | |
| -Hát pedig valószínűleg jóízűen elfogyasztanának. /Nevetek hangosabban, ez nagyon tetszett./ -Bocsi ezt nem lehetett kihagyni. /Nyugtattam meg a lányt, még mindig erősen vigyorogva az előzőn./ -Hát akkor most én sem megyek, ez is elég hőmérsékletet ad nekem, ez is pont elég lesz a normál testhőm visszanyerésére. /Magyarázom a Lucynek, hogy nem kell menni gőzben fulladni./ -Jó hát mindegy, ha nincs hozzá kedved akkor hagyjuk. /Mosolyogtam, nem akarom már kiközösíteni ha már el jött és nem hagy egyedül itt unatkozni. Unatkoztam már így is eleget életemben, főleg odalenn, ezért nem is inkább oda megyek hanem ide melegedni./ -Hát ne is gyere le a pokolba, mert nem lenne túl jó ötlet. /Mondom neki már megint ezt, de ha ezen van a szó akkor ez van./ -Hát nem csodálkozom rajta, hogy nem szabad. /Mosolygok megint./ -Én sem mennék a tőlem messze lévő égbe. /Nézek fel, de hiába, mert csak a díszes plafont látom./ -Engem meg ott akasztanának fel egy fára.
| |
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Hétf. Nov. 28, 2011 5:57 am | |
| /Úgy teszek mintha meg sem hallottam volna, amit mond. Akkor inkább tényleg elkerülöm őket. - Ok. De tőlem mehetsz nyugodtan. Még a végén valami baja lesz. Vigyorogva nézem, ahogy felnéz a plafonra. Én is így teszek. - Hát igen... Egyikünket sem látják szívesen a "másik oldalon". De attól nem kell félned, hogy megesznek odafent... Vagy mégis?! Nem tudom...még nem téved föl hozzánk egy démon sem. Elhúzom a szám. Elgondolkodok ezen. Most én is gonoszan vigyorgok. Jó hagyjuk ezt. - Szerintem amúgy ez nagy őrültség... nem értem miért kell egymást utálni... és miért kell folyton a másiknak keresztbetenni. Jó tudom, hogy ez csak az én véleményem. Vállat vonok. Térek vissza a "komolyabb" témára. - Nem sokan érthetnek velem egyet. De hát ez van. Vigyorgok ezen. Pedig ez nem poén... ez sajnos a valóság. - Úgy vagyok vele, hogy aki nem akar megölni...azt én sem fogom. Még is ez a feladatom. Néha tudom "utálni" a "munkám", néha meg élvezem... talán túlságosan is.
| |
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Hétf. Nov. 28, 2011 10:24 am | |
| -Nem, nem megyek, mert te ide eljöttél és nem fogom hagyni, hogy unatkozz. /Mosolygok rá kedvesen, ahogy szoktam olykor./ -Hát igen ahogy mondod, hogy a "másik oldalon" nem nagyon viselnék el a fejünket. /Nevetek rajta, mert ezen csak nevetni lehet./ -Hát ők nem fogják megérteni ezt a gondolatmenetet én attól tartok, nem hiszem, hogy fontos nekik az por nép véleménye. /Nevetek egy komor rövidet. De közben azon gondolkodom, hogy mi lenne ha fel mennék az égbe, vajon mit csinálhatnak velem. Ki tudja lehet, hogy meghívnak egy kávéra és jól elbeszélgetnek velem. Ennek nem sok esélyét látom, de ez csak akkor derülne ki ha fel mennék./ -Hát nem tudom, hogy mit gondolnak magukban. /Gondolkodom el a dolgon, mert ez érdekel, hogy mit is gondolhat egy nagyúr odafenn./ -Hát ezzel én is így vagyok, ha nem bántanak akkor én sem fogom bántani. /Mosolyogtam megint./ -Nem sok ilyen lény van aki így gondolja. /Gondolkodom el ismét, egy pár dolgon, de nem nagyon tudom elképzelni másmilyen lények gondolatait./
| |
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Kedd Nov. 29, 2011 7:41 am | |
| - Senki sem tudja, mit gondolnak. De semmi jót a másvilágról. Mondom halkan. Bólintok. - Igen. Sajnos. Eszembe jut valami. Amit már régóta meg akarok kérdezni valakitől. De eddig nem sok mindent tudtak mondani erről. Hátha ő tud. Egy próbát megér. - Milyen az ha egy angyal lekerül a pokolba? Vagyis bukott angyal lesz... Egyáltalán létezik olyan? Mi történik vele? Nem mintha bukott akarnék lenni... csak kíváncsi vagyok. És hogy odalenn hogyan néznek ki. Van -e szárnyuk meg ilyesmi. - És ha van ilyen akkor ők milyenek. Hallottam olyat, hogy gonoszak és, hogy ők is "angyalirtók" lesznek. Meg még rosszabbak. De nem igazán tudom ebből mi igaz. Bombázom ezekkel. Megszólalni sem hagyom. Elhallgatok, hogy szegény meg tudjon szólalni. Nem biztos, hogy tud erről. ÉS lehet tényleg csak mese az egész. Még nem találkoztam bukottal... vagy lehet csak nem tudk róla. - Vagy a bukottak azok akik pl. átváltoznak vámpírrá? Folytatom. Nem sikerül elképzelnem, hogy egy angyal vámpírként éljen tovább... azzá váljon ami ellen harcolt mindvégig.
| |
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Szer. Nov. 30, 2011 11:07 am | |
| -Hát ez már csak ilyen. /Válaszolom csak, hogy mondjak rá valamit. Egyet értek vele, meg ő is velem, már több mindent nem nagyon tudok hozzáfűzni. Meg várom amíg el mondja ami az eszébe jut, figyelemmel végighallgatom az összes idetartozó szavát aztán válaszolok neki a sok feltett kérdésére./ -Hát nem tudom, hogy milyen egy olyan angyal, mert lehet, hogy van. /Gondolkodom el a kérdésén, igazából lehet angyal a sok odalenn élő közül valamelyik, de nem mentem oda egyikhez sem, hogy megkérdezzem tőle, hogy micsoda is valójában./ -Aki a pokolban van, és lakik az biztos, hogy gonosz valamennyire. /Nevetek egy rövidet, mert eszembe jutott, hogy én is ott élek. Aztán arra is rájöttem, hogy tényleg van bennem is a rosszból elég ha már ott voltam sokáig és még ott is vagyok mikor muszáj./ -Majd a kedvedért meg kérdezek valakit ha arra járok. /Mosolyogtam a lányra kedvesen. Nem tudom, hogy lesz e valaki aki tudja erre a választ, de megteszem amit tudok és kiderül minden./
| |
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Csüt. Dec. 01, 2011 8:37 am | |
| - Mindenkiben van egy kis gonosz... hidd el. Nem csak azokban, akik odalent élnek... bennünk, angyalokban is van. És néha előjön és akkor talán több is van bennünk, mint kéne. Csak jól álcázzuk. Kacsintok egyet. Hát néha én is túlzásba viszem a "gonoszságot". - Köszönöm! De nem fontos. Kedves, hogy megkérdezi. - Azért még én is faggatózom. Hátha tud valaki egy keveset erről. De most már mesélj te valamit. Nincs több témám. Kifogytam. Meg nem akarok lyukat beszélni a hasába. - Én már majd nem mindent elmondtam, ami csak létezik. Te jössz! Vigyorgok rá. Nem jut eszembe semmi más, amit mondhatnék (szerencsére). Szerintem már így is unja. Fecsegek itt minden féléről. Ami csak eszembe jut. Néha már úgy érzem tényleg "le kéne lőni". Na jó csak még egy kérdés... - Ha még az elején választhattál volna mi akarsz lenni. Milyen lény. Akkor mit választottál volna? Elég bugyuta kérdés... Csak nézek rá és várom válaszát.
| |
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Kedd Dec. 06, 2011 9:14 am | |
| -Hát, azt gondoltam, hogy mindenkibe van egy kicsi a rosszból, mert tökéletes lény nincs a világon. /Vigyorodtam el, mondjuk nem mondtam hülyeséget a saját nézőpontom szerint./ -Hát azért csak meg kérdezek valakit, mert már én is kíváncsi lettem erre a dologra. /Ki ne lenne erre kíváncsi, meg nem nagy feladat körbe kérdezni egy pár ismerőst odalent. Lehet, hogy egy párszor meg akarnak majd ölni, de nem baj, állok elébe./ -Várjál. /Hagyok magamnak ezzel gondolat szünetet, mert nem tudom, hogy mit mondjak./ -Nem tudom hirtelen, hogy mit is mondhatnék, vagy kérdezhetnék. /Úgy látszik, hogy nem volt elég a gondolatszünet arra, hogy tudjak is valami értelmeset mondani./ -Hát nincs igazából bajom azzal, hogy démon vagyok. /Mosolygok és végig nézek magamon, már amennyit látok./ -Tetszik az erő ami ezzel a testtel jár. /Nevetek röviden./ -Remélem nem ellenkezik nagyon azzal a véleményem amit szerettél volna hallani. /Ismét nevetek, csak most jobban egy picit, mert ezt nem tudtam ki hagyni./
| |
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Hétf. Dec. 12, 2011 8:43 am | |
| /Vele nevetek én is./ - De nagyon is ellenkezik. Rossz válasz... /Mondom nagyon komoly arccal. de nem sokáig bírom nevetés nélkül./ Nekem semmi bajom vele. Valahogy gondoltam, hogy ezt fogod mondani. Csak azért kérdeztem, hogy biztos legyen. / Nyugatom meg. Remélem nem vett komolyan.Most mondhatnám, hogy én is örülök az erőnek, ami az "angyalbőrben" van... de nincs benne sok. Főleg fizikai... a démonokhoz képest. Ránézek hófehér bőrömre... nem úgy nézek ki mint aki bárkit is képes lenne megölni. Inkább úgy, hogy bárki képes engem megölni./ - Az erőre... én nem mondanék semmit. Abból nekem kevés van. /Vigyorgok, mint aki büszke magára... Pedig cseppet sem vagyok az. Sőt utálom magam ez miatt./ - Lehet, hogy butaságot kérdezek de... ugye te a pokolban élsz. Nem úgy van, hogy a víz nektek ártalmas? Vagy a csak a hideg víz? Jó tudom, hogy itt ülsz a medencében... De akkor is. /Nevetek magamon, hogy lehet ennyire... nem is tudom, mi Elhallgatok. Na, most már tényleg kezdek kifogyni a témákból. Már mindnet mondtam, ami eszembe jutott./
*bocsi a sok késésért!!! | |
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Vas. Dec. 18, 2011 6:01 am | |
| /Végig hallgatom a viccét, mosolygok rajta./ -Hát, nem minden válasz lehet jó. /Mosolyogtam tovább a dolgon, aztán folytatom a beszédet./ -Akkor nincs gond, ha erre számítottál. /Csodálkozom azért egy kicsit magamba, hogy honnan gondolhatta, hogy pont ezt fogom mondani, meg az is érdekes, mondjuk nem annyira, hogy nincs semmi baja vele./ -Nem gondoltam volna őszintén, hogy semmi bajod nem lesz az álláspontommal. /Nézek rá a lányra, kérdően./ -De csak örülni tudok, hogy így van, mert ellenségem több van mint barátom. /Nevetek egy jót, mert örül a fejem, hogy eddig mindig én jöttem ki jól a csatákból. De most mondok valamit az ő gondolataira, mert már nagyon bele mélyedtem a sajátjaimba./ -Hát a magad módján te is erős vagy. /Mondom neki, hogy ne legyen nagyon elkeseredve a fizikumától./ -Meg mondjuk a lányoknak nem is kell erősnek lenniük, mert a férfiak azért vannak, hogy meg védjék őket. /Mondom ki ezt a szerintem nyilvánvaló dolgot, amit mindenkinek tiszteletben kéne tartani./ -A pokolban is van víz. /Nevetem el magam egy picit, mert ez nagyon tetszett./ -Csak a hideg az ami aránylag hamar el tud minket intézni. /Mondom meg az igazat, nehogy már tévhitben éljen Lucy./
| |
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence Vas. Dec. 18, 2011 9:58 am | |
| - Miért ilyen meglepő, hogy nem zavar. Nekem valahogy természetes, hogy valaki szeret az lenni ami. Megvonom a vállam. Közben meg vigyorgok. Csodálkozom azon, hogy így meglepődött ezen. - És erős… hát igen egy béna vámpírral még el tudok bánni… Még, hogy a férfiaknak kell megvédeni minket… Hát jó is lenne. - Egy "vadásznak" már csak meg kell tudni magát védeni. Nem bujdoshatok mindig egy olyan valaki mögött akinek van más gondja, baj is. Ezt most megint jól összeszedtem. Meg amúgy sincs olyan aki most megvédene… főleg férfi. Nincs is szükségem védelemre. Na jó néha. - Eddig még mindent sikeresen megúsztam egy- két, kisebb- nagyobb khmm… karcolással. Szemeimben megint büszkeség csillan. Csak egyetlen durvább "találkozásom" volt. De azt is túléltem. - Azért remélem, hogy nem lesz olyan ahol tényleg, végleg fűbe harapok… Az nem lenne jó. Ezért is vigyázok… próbálok vigyázni,.. Ami nem sokszor sikerül. Na, jól eltereltem a témát. - Túlságosan is szeretek élni
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Lucy & Roy - Meleg-vizes medence | |
| |
| | | | Lucy & Roy - Meleg-vizes medence | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| Ki van itt? | Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Kedd Okt. 22, 2024 6:55 am-kor volt itt.
|
Az oldal személyzete |
Az oldal személyzete:
Tulajdonos:
ALIKA Scarlett O'Neil /démon
Staff-tagok:
TYA Petite /vízszellem
ROY Mustang /démon
Keressétek bármelyikünket bátran!
|
Statistics | Összesen 17 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Elric Grassen
Jelenleg összesen 837 hozzászólás olvasható. in 87 subjects
|
|